ehliyetim var, olmadan öncesinde de yılların sürücüsüyüm araba motor vs vs hepsini düzenli şekilde kullandım yıllarca öyle 2 üç kere değil ayda yılda bir falan hayatım direksiyon üzerinde çürüdü.
böyle bi saçmalıktan soğuyabiliyorsan zaten öyle sevmeymiş falan bi kapasiten yok demektir sığ ve menfaatçisin erkeklik algında amelelik.
lütfen gelecekte erkeklerle değil kadınlarla ilişki düşün düşüneceksen kimse senin erkek şöyle olur böyle olur şizofrenik ataklarını tatmin etmek zorunda değil kimseye sağ koltuk prensesi diyecek had sende yok öyle bi çapın yok zaten önce saygıyı öğren edep adap öğren sonra gel yok soğudum falan diye boş yap, hayır baban şu esnada napıyo onu merak ediyorum, kızımın bu kadar haddini bilmez birine dönüştüğünü bilsem kendimi keserdim ben şahsen.
127 Yorumla- 7 ay
Erkeklerle değil kadınlarla ilişki düşün demen iyiydii
- 7 ay
@Betiiiiiii sürekli erkeklere laf eden kadınlara sıkça söylediğim birşeydir, kimse sizi erkeklere zorlamıyor erkek diye gezen sizsiniz sonuçta (tersi de geçerli tabi ama sen mevzuyu anladın bence)
- 7 ay
Yemin ediyom bu cevabı 2 kere okudum dkdksjs çok iyi
- 7 ay
Ya herkese otobüsün geldi demiş o kadar ergen ki ailesi sadece para ile ovunebilmeyi öğretmiş Allah böylelerinden temiz kalpli erkekleri uzak tutsun gerçekten
- 7 ay
@Betiiiiiii napsın garibim hayatında övünecek başka bişeyi mi oldu ki, parasından başka kendinde değerli bulacak bişeyi mi var?
ha senin duana da gelirsek maalesef böyle kızı da gerçekten saf slak herifler kale alır o yüzden birini bulursa büyük ihtimal temiz dediğin tiplerden olacak (ya da bunu seks için kullanıp tekmeyi basacak bi tane) - 7 ay
Param var ovunuyorum bunun yaninda cokta basariliyim. Sizin onunden gecemeyeceginiz bi sirkette yeminli tercümanlik yapiyorum. Bu sirkete girmem 2 senemi aldi. Sizin gibi dusuk sinif insanlar ehliyeti luks olarak goruyor ama ehliyet zorunluluktur. Kendi kendinizi ovun burada ulvi duygularla fakir edebiyati yapin. Sirket haftaya beni ispanya ya gonderiyor, ne getiriyom size? 😂😂 sizde ehliyetsiz issiz güçsuz arabasiz yetersiz erkekleri ovun onlarla evlenin. Ben sizin gibi olmicam her zaman en iyisini isticem. Her hafta milletvekilleriyle yemeklere cikiyoruz, devlet baskanlariyla gorusuyoruz napayim hen ehliyetsiz erkeği yanimda canta olarak gezdireyim mi? Ama siz cok begendiniz size vereyim otobuse bini gezin millet parkinda filan oturun ahahshshgsh
- 7 ay
Benim de 70 tane yalım, 15 tane lüks aracım, 5 tane yatım, 2 tane kişisel jetim var. Geçen donald trumpla yemeğe çıktık. Ben ısmarlicam dedi tıramp. Didim tırampçım sen misafirimsin lafı mı olur aşkolsun didim, o da teşekkür edip bana 8 yıldızlı otel hediye etti. Bonkör adam
- 7 ay
Miami sahilinde yatıma binip viski içerek bunalıyom ben
- 7 ay
Allahim şu yazılara bak. Hanımefendi durumum gayet iyi Allaha şükür. Hiç bir zaman varlığınla övünme allahin onu elinden almasi bir saniye sürer. Yarına çikacagin ne malum bir kalp kırarsan eğer yaşattiigini yaşamadanda ölmezsin. Böyle beylik laflar etme hiç hoş değil gerçekten. Yurt dışında 3 tane arkadaşım var hiç bi şekilde övünmuyorlar bu şekilde. Olabilir devlet başkanlarıyla görüşebilirsin illa sevgilinin araba kullanması gerekmiyor ki. Buarada ehliyet lüks değil tabiki ihtiyaç farklı sebeplerden alamıyor olabilir herhangi rahatsızlık vs. Gerçekten senin ya olgunlaşmak seneler surcek ya da bi olay yaşayıp değişeceksin bu kadar kibir çok fazla bir insana. Konuşma tarzın aynı sonradan görme insanlara benziyor
- 7 ay
Beraber hayal kurmuş olduk senle işte neksel
- 7 ay
24 yasindayim olgun olmasaydim calistigim is yerinde bulunamazdim. Siz kendinizi geliştirin biraz. 35 yasinda ve ehliyeti yok diyorum? Saglik sorunu da yok keyfi olarak almamis ve bu adamin isi gucu var sadece sorumsuz. Kriterleri olan insanlara neden laf soyluyorsunuz? Erkekelr bizim diz kapagimizin rengine bile laf soylerken bi ehliyet bekledim suc mu? Rolls royce ferrari filan istemedim.
- 7 ay
Ben isterdim. Evleneceğim kişinin en az 2 tane adası olması lazım. Bu arada 73 tane yalım varmış. 3 tanesini ne ara aldım bilmiyom. Yarısına hiç uğramadım. Sana da verim bi tane
- 7 ay
@Betiiiiiii yorma kendini boşuna hala yaptığının terbiyesizlik olduğunu anlamayacak kadar narsist o zenginim güçlüyüm zirvedeyim fantezisini bozmaya gerek yok.
- 7 ay
Bence bu pembiş troll
- 7 ay
Ya sen daha insanlarla nasıl konuşulması gerej onu bilmiyorsun istersen başbakanın kızı ol seni hiç kimse umursamazki. Umursayan paran için tipin için umursar. En iyi iş yerinde çalışsan ne üslup yanlış ego tavan
- 7 ay
Neyse siz tartısın, ben jetime pinip okyanusu turlicam
En İyi Cevaplar
7 ayHerkesin kriterleri farklı olduğu için bu tip durumlarda saygıyla karşılamak gerekiyor. Kriterlerinize uygun biriyle olmanız tabii ki daha iyi olur; böylece daha mutlu olursunuz ve kriterlerinizin dışındaki insanlar boş yere umut etmemiş olur. O nedenle de dürüstlüğünüzü takdir ediyorum.
Ehliyet konusu ise tuhaf. Genç birisi olsaydı, normal karşılanabilirdi ama 35 yaşında birinin hâlâ ehliyet sahibi olmaması, ya sınavı geçememesinden ya da arabası olmadığı için almak istememesinden kaynaklı olabilir. Tabii bunlar sadece tahmin ve gerçeği göstermez.
Sonuç olarak kriterlerinize uygun kişilerle sevgili olmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Her ne kadar iyi kalpli olduğunu söyleseniz de, herkesin kriterleri farklıdır ve iyi kalpli olması, aşık olunmayı hak ettiğini göstermez; aşk, iyi kalpli olup olmamasına değil, kalbin istediğine giden bir duygudur.00 Yorumla
7 ayHem motosiklet hem otomobil ehliyeti olan biri olarak söylüyorum; böyle triplere girmeyin. Belki özel bir sebebi olabilir. Travması vardır, psikolojik olarak rahatsız oluyordur araç kullanmaktan. Ha eğer memnun değilsen bu durumdan ilişkinin noktaların buraya da gelip onaylanma ihtiyacı hissetmezsin olur biter.
10 Yorumla
7 ayBu kadar geri olmayın hey. Belki panik at var belki bi travma yaşadı kaza yaptı alamadı. Ben şahsen biri ile tanışsam 35 yaşında olsa ehliyeti olmasa kendim kullanirim araba. Bilmeyen kızların taksiyle gittiği gibi erkekte taksiyle gidebilir heryere. Sağ koltuk prensesi istemiyorum yanımda demişsin böyle en ufak bir şeyde insan seçerseniz belki hayatınıza çıkan doğru insanı Red edip hep sizi üzecek insanlara denk gelirsiniz söyleyeceklerim bu kadar
22 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ehliyeti olmayan birinden soğuyacak kadar arabalara tutkulu musun, Naomie? 😂 Şaka bir yana, senin için sürücü koltuğundaki bir partner önemli olabilir, bu tamamen kişisel bir tercih. Ama ehliyet mevzusu mantığının önüne geçmesin derim. O yakışıklılığı ve bankacı karizmasını bir düşün! Hem belki de ehliyeti olmayabilir ama araba tutkusu seninle başlar? Ona sürüş dersi bile verebilirsin, ilişkiyi daha eğlenceli hale getirme fırsatı. 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı. Pardon ama büyük laf edenlerin hepsi bk yoluna gittiği çok olmuştur o yüzden büyük konuşma derim
33 Yorumla
7 ay35 yaşındakı bir insan bu devirde en azından o ehliteyi çooktann alması lazımdı. Hadi şöyle düşünelim çok acil bir durumda millete abi beni götür falan mı diyicek yardım mı bekleyecek? Arabası olan arkadaşının kullanacak hali olmayınca dur yoldan birini çevirelim mi diyicek jsnwjanannsnan fazla prensesce. Onlara alkış yok anca finger snap jsjwjjsjs ✌️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aypick me olduğunu düşünüyorum, yani bu yaşa gelip hala 16 yasindaki ergenler gibi nasil davranıyorsunuz ve dusunuyorsunuz aklim almiyor. bi sorun olmustur alamamistir veya cani almak istemedi size neeeee?
103 Yorumla
Cevap sahibi7 aykanka cok biliyorsan araba kullanmayi sen kullanirsin o zaman
Anlatım şeklin iğrenç ve itici.
35 yaşında erkeğin ehliyetinin olmaması saçmalık bu konuda hemfikiriz. Bir sağlık sorunu varsa iş değişir sadece ama yinede sorun yani bu zamanda ehliyetsiz olmak mantıklı değil.
Yani soğumana anlam verebiliyorum ama bunu o kadar itici anlatmışsınki haklıyken haksız duruma düşüyosun20 Yorumlasoğumaya yer arıyor gibisin. Önceki ilişkimde mesela ehliyeti vardı fakat arabası yoktu ve ben hiç sorun etmemiştim, daha ciddi şeylere takılmalısın bu yersiz olmuş
60 Yorumla
7 ayEhliyetimi 2 yıl önce aldım. Ehliyeti aldıktan sonra hiç araba sürmedim.
Sevmiyorum araba sürmeyi.
Kendinize uygun olmayan kişilere prenses/kezban gibi lakaplar takmayı bırakın bence.
Komik oluyorsunuz.15 Yorumla- 7 ay
Allah yardımcın olsun bacım. 23 yaşındasın. Biraz büyü artık.
- 7 ay
Ergenlikten ölene kadar çıkamazsın canım yelloz
- 7 ay
@Betiiiiiii Psikolojisi bozuk. Ciddiye alıp cevap vermeyin. biip biip diyene laf mı anlatılır. Dua edip geçmeli.
Gizli Üye(25-29)7 aynaomie kardeşim sen niye insanları sinir ediyorsun? Bir rahat ol ya. İstiyorsan görüş adamla, istemiyorsan iletişimi kesersin bu kadar basit. Çok çocuksusun, ilerde bu yazdıklarını hatırlayınca utanırsın...
Birine sıska diyorsun, diğerine düşük gelirli vs. Şahsen ben Adriana Lima olsa bu kişilik yapsındaki birini hayatımda istemem. Şimdi sen bana da laf atacaksın belki ama baştan söyleyeyim; Audi A6 kullanan bir adamım :) 14 yaşımdan beri araç kullanırım. :)))
03 Yorumla- 7 ay
Ben seni isticem de sen mi beni istemiyosun puahshdbxh en sevdigim sey ezik erkeklerle uğraşmak. Benim de auidim var bu arada bos hava yapma. Ehliyet alamicak kadar pasif, korkak, low IQ varliklari savunmak yerine motive et ehliyet kursuna yazilsinlar. Zorbalamaya devam edicem ki herkes ehliyet alsin
Cevap sahibi7 ayBak güzel kardeşim. Bende sevmiyorum ehliyeti olmayan, pasif şekilde kenarda oturan ve ehliyet almak gibi girişimi de olmayan erkekleri... Ama sen bunu burada öyle bir anlatıyorsunki, anlatış tarzına bakan bir yabancı senin kişiliksiz olduğuna hükmedebilir...
BU 1.
Evet, sen şimdi bana yalvarsan, önüme altından dağlar yığsan, hatta Dünya'daki tek kadın sen kalsan YİNE DE SENİ İSTEMEM. Yazdıklarını okuyup, bu davranış tarzını gördükten sonra.
BU DA 2.
Gizli Üye(36-45)7 ay%100 haklısın, ehliyeti olmayan araba kullanmayı bilmeyen adam yol bilmez iz bilmez dolayısı ile de gereksiz adam, tıpkı ben gibi
11 Yorumla
7 ayEhliyetim var ancak yine de seni eleştirmem gerekiyor. Aslında çok da eleştiriye gerek yok. Sen kendi kendinle çelişiyorsun zaten. Ancak yine bu yalan dünyada kararlar alırken ehliyet ölçün olmasın. Kendine de yazık etme başkasına da.
02 Yorumla- 7 ay
Belki biraz klişe gelebilir ama kim ne derse desin ben gönül zenginliğine inanıyorum. Benim gönül zenginliğinden kastım akıl zeka duygu ahlak bunların toplamında oluşan güzellik durumu. Para bir yere kadar işe yarar. Bazen de hiç bir işe yaramaz. Sonuç olarak olay kişinin kendisinde bitiyor. Çoğu zaman da insan kendinden uzaklaşır kendini bilmez. Bu kötü bir şey. Bu varlıkta da olabilir yoklukta da. İnsan hep özünde kalırsa güzeldir aslında.
Gizli Üye(30-35)7 ayMerhaba. İstanbul Bahçelievler Merkez Mahallesi tarzında İstanbul'un göbeğinde bir yerde oturuyorsa araba ve ehliyete ihtiyacı olmamış olabilir. Bu tarz İstanbul'un merkezi yerlerinde doğup büyüyüp ehliyeti olmayan birçok kişi var diye biliyorum.
00 Yorumla
7 ayEhliyeti olmayan erkekler yorum yapmasin lutfen : Öyle bir yaparım ki? Sizin egonuz mükemmellik havanız yüzünden.. Siz bu kafayla çok kaybedersiniz. Üstelik kullanıp atarlar bu düşünceyle. İşiniz zor !
04 Yorumla- 7 ay
Senin gibi egom yok. Karakterim sağlam ! Senin gibi olacağıma? Kafama sıkarım. Düşmanım da olsa kullanılıp atılmasını istemem. Sen dua et de bunu yaşama.. Umarım yaşamazsın..
- Arabalar konusunda 434 cevap paylaştı.
7 ay35 yaşında adamin nasıl ehliyeti olmaz ya. Şaka filan olmalı
32 Yorumla- 7 ay
Olmayabilir olası bi durum bu
- 7 ay
@morsaclihuriyeee olmalı bence soruyu soran ablamız %100 haklı. Çağın şartlarına ayak uydurmak zor değil.
7 ayEhliyet almak bu kadar zor bir şey değil ileri de alır ne saçma soğuma bahanesi sizin o çocuğu sevesiniz yokmuş bahane arıyormussunuz bulmussunuz.
10 YorumlaAraç kullanmayı eril gordugumuz için yadirgiyoruz ama seni mutlu ediyorsa göz ardı edilebilir boş ver. Arac kullanıp kibir yapanlar kadın araç kullanamaz diyenlere göre daha sempatik gelir şahsen.
00 Yorumla
7 ayPrenses erkek, eril erkek, erko, aşko, dişil enerji, eril enerji, sağ koltuk prensesi, cart curt... Size şu kelimeleri öğretenlerin var ya...
30 YorumlaEhliyetim var tabi iyi de araba kullanırım ama tam anlayamadım olay ehliyet mi? Mesela şöförü oldu olur mu?
10 Yorumla
7 aySenin cildin de Aleyna Tilki beyazı değil bu yüzden soğursa sevgilin görürsün 😂
13 Yorumla- 7 ay
Aleyna tilki bildiğin Rus beyazı fotoğraflar sana aitse açık buğdaysın beyaz değilsin şekerim
7 aySosyal medya keşfetinde görüp de takip ettiğin tüm enerjici sayfaları engelle ve sosyal medya aforizmalarını kaale alma.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı.
s 7 ay35 yaşına gelmiş birinin ehliyeti olmaması bana garip geliyor açıkcası hani arabası olması şart değil de ehliyet şart ya.
12 Yorumla- 7 ay
Soruda bi sürü sataşma amaçlı var. Şikayet ettim, ilgilenir misiniz
7 ayböyle şeylerde insan cidden hemen soğuyor ya. 35 yaşına kadar ehliyet almaması cidden bir garip olmuş. Arabası olmasa ok sorun edilmez o kadar ama ehliyet şart gibi bir şey
10 YorumlaArtık ehliyet almakta pahalı. Gerekli bir şey ama belki durumu yoktur. Araba daha da pahalı. Ben 5 yıldır her yere şirket aracıyla gittiğim için kendi aracımı sattım. Arabanın masrafı da çok oluyor.
00 Yorumla
7 ayBen kadın olsam askerliğini yapmamış ehliyet almamış ve hedeflerine ulaşmaya başlamanış bir erkekten soğurum direk görüşmeyi keserim.
02 Yorumla- 7 ay
Ha şöyle de bir durum var;
O zorlu merdivenleri çıkarken yanımızda olmayan kadın da başardıktan sonra eski yerine geri dönemez, biz erkekler de bu konuda haklıyız.
Bu sebeple bence şöyle yapalım eğer erkekte yukarıda saydıklarımı yapacak potansiyel yetenek hırs dirayet t*şak vs yoksa tamam verin yolu, ama o anki imkanlarla alakalı bir durumdan ötürü potansiyeli olduğu halde henüz bir şeyleri yapamamışsa onun yanında olun çünkü o merdivenleri kiminle çıktığını asla unutmaz
- Arabalar konusunda 467 cevap paylaştı.
7 ayTercihlere saygı duyun kadın erkek bazen gerçekten hiç olmayacak şeyleri takıntı yapıyor ehliyeti neden yok bu yaşa kadar sevgilisi olmamış sorunlumudur vb bu evreleri geçin artık
00 Yorumla hani nerde eşitlik nerede erkek hakları :) kadınların arabası ya da ehliyeti yok diye biz soğumuyoruz mesela niye bir erkeğin ehliyeti arabası olmak zorundaki :) NOT: ehliyetimde aracımda var
00 Yorumla
7 ayYani öncelikle senin tercihin ama hoşlantı bunlara bağlı olmamalı bence belki bir sorunlar oldu hayatında belki ailesi bir hastalık geçirdi anlatmaya çekiniyor alma fırsatı olmadı ha 25 yaşında tamam ehliyeti olmaması 35 e göre daha normal ama bence buna göre de kriter koymamalısın
00 Yorumla
7 ayBu kriterleri niye arşa çıkarıyosunuz ki illa pez... venk mavisi BMW si olup karaktersizmi olması lazım
10 YorumlaNe kadar da inanarak saçmalıyor görüyormusunuz? 😆😆
16 YorumlaAllah aşkına biz bunlarla nasıl yaşıyoruz ya şunları ülkeden göndersinler IQ seviyemiz yüklselir dünyada 1. Oluruz
22 Yorumla- 7 ay
Sen mi iq seviyesini yukseltiyorsun siska? Onunden gecemeyecegin bi sirkette ust duzey tercumanlik yapiyorum ayda 1 kere yurt disina cikiyorum. Evde oturup sosyal hayatta yanindan bile geçemeyeceğim kizlara sallamiyorum. Bi ehliyet bi askerlik bunlari yapin ya bu kadar zor olmamali. Senin isin bayagi zor hem fakirsin hem siska. Senin benden 5 kat fazla calisman gerekiyo 😂😂
7 ayGerçek aşk ve güven önce gelmeli. Ehliyet şart değil daha neler duyacağız bakalım.
30 Yorumla
7 ayHerkes kendi seviyesinde olmak ister normal. Ama tam tersi olsa sorun yokken niye böyle sorun oluyor sence?
00 Yorumla- Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı.
m 7 ayÖbür dünyaya da ehliyetini gösterirsin. Güzel mantikmissin senin ki
02 Yorumla- 7 ay
Eyvallah
Kusura bakma ama haksızsın. Herkes ehliyet almak zorunda değil. Adamın belki sağlık problemi var ve ehliyet almasına engel oluyor olabilir.
00 YorumlaBu alinir zor bisey degilde senin gozun cok yukseklerde gibi sanki
010 Yorumla
7 ayErkeklerin ehliyeti olmayınca bana tuhaf geliyor doğrusu. Erkeğin iyi araba süreni her zaman çekici gelmiştir.
01 Yorumla- 7 ay
Dip not adam yaşlı gelmiyor mu sana ya daha çok gençsin sen
Ehliyetsiz olsa da adamımın şöförlüğünü yapsam
06 Yorumla- 7 ay
@ridofme sevgilin var mı
- 7 ay
@ridofme sana mesaj atmak istiyordum da rahatsız etmeyeyim
7 ayKomik gerçekten 35 yaşında ne ben 18 de millet yks çalışırken ehliyete gidiyordum 😂😂😂
04 Yorumla- 7 ay
2000 lerde lüks imiş ama artık bir ihtiyaç tabikide benim için aşk arabalar ama o ayrı bir konu. Şimdi alay etmeyim insanlarla 😅 ama 35 yaş diyorsun sen bunun arkasında bence başka bir şey yatıyor bir soruştur derim. Şahsen ben bile bir kadına ehliyet isterim çünkü güçlü havalı oluyor kız olsam erkekte net isterim.😃
- 7 ay
Sana önerim çok yoruyorsun kendini bu düşüncelerdeki insanlar için biraz umursamaz olmalısın ve insanlardan fikir de almana gerek yok hiç hoşlanmam fikri alan, akıl alan insanlardan şahsen bence sende böyle olmalısın.
Dediğin kişiye göre konuşmuyorum hayatına alacağın kişide kafana yatmayan bir şey varsa o an konuşmayı bitirmelisin iki tarafada iyilik bu. Senin kriterlerin bunlar işine gelene gelir gelmeyen de beğendiğini bulsun kafasında olmalısın. Uzun bir yazı oldu ama inan kısaca yazdım aslında. 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)7 ayBazıları yorumlarda ağlamışlar ama herkesin partnerinden beklentisi farklıdır bu kadar kasmayın. Ona bakılırsa erkekler de geçmişi temiz kız istiyor bu kızda ehliyeti olan bir erkek istemiş ne var bunda?
00 Yorumla
7 ayBöyle şeyler bahane. Zaten aranızda ciddi bir şey olmadığı belli.
01 Yorumla
7 ayEhliyet olmaması gayet doğal bir durum Herkesin bir tercih sebebi var Sen kendi kendini Manipüle etmişsin
00 Yorumla
7 ayErkeğin ehliyeti ve arabasına bakacagna bunlara sahip olmak icn mi ugrassan çok daha iyi bu
05 Yorumla- 7 ay
Belki travması vardr ya da araba suremiyordr bundan sebep
- 7 ay
Travma küçüklükten gelen bsi ve kolay atlatlmio maalesef böyle düşünmemek lazm ki eğer senin böyle biseyb yksa sanslisn
Haklısın çok ve bn 6 7 dan beri araba kullanıyorum 18 olduğü gün ehliyet başvurusu yaptım iki ay demeden aldım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySiyah külotlu çorap giymiyor diye sevgilimi terk ettim, Etek giymeyen kadın sevmiyorum. yanımda kadın hissetmem lazım bende böyle krtiterler yapıyorum. adam gibi ama kadın olmaz. Bazen yalnız kalıyoruz ama olsun
00 YorumlaTabi soğursun yoksa kim seni arabasıyla gezdirecek ki?
04 Yorumla
7 ayKullanmayı daha iyi bildiği şeyler vardır 😂😂
10 YorumlaKız sağ koltuk prensesi olup napıcan sürsene kendın arabanı
10 YorumlaBelki araba kullanmak istemiyordur sevmiyordur
10 Yorumla
7 ayEhliyeti mehliyeti s*ktr et de senin 35 yaşında ki adamla ne işin var ya
10 YorumlaBence bu çağda erkeğin de kadının da ehliyeti olmalı
10 YorumlaArabalar konusunda 547 cevap paylaştı. Partnerimin ehliyeti olacak abi. Ben onun özel şoförlüğünü yapamam.
10 Yorumla
7 ayEhliyetin ilişki içerisinde bu kadar öndmli olduğunu yeni duyuyorum
00 Yorumla
7 ayAraç kullanmayi seviyrm benim için sorun olmazdı
00 Yorumla
7 ayEhliyetim var ama senin kadar sacmalayani cok az gordum burada😀😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayArabası olmaması normal ama o yaşta ehliyetsiz olması normal değil. Sağ koltuk prensesi olması gereken sensin.
06 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYaşı çok büyük. Daha öğrenciyken alınır ehliyet. Ben sıfır arabamı daha 2 hafta önce aldım ama ehliyetim 10 seneyi aşkındır var. Senin beklentilerinde hiçbir anormallik yok. Linçleyenleri takma. Prenses olmaya layıksın zaten.
Cevap sahibi7 ayHahaha kudurtsana onları valla hak ediyorlar 😂 benim kız arkadaşım da sağ olsun hiçbir zaman sorun etmemişti arabam olmamasını ama kendimi daha fazla evden aldıramazdım. Dayanamadım gittim 2 hafta önce bayiiye ve alıp çıktım hemen 😂
Cevap sahibi7 ayHahaha yok kız o kadarında gözüm yok. Niye sıfır aldın diye kızanlar bile oldu 😂 sana da en iyi arabalar ve senin klasına yaraşır zengin, karizmatik ve yakışıklı erkek nasip olsun 😂😂
Gizli Üye(18-24)7 ay24 yaşında ki genç bir kız 34 yaşındaki karta çocuk demesi ayrı komik. Davul bile dengi dengine adamın 5 senesi kalmış
02 Yorumla- 7 ay
Gorsen kart demezsin asko 😂
Cevap sahibi7 ayKanka hormonlar kart iç dünyası kart adam 5 sene sonra bitecek
Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haksız değilsin tabi ki ehliyeti olmalı
12 Yorumlaİyi yapmışsın erkek olsunlar ya..
14 Yorumla- 7 ay
Doğru karar kadın yanında bir erkeğin olduğunu hissetmeyecekse neden bir erkekler birlikte olsun ki ben şahsen yanımda kadın olduğunu hissetmeyeceksem neden bir kadınla birlikte olayım.. neyse konya benim psikolojimi bozdu bugün zaten bir iki tane karı kılıklıya sinir oldum bir de bu erkekliğe laf getiren prensesler var sinirlerim bozuldu 😠
- 7 ay
Ekonomik durumu kötü olan başımızın tacıdır kadın erkek farketmez ona lafım yok ama bazıları gerçekten erkekliği utanç verici hale getiriyor. Onlardan da lafımı esirgemem zeki kadın nerde ne yapması gerektiğini bilir sende akli basinda bir hareket yaptın diye düşünüyorum helal olsun yolun açık olsun
Gizli Üye(36-45)7 ayBakiim senin tipine :
Yok, bizim arabada, arka bagajda. gidersin, karpuz ve kolalarla.
14 Yorumla
Cevap sahibi7 aySiteye yeni gelmiş, çömez. iç torubsub sanırım sen, bi gez dolaş bakiim, ne anlatcaklar sana ;) sonra gel
Cevap sahibi7 ayDediğim gibi, bi hava al gel, ille bi yerden duyarsın beni ;) kime nası çarpmışız, öğrenirsin. 🫵🫵
Gizli Üye(18-24)7 ayBen ehliyet aldım da ne oldu sanki
Aynı sene arabayı satmak zorunda kaldık 3 sene geçti hala araba kullanmadım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySağ koltuk prensesi olarak bakmayın bu duruma siz bence... Ben alalı 14 yıl oldu ama olmayanlarda olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEhliyet araba surmuyo bende yok ehliyet ama jet haric herseyi surerim.
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBak surmeyi bilip bilmemek onemli. Benim arabam yoktu sevgilimin mercedes c180 i vardi yazilimli sehir icinde o suruyordu sonra ben aliyordum sehir disinda polis olmayan yerde. tribe giriyorduk beraber. Gayette mutluyduk. Hevesi neden yokmus peki.
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat