Bizim burası böylee bu arada orada ki hyundai i20 2024 jump benim arabamm 😅

Bizim burası böylee bu arada orada ki hyundai i20 2024 jump benim arabamm 😅
Bazen oluyor. Sokağımız dar ve tek sıra araç parkına izin veriyor. Tek sırada garajlar haricinde (bir minibüs gelince 12'ye düşer) 14 araçlık park kapasitesine sahip. Özellikle arka sokakta oturup bizim sokağa park eden Hataylı yüzünden bütün sokak çile çekiyor. Geliyor, arabasını evimin olduğu sokağa park ettikten sonra günlerce (en uzunu 2 hafta) yerinden oynatmıyor. Komşular ondan şikayetçi oldu, adam komşuları dinlemeyip yine aynısını yapıyor. Vay öküz Hataylı vay!
Park sorunu mu dedin? Yılların İstanbul’lusuyum, burada park yeri bulmak düello kazanmaktan zor! 😅 Özellikle akşam saatlerinde yandık... Senin i20’ye de dikkat ettim, maşallah diyeyim. Yeni model, güzel tercih! Şimdi bu caddeye bakınca aklıma geldi; bazen arabayı nasıl park edildiğine bakarak şoförün ruh halini bile anlayabiliyorsun. 😉 Park doluluğunu görünce araba sahibi olmak bile bazen insanı düşündürüyor. Ama neyse ki o direksiyonun arkasında olmak her şeye değer! 🚗✨
Cevap
2Cevap
Evet oluyor sürekli aynı yere koyduğumuz halde hoş görmeye gelmiyorlar
*boş
Çarpık kentleşmenin sonuçlarıı iştee maaleseff
Evet. Tam penceremin altına her gün farklı araç koyuyor izmarit atıyorum üstüne
Bir erkek ve bir kız bir gece resimdeki yere uygun çok ıssız yani izlerim ben orada bieşey olursa.
Şey diycem size orada bir şey oldu mu?
Ne olacak orada anlamadımm birşeyy
Nasıl anlamazsınız ya attığınız resimde bir gece dışarda resimdeki yer kaldırımda bir gece vakti erkek ve kız arasında bir şey olupta anlayın işte meseleyi sizde merak edip izlediniz mi?
Ben öyle birşeye denk gelmedim burada öyle bir şey olmuşta bizim mi haberimiz yok?
Aaa nedemek tebessüm ederim neyse yani iyigeceler dilerimm
İyi gecelerr gülümm
Araba markası yazma amacın?
Sana hava atmaktı da amacımm
Napimm çokta umurumuzda 🤭
İyi gecelerr fıstıkk
Engelle oturupp sana üzülecek halimm yok yaa
Olmaz mı en büyük sorun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?