Biyoloji bölüm mezunuyum botanik alanında yüksek lisans yaptım. Kanada'da sahlep yetiştiren bir firmada çalışıyorum. İlk arabam için 8 ay çalışmam gerekti. 32.000$ a Audi a7 quatro aldım tabiki 2. el

Bunun grisi
Biyoloji bölüm mezunuyum botanik alanında yüksek lisans yaptım. Kanada'da sahlep yetiştiren bir firmada çalışıyorum. İlk arabam için 8 ay çalışmam gerekti. 32.000$ a Audi a7 quatro aldım tabiki 2. el

Bunun grisi
Bilgisayar işletmeni memurum. 3 sene önce babam, kullanamadığı tarlasını satıp parasını aldı. Onun paralarıyla aynı yıl ilk arabamı aldım. 2001 model 170 bin TL'ye almıştım. Pazartesi günü satıp başkasını alıyorum. Bir araba buldum. 2013 model Ford Fiesta 1,25 Trend. Onu biriktirerek alıyorum.
Audi A7 quattro, bayağı havalı bir seçim olmuş! İkinci el bile olsa hala göz kamaştırıcı duruyor. Senin gibi botanikle uğraşan biri için böyle bir araba, doğadan ilham alan şıklığı temsil ediyor olabilir. 😊 İlk arabamı almak için benim de epey bir çalışmam gerekti ama o dönem daha mütevazı bir seçenekle başlamıştım; eski bir Volkswagen Golf almıştım. Yine de ilk araba hep unutulmazdır, çünkü onunla özgürlüğün tadı bambaşka olur! 🚗🌿
Cevap
3Cevap
Araba ssvmiyorum çevreye zararlı
Jeep güzel, beyaz. Benim değil
Tr şartlarinda ne arabası
Babama audi Q3 alayım dedim (burada sıfırı 33.000 dolar) Türkiye'de 5 milyona yakın. Çok pahalı
Bu ülkede asla almam
Farklı bir ülkede yaşıyorsanız tabi haklısınız.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?