Şu an istediğiniz arabayı almak için kaç yıllık maaşınız gerekir.
Not:Almak istediğiniz araba makul bir makul olsun. İhiyaçlarını görebilecek bir araba
Not:Almak istediğiniz araba makul bir makul olsun. İhiyaçlarını görebilecek bir araba
170 ay hiç yemsem içmesem kuruş harcamasam alabilirim. Maaşım 5 bin Mercedes Sprinter panelvanın 190 beygirlik ekstra uzun versiyonunu istiyorum. Sanırım hiç bir zaman alamayacağım.
Cevap
4Cevap
şu an zaten aracım var.. Yani ileride değiştirirsem eğer sanırım üzerine bir miktar koymam gerekecek o ayrı konu.. Keyifli geceler..
2012-2014 Hyundai i20 için 3 yıl, orta kasa Renault 9 Broadway için 10 ay çalışmam gerek. (6300 lira maaş alıyorum)
Arabam var garaja çektim çürüsün Avrupa’ya kaçıyorum yarın.
Sırbistan’a gideceğim orada 6 ay kalıp sonra İtalya düşünüyorum
İtalyada oturum aldıktan sonra Fransa Paris’te kalacağım artık terziyim mesleğimi yapacağım
Tanıdığım var ama ben kimseye güvenerek çıkmıyorum yola kendim tek başıma çıkacağım Afganlar Suriyeliler yürüyerek gidiyor İtalya oturumu kolay veren bir ülke
Rezillik çekeceğim ama kolay bir şey yok buralarda ömür boyu sürüneceğime kaçarım ülkeden daha iyi her genç için tavsiyem cebinize 3.5 bin Euro koyup başka ülkeye kaçın bu ülkenin geleceği yok
Ömür boy sürünmek derken? Ulan ben Almanya’da yaşıyorum araba ultra konforlu olunca bulutlarda yaşıyor gibi konforlu olduğunuzu mu zannediyorsunuz. Telefon da aynı şekilde. Ev bile boyut olarak bir noktadan sonra kötü oluyor. Bu şeyler için Türkiyede 20 bin TL maaşınız varsa gelmenize gerek yok bence. Gençliğinizi adapte olmaya harcayıp saçma sapan şeylere kafa yormayın Türkiyede 15bin TL maaşınız varsa gelmenize gerek yok bence.
@kokiriki sanane sana giren çıkan ne isteyen istediği yere gider yaşar sen in namusunu onurunu haysiyetini şerefini bütün Avrupa….. malım var mülküm var senin düşüncenden olup Avrupa’da yaşayanların namusunu…..
@kokiriki bu Avrupa’ya gelmeyin diyen gurbetçiler kadar o evladı bir topluluk yok….
@pAC2mAC kardeş bu gurbetçiler kadar kanı bozuk bir topluluk yok Avrupalılar ırkçılık yapmıyor bizim insanımız ırkçılık yapar 20 sene önce Avrupalıların tuvaletini temizleyip insan yerine koyuldular Türkiye’de yaşayan biri oraya gideceğim dediğinde bu namusunu dinini sevdiklerim yok Avrupa böyle şöyle bitti diyorlar bittiyse neden ordasınız bilmem neyin çocukları mezardaki ölmüşlerinin… öyle gurbetçilerin ama bazı gurbetçiler de var aklın varsa yaşama diyor hepsini demiyorum Avrupa’ya gelmemize karşı çıkan gurbetçiler o evladıdır. Her insan istediği yerde yaşar özgür kimseyi ilgilendirmez benim param var arabam var bir arsam var 7 daireye bedel ben durmuyorum bu ülkede gençlerin aklı varsa hiç durmaz.
@pAC2mAC işte bizim milletin kanı bozuk Bosna Hersek’te kaldım müslüman yer ırkçılık yapan oldu çorbacı yemek vermedi Türkiye’den deyince kendi Bursalı o evladı, Sırbistan’a gittim hepsi hristiyan 1 sene kaldım kimse ırkçılık yapmadı bizim müslüman Türk olan yerde yaşanmaz muhatap olmayacaksın oraya gençler gitti mi bunların rahatı bozuluyor 22 yaşında peynir… akıl veriyor ailesinin ölüsünü silkeyim nasıl küfür etmeyeyim kardeş mahallede karşı komşum Almanya eski Almanya değil kendi orada yaşıyor yerinde olsam gelmem dedi su bardağını suratında kırdım dikiş attırdılar suratına böyle karşımda durup konuşana her şey müstahak akla ihtiyacı yok kimsenin herkes özgür istediği yerde yaşar haksız mıyım bunlara böyle muamele göstereceksin.
Herşeyi para olarak görüyorlar değil gezmek görmek dünyaları bu herşeyden önemli bide bunu yaparken parada kazanabiliyor san helal derim boş ver insanlar hep konuşur ne ise amacın Allah yardımcın olsun hayatta hicbisey kolay değildir sabır et ve hayallerin ne ise gerçekleştir boş ver gerisini batarsan sen batcan kalkarsan sen kalkcan ben şu hayatta şunu gördüm herkes akıl verir ama bedelini ödemez sen kendine yolunu cizmissin bizede hakkında hayırlısı demek duser
türkiyeyi yobazlara mültecilere terk etmeyin. atatürk çizgisinde ülkenizi koruyun. türkiye cografyasında ne milletler geldi geçti insalığa hizmet etti. türkiye 1000 yıldır aynı savaşı veriyor. ülkenizi kimseye terk etmeyin ben size inanıyorum. gerçekten kararlı, efendi, iradeli insanlar türkler. her türk asker doğar lafı oradan geliyor. eğitim sisteminizi düzeltin gerisi gelecektir.
Siz türkiyenin has milletini, içtenliğini biliyorsunuz. Türkler orta asyanın sert coğrafyasıyla yoğurulmuş çalışkan bir millettir. Anadolu’ya ilk geldiğinizde daha önce yerleşik hayata geçmemenize rağmen en büyük uygarlığı kurdunuz ve yüzlerce yıl aynı imparatorluğu hüküm sürdürmeyi başardınız. Osmanlı’dan sonrada çok daha vizyonlu bir ülkeyi küllerinden doğurdunuz. Görgülü, mazlumun yanında olan, saygı sevgi bilen, büyüğüne hürmet eden bir millettir Türkler. Burada babası oğlunu tanımıyor. Türkiye’nin bu güzel coğrafyasını en çok hak eden millet türklerdir, yüzlerce yıl bu coğrafyaya ve diğer milletlere hizmet ettiniz. Kim olduğunuzu bilin. Atalarınızın canlarıyla koruduğu bu ülkeyi terk etmeyin. Türk milleti yeri geldiği zaman karıncaların süper organizmayı oluşturduğu gibi birleşir. Vizyonsuz toplumlara bu coğrafyayı ve milletinizi terketmeyin.
Çalışmayla alıncak gibi değil
10 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar