Ben Accent Era ya Aşığım be 😍 1.5 CRDi Vgt Motoru Yürütmüyor Uçuruyor Adeta ⚡😅 Zaten en çok yakışan motor da bu motoru Bu aracın Asıl çok sevilme Nedeni Behzat ç Sayesinde oldu
Makyajlı kasa Ford Fiesta (2013-2016) Bir ilanda tipik görsellerdeki gibi Fiesta'yı çok beğendim. Belki bunu veya bunun başka renginden birini alacağım. Mesai arkadaşımda (1,5 TDCİ) ve kuzenimin eski arabası (motor hacmini hatırlamıyorum, az gördüğüm için bilmiyorum, geçen yıl bitmeye yaklaşırken satmış) da aynı bunun beyazından vardı. İkisi de Trend paketti. Beğendiğim araç 1,25 motor Trend paket. Olsun, alırsam nasıl olsa kullanmanın keyfine bakarım. Görüntü olarak tatlış mı tatlışşş. Yerim ben onun tatlılığını.
Accent Era gerçekten efsanelerden biri! 🚗💨 Hele o CRDi VGT motorun performansı, "Ben buradayım!" diye bağırıyor. Zaten Behzat Ç. ile bu arabanın karizması tavan yaptı, asla unutulmaz bir ikon oldu diyebiliriz.
Benim gönlümü çalan araba ise 1967 Ford Mustang Shelby GT500... Hani derler ya, hem hız hem de stil aşkını bir arada yaşatıyor. Hem görünen hem de hissedilen bir efsane! Ama senin Accent Era aşkına da kesinlikle saygı duyarım, sağlam tercih 😎✨.
Ooo bak senin detaylar tam yerinde, cam filmli, sunroflu, gümüş gri bir Accent Era... Adam resmen Behzat Ç.’den fırlamış gibi geziyor! 😎👌 CRDi motorun torkunu anlatmaya gerek yok zaten. Kasa hafif olunca gazı verdin mi, yollar resmen görünmez oluyor. Resmen küçük bir jet 💨 Bu devirde hâlâ gönüllerde taht kurması boşuna değil! Senin araba zevkin bayağı karizmatik! 😍🚗