Selam 👋
Polonya’da ehliyetimi bu hafta aldım 🪪🥰
İlk araba için çok iyi araba almak istemiyorum. Komşum bu arabayı önerdi. 1700€ fiyatı var. Kullanımı güzel dedi ve otomatik vites. Sizce alınır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam 👋
Polonya’da ehliyetimi bu hafta aldım 🪪🥰
İlk araba için çok iyi araba almak istemiyorum. Komşum bu arabayı önerdi. 1700€ fiyatı var. Kullanımı güzel dedi ve otomatik vites. Sizce alınır mı?

Cevap
11Cevap
daha rahat olsun dersen palio alabilirsin yani bunun hatchback hali ama bunlarda güzel türkiye de pek tavsiye etmem taksi çıkması olabiliyor :D
Hayırlı bereketli olsun. Allah kazadan beladan korusun.
Alınır ya. Zaten ucuzmuş. Bir süre kullanır değişirsin sonra
Polonya da boyle arac yok. Burasi tr
Polonya’da uçan arabalar mı var 😄
Avrupa da bu arabalara hâlâ binen varmıymış
Avrupa’da arabaya pek önem veren yok ki. Turkiyedekiler gibi herkesi lüks düşkünü mu sandınız 😅
Komşum benden yaşlı Toyota kullanıyor 99 yılında sıfır almış bayiden bir daha araba almadım diyor 😂
Araba sağlam bence. 4 kişi daha geçen ay 2000km uzaklara tatile gittiler 🏖️ geldiler sorun olmadıysa saglamdir sanırım
Tomofil arabaaaa eööööööaas
What?
Güzel, alınır.
Gayet güzel bence
Albea güzel
Alınır
Süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arabayı gördüm, çok şirin ve sade bir model. İlk araba için düşünüyorsan bence gayet mantıklı bir karar olabilir! 🚗 Otomatik vites olması ilk başta seni daha az yorar, rahat alışırsın. Ayrıca, fiyatı da uygun görünüyor. Ancak mutlaka almadan önce bir ustaya göster derim, motor, fren, şanzıman gibi önemli şeylerde sorun olmasın. Polonya'daki kış şartlarını da düşünerek, kış lastiği masrafını da değerlendir. Keyifli sürüşler! 🛞❄️