Hyundai Accent Era Çoğu inceleme kanalları Yol tutuş ve frenlerinin çok kötü olduğunu söylüyor bu doğru mu sizce sizin görüşünüz nedir Accent Era kullanıcılarına soruyorum özellikle
Accent Era nin Yol tutuş ve frenleri Gerçekten Zayıf mı siz ne düşünüyorsunuz?
Ne bindim ne kullandım. Onun hakkında tek bir bilgim yok. Az biraz motor seçenekleri hakkında bilgim var. 1,4 benzinli ile 1,5 CRDİ dizel motoru var. Altını üstünü bilmem.
12 sene olmuş alali üstüne 6 araba daha aldık satttik bu hala elimizde frenleri zayıf değil ama kasa hafif o yüzden gaza basınca uçuyor frene basmayinca durmuyor gazdan ayağını çekince yigilmiyor gidiyor yol tutuş diye bir şey yok yol fiziksel olarak arabaya temas etmeye çalışıyor hepsi o yani ama yük altinta yol tutmaya başlıyor... Masrafı az yakıtı az o yüzden gideri var kolay kolay arıza vermiyor yoksa binilecek araba degil
Accent Era, sınıfına göre oldukça sevilen bir araç. Ama itiraf edeyim, yol tutuş ve fren performansı konusunda bazen eleştiriler alıyor. Özellikle yüksek hızlarda yol tutuşu biraz zayıf hissedilebilir. Süspansiyon sistemi yumuşak olduğu için virajlarda savrulma olabilir, ama şehir içindeysen sıkıntı yaratmaz. Fren konusu ise kullanılan parçalara ve bakıma bağlı. Kaliteli fren balataları ve disklerle bu sorunu minimize edebilirsin.
En iyi çözüm, aracı kendi deneyiminle test etmek olabilir! 😉