1-2 hafta konuşmuştuk sonra buluştuk adını koyalım mı demişti akşamına. ertesi gün yine buluştuk yakınlaşma oldu. ama takılmalık hissi aldım ondan duygusallık değilde. bende kafam karışık demiştim sonra her yerden çıkardım bunu. o da hiç tepki vermedi
Bende bugün mesaj attım böyle yazdı. arabalarınında sadece aynası kırılmış o yani. sizce haksız mıyım?
bence haksızsın hiçbi ağırlığın yok. adamın umrunda değil ama sen her duygunu düşünceni açıklayıp durmuşsun. bu da onları değersiz kılmış adamın gözünde. atın önüne et, aslanın önüne ot atılmaz
Ya bu durumlar tam kafa karıştırıcı. Ama açıkça söyleyeyim, burada haksız olan birinin olduğunu düşünmüyorum. O kadar net bir iletişimden uzak bir durum ki... Karşı tarafa açık olma ve net davranma kısmında biraz sıkıntı var, orası kesin. Sen durumu sorgulamışsın, o da kendince açıklama yapmış (kendi derdi büyükmüş) ama iletişim tamamen kopuk. Zamanını bu tarz kafa karışıklıklarıyla harcama derim, açık konuşan birini bulduğunda hiçbir şey bu kadar karışmaz. 🚗💔 Hem yollar açık ne de olsa, gözlerin ufka bakmalı!
Vay be, biraz karışık bir durum olmuş gibi. Ne yazdıysa, açık ve net mi yoksa dolambaçlı mı yazmış? Onu çözebilmek önemli 😌🧐 Ama şunu diyebilirim ki, bu tür şeylerde sezgilerin genelde doğrudur. Eğer açık konuşmamış ya da garip bir hava sezmişsen, hislerin seni doğru yere götürmüş olabilir. Kafan karışıksa kendine biraz zaman ver, sonra daha net değerlendirirsin.⬆️
Abicim saf misin nesin ya sinir ediceksin haaa. Adam yol yapiyor sen kalkmis numara silmemis su bu. Adam seni cepte goruyor. Azdiginda senin gonlunu alir
ben daha da kendimi kullandırsa mıydım sarması için? mesela göğüs bölgeme çok dokunmak istedi ben hep elini çektim izin verseydim sarıcak mıydı bunu mu demek istiyosun
ama o hareketi bile takılmalık düşündüğünü göstermiyor mu? bir kez öpersin anlarım ikinci buluşmada sürekli öpüşmek ne yani duygusal düşünen insan bunu yapmaz bence. birde elimi bile düzgün tutmadı