sürekli gittiğim yerlerin hâlâ yolunu öğrenemedim yandexe güvenmekten yer yön duygum algım kalmadı :D

sürekli gittiğim yerlerin hâlâ yolunu öğrenemedim yandexe güvenmekten yer yön duygum algım kalmadı :D

Evimin yolu dışında hiç bir yer bilmiyorum. Her yere navigasyon açıp gidiyorum. Hatta bildiğim yerlere de navi açıyorum çünkü beni trafikten kaçırıyor.
Söz konusu İstanbul olduğu için sürekli navigasyon yardımıyla gidiyorum ne yazık ki , gram kadar trafik olmayan bölge bize 2 saat kazandırıyor artık çünkü 😀
kesinlikle evet
Cevap
13Cevap
Bildiğim birçok yeri navigasyon kullanmadan bulurum. Bilmediğim yerlere navigasyon kullanarak gidiyorum.
bulunduğum yere göre değişir
Allah ne verdiyse zekamla gidiyom, kayboluyom, deponun dibini görüp eve döndüğümde ne kadar güzel bi başlangıç diye düşünüyorum. Her bitiş bi başlangıç neticede
Ben google maps kullanırım hep. Rahat ve çabuk olur. Kendimi ve ya diğer insanları sorgulamaya gerek kalmıyor.
google maps ben de iyi çalışmıyor ya da ben kullanamadım
Harika bir uygulama bir çok ülke için otobüs numaraları metro hattı bile gösteriyor gitmek için. Türkiye için otobüs hattı kısmı yok ama diğer şehirler için ((
tabelalara güveniyorum ama navigasyona hayır...50 metre sonra sola dönün diyor solda dere var eeeee?
dönel kavşak 2. çıkış diyor bazen ortada kavşak yok sdjshds ama olsun yine de bi şekilde varış noktasına ulaştırıyor
en iyi yol bildiğin yoldur :D
Bir iki kere gittiğim yeri hafızaya atarım ama giderken mutlaka sağa sola bakıp yolu görmem lazım.
Bilmedigim bir yere gıdıyorsam yandex açıyorum ama ıkıncı kere gıdıyorsam gerek duymuyorum yol ezberım iyidir
Doğuştan yüklendi o özellik ama bazen kullanırız icabında
Ankara içinde kolay kolay ihtiyaç duymam. Başka şehirlerde mecburen açarım.
Bilirdim ama son zamanlarda haritasız yapamıyorum
değil miii ya :D market için bile açmama 🤏🏻 kaldı skdhskdkjs
Her şeyi kafamda yanlış kodlamışım, geçen bir bankaya gidecektim Kuveyt’e meğer orası Katılımmış ahabsjaja bir dünya yol gittim
offf kkdsfjdjs aynı bankalar gibi çok normal aslndaaa
Haritayı açıp her yere giderim :D
Yol hafızam hiç yoktur genelde açıyorum
İstanbula gidince evet
Genelde şoför koltuğunda başkası oturuyor 😅
Yolları bilmek bizim işimiz...
Haritadan biraz nadir bakarım
Ben Google amcaya güveniyorum nfnf
Bilirim
Bilmiyorum soruyorum önüme gelene
Çoğu zaman biliyorum
Evettt