Ifsa var mi diye araştırayım dedim. Önce hiç sonuç yoktu. Sonrasında ben kafama göre bi kac siteye girdim adımı soyadımı yazdım. sonuc bulunamadı. Daha sonra kendimi googleda aratirken o sitede etiketli olduğumu gördüm sadece search? Yazıyordu. Yandexde kendimi araturken ise en altta bunlarda aranıyor kısmında o ifsa yaziyor ama yok. Normal mi
Siteye mail attım umarım kaldırır. Bide adımı soyadımı arattığımda yandexin alt kısmında bunlarda aranıyor kısmında alakasız sonuçlar çıkıyor. bunun nedeni ne olabilir?
Mesela ben kendimi ne hakkında aratırsam yandexde bunlarda aranıyor kısmında isim soyismi ve aradığım kelime çıkıyor. Gerçekten merak ediyorum o sitedeki etiketlerden nasıl kurtulurum? Bunun dışında yandexinbunlarda aranıyor kısmında yazan şeyler insanları hakkımda yanlış düşünmeye sevk ediyor. Hem o site hemde yandexe mi yazmalıyım sence
Görsel atmak istiyorum direkt link vermek istemiyorum çünkü arama yaptıkça Googleda ismimin geçmediği kötü siteler bile çıkmaya başladı. Nasıl görsel atabilirim
Aylardır arıyorum. başta herhangi bir şey çıkmıyordu. bende bi isim ve soyisimle aratayım dedim. herhangi bir sitenin arama kısmına kendi soyadımı yazdım. sonra o site sonuçlarda etiketlenmiş şekilde çıkmaya başladı. yanında search? Şeklinde bilet var. tıkladığımda sonuç bulunamadı diyor. Bu site Googledada görünmeye başladı. bunun dışında ısım ve soyismimin geçmediği birçok site Google’da çıkıyor. O site kaydından sonra oldu bu
Bu Arada boş bir site değil şimdi baktım içerisinde bırçok bilgi görsel vs mevcut. Ben kendimi orada aratınca etiketledi. Misal şşş olsun adım ‘şşş’ malum kelime search? Şeklinde çıkıyor. tıkladığımda bilgi yok. Hadi bu bi şekilde kayıt tuttu çıkıyor sonuçta. Hiç benimle ilgisi olmayan siteler de googleda çıkmaya başladı
Ifsa var mi diye araştırayım dedim. Önce hiç sonuç yoktu. Sonrasında ben kafama göre bi kac siteye girdim adımı soyadımı yazdım. sonuc bulunamadı. Daha sonra kendimi googleda aratirken o sitede etiketli olduğumu gördüm sadece search? Yazıyordu. Yandexde kendimi araturken ise en altta bunlarda aranıyor kısmında o ifsa yaziyor ama yok. Normal mi
Hayir çok kullanılmıyor birtek bende var. Aslında hiç arama sonuçlarında bu ifsa konusu çıkmıyordu. Dediğim gibi ben sitede kendimi aratinca sitede çıkmaya başladı. Sadece search? Yazuyor. Bunun yanında kendimle ilgili normal bisey ararken altta bunlarda araniyor kisminda adım soyadım ve ifsa yazısı çıkıyor. Site neden hemen bu şekilde davrandı bu normal mi ? Ve yandex neden önerilerde gösteriyor ifsa yok ki? Günlerdir uyuyamıyorum
Özel bir durum olduğu için maalesef. Search? Var arama motorlarında çıkıyor ama video yok bunu anlamadım. Ben kendimi o sitenin arama kısmında aratınca site etiket yapar mı
Adımı soyadımı yazıp malum kelime yazdığım zaman direkt o site çıkıyor. Video yok diyor. Ben o sitenin arama kısmında kendimi arattığımda için mi site etiket yaptı yoksa başka bişey mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tık almak için boş siteler yapıyorlar
Peki ne yapmam lazım. siteye yazsam site kaldırdıktan sonra
Yandex aramalarda alt kısımda bulunan bunlarda aranıyor kısmında görünür mü
sitenin adı nasıl bir şey? büyük ihtimalle muhatap bulamazsın
Ifsa var mi diye araştırayım dedim. Önce hiç sonuç yoktu.
Sonrasında ben kafama göre bi kac siteye girdim adımı soyadımı yazdım. sonuc bulunamadı.
Daha sonra kendimi googleda aratirken o sitede etiketli olduğumu gördüm sadece search? Yazıyordu.
Yandexde kendimi araturken ise en altta bunlarda aranıyor kısmında o ifsa yaziyor ama yok.
Normal mi
adını soyadını karalayarak ss atman mümkün mü? anladığım kadarıyla arama yapılmış daha önce, onun kaydı
Evet evet ben arattım. Arama motorunda çıkıyor ve search? Çıkıyor. tıkladığımda sonuç yok diyor.
Ben kendimi o sitede aratınca etiket yaptı normal mi
Arama kayıtlarını tutuyor olabilir site. Yani sen arattığın için ismin kayda girmiş olabilir
Siteye mail attım umarım kaldırır.
Bide adımı soyadımı arattığımda yandexin alt kısmında bunlarda aranıyor kısmında alakasız sonuçlar çıkıyor. bunun nedeni ne olabilir?
eğer ünlü biri değilsen, kayıt azsa hakkında; alakasız sonuçlar çıkar
Mesela ben kendimi ne hakkında aratırsam yandexde bunlarda aranıyor kısmında isim soyismi ve aradığım kelime çıkıyor.
Gerçekten merak ediyorum o sitedeki etiketlerden nasıl kurtulurum?
Bunun dışında yandexinbunlarda aranıyor kısmında yazan şeyler insanları hakkımda yanlış düşünmeye sevk ediyor.
Hem o site hemde yandexe mi yazmalıyım sence
Yandex ilgilenmez, siteye söylersen de olumlu sonuç alır mısın bilmem. Ama ben meseleyi anlayabildiğimi düşünmüyorum
Görsel atmak istiyorum direkt link vermek istemiyorum çünkü arama yaptıkça Googleda ismimin geçmediği kötü siteler bile çıkmaya başladı.
Nasıl görsel atabilirim
Peki hiç kendimi aratmazsam zamanla o site kaydı silinir mi
arama yapmayı bırak. paranoya olmuş sende. mesajdan at görseli
Atamıyorum görseli mesajdan. Buradan resim atma yok galiba
Umarım zamanla silinir.
Mesela sadece bir sitede geçiyor adım ama Google girdiğimde hiç etiketin olmadığı siteler bile çıkmaya başladı
eğer ortada paylaştıkları bir şey yoksa endişelenmeye gerek yok
Aylardır arıyorum. başta herhangi bir şey çıkmıyordu. bende bi isim ve soyisimle aratayım dedim. herhangi bir sitenin arama kısmına kendi soyadımı yazdım. sonra o site sonuçlarda etiketlenmiş şekilde çıkmaya başladı. yanında search? Şeklinde bilet var. tıkladığımda sonuç bulunamadı diyor.
Bu site Googledada görünmeye başladı. bunun dışında ısım ve soyismimin geçmediği birçok site Google’da çıkıyor.
O site kaydından sonra oldu bu
hızlıresim gibi bir siteye yükleyip atar mısın görseli
Hiç anlamıyorum öyle şeylerden bilgisayar bilgim yok denecek kadar az. fake bir Instagram adresi varsa ordan atabilirim uygunsa.
Bu Arada boş bir site değil şimdi baktım içerisinde bırçok bilgi görsel vs mevcut.
Ben kendimi orada aratınca etiketledi.
Misal şşş olsun adım ‘şşş’ malum kelime search? Şeklinde çıkıyor. tıkladığımda bilgi yok.
Hadi bu bi şekilde kayıt tuttu çıkıyor sonuçta.
Hiç benimle ilgisi olmayan siteler de googleda çıkmaya başladı
instagram kullanmıyorum maalesef. bence endişelenme bir şey çıkmaz
Özele bakar mısın
Ne çıkıyor ki
Ifsa var mi diye araştırayım dedim. Önce hiç sonuç yoktu.
Sonrasında ben kafama göre bi kac siteye girdim adımı soyadımı yazdım. sonuc bulunamadı.
Daha sonra kendimi googleda aratirken o sitede etiketli olduğumu gördüm sadece search? Yazıyordu.
Yandexde kendimi araturken ise en altta bunlarda aranıyor kısmında o ifsa yaziyor ama yok.
Normal mi
Simdi soyle bir durum söz konusu isim soy isimin çok kullanilan etkileyici birseyse bu normal degilse ismin üzerinden ifşa yaymaya calisiyorlar
Hayir çok kullanılmıyor birtek bende var.
Aslında hiç arama sonuçlarında bu ifsa konusu çıkmıyordu.
Dediğim gibi ben sitede kendimi aratinca sitede çıkmaya başladı.
Sadece search? Yazuyor.
Bunun yanında kendimle ilgili normal bisey ararken altta bunlarda araniyor kisminda adım soyadım ve ifsa yazısı çıkıyor.
Site neden hemen bu şekilde davrandı bu normal mi
?
Ve yandex neden önerilerde gösteriyor ifsa yok ki?
Günlerdir uyuyamıyorum
İsmin üzerinden ifsa yaymaya calisiyorlar demişsin orayı anlamadım
Genel aratalım istersen web searchte
Özel bir durum olduğu için maalesef.
Search? Var arama motorlarında çıkıyor ama video yok bunu anlamadım.
Ben kendimi o sitenin arama kısmında aratınca site etiket yapar mı
Sana yazmam xp yetmiyor
Lütfen soruma cevap verir misin site böyle bişey yapar öı
Etiketlerin cikar bu bile sakinca ama
Adımı soyadımı yazıp malum kelime yazdığım zaman direkt o site çıkıyor. Video yok diyor.
Ben o sitenin arama kısmında kendimi arattığımda için mi site etiket yaptı yoksa başka bişey mi
Site niye etiket yapsin sana 😂😂