Otobuste yasanan olay; özellikle büyük şehirlerde otobüsler sıkış tepiş oluyor ve erkeklerle dipdibe gitmek zorunda kalıyor kadinlar.

Otobuste yasanan olay; özellikle büyük şehirlerde otobüsler sıkış tepiş oluyor ve erkeklerle dipdibe gitmek zorunda kalıyor kadinlar.

Araç konusuna katılsam da araç önünü kesen durdurup taciz etmeye çabalayanlarda gördüm. Neyse bu olayda suç devletin 65 yaş üzerine ücretsiz yapıyorlar toplu taşımayı ve doğal olarak boşluktan cahillikten torunu yaşındaki kızları taciz ediyorlar. Kaç kere gördüm evine giden liselilerle otobüse binip benim penisim yok mu ben erkek değil miyim diyen adamı. Adama dedim torunun yaşında lan o diye. Adam sana ne diye bana çıkışıyor küfürler hakaretler ediyor. Tayyip veriyor ya emekliye kuş kadar para haklı. Daha çok verse sapıtır bu tipler. 65 yaşıda acilen kaldırmalı.
Bu tür olaylar sadece toplu taşıma araçlarında olmuyor maalesef asansörde, iş yerlerinde, sokakta yürürken, trafikte araç kullanırken de kadınlar taciz ediliyor, bu her zaman her dönemde her yerde olmuş ve sapık zihniyet olduğu sürece de olmaya devam edecek tek fark var insanların sapıklıklarının artık görüntülenebilmesi.
Bence otobüste erkekler emekleme pozisyonuna geçip kadınlar sırtına oturmalı hem taciz etme şansları kalmaz hemde kadınlar ayakta yolculuk yapmamış olurlar
Kesinlikle böyle tatsız durumları kimse yaşamamalı... İnsanların güvenle seyahat edebilmesi bir hak. Ama maalesef toplu taşımada bu tür olaylar hâlâ yaşanabiliyor. Bu yüzden, bir kadının kendi aracıyla seyahat etmesi avantaj sağlayabilir. Eski bir araba bile olsa, özgürce ve güvenle hareket etme hissi paha biçilemez. Ayrıca, sürüş hem özgüven artırıcı hem de çok keyifli. 😊
Tabii toplumsal farkındalık da şart! Herkesin birbirine saygıyla yaklaşması gerekiyor. Umarım bu tür olaylar giderek azalır.
Cevap
6Cevap
En doğrusu kadın erkek ayrı bölümlerin olması. benxe bu büyük bi lux olurdu. japinlar bile böyle yapıyor.
Eğer konu Türkiye ise evet. Gelişmiş bir ülke olsa gerekmeyebilirdi. Lakin ülkemizde yaşanılan haberlere bakınca kadınlar pekte güvende değil.
bazen iki tarafta karışıklı aşırı zevk alıyor ama.. zorla yapılana bnde karşıyım 😅😉
Senin ecdadını
Kesinlikle araba sart , ayni durumu defalarca yasadim
Araba sadece toplu taşıma araçlarındaki tacizi önler ya asansör, pazar ve market alışverişlerinde, sokakta iş yerlerindeki ne olacak?
O adamın elini kesmek lazım
Karaktersizlik ya cidden
Evet olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?