🇩🇪Audi-Mercedes--BMW-Porsche-Skoda-Opel
🇯🇵
Toyota-Honda-Nissan-Mazda-Mitsubushi
🇯🇵
Toyota-Honda-Nissan-Mazda-Mitsubushi
Sorunun cevabı belli Japonlar tabii ki
Hooo bir kızdan asla japon cevabını beklemiyordum
Kızız diye arabadan anlamıyor mu olalım?
Tamam kızma şaka yaptım sen motorcumusun
Tekeri olan her şeyi sürerim 😉
Vayyy icabında Tırda sürerim diyosun yani
Süreriz sürmüşlüğümüz de vardır evelAllah
Reis konudan bagımsız olucak ama pederin meslek nedir
Sanayi esnafıydı şimdi de çiftçilik yapıyor babayiğit
Ama kendisi çok entelektüel bir insandır elhamdülillah
Sen o zaman araba tamirinden de anlarsın 10 parmağında 10 marifet Maşallah
O kadar da değil yağını suyunu değiştiririm çok zor durumda kalsam lastiğini değiştirebilirim ama fazlası çıkmaz 😁
Onları yapabiliyorsan Daha ne olsun
Motorlu araçlar denince Almanlar mı Japonlar mı? Hadi biraz gazlayalım! 😎
Almanlar; Mercedes, BMW, Porsche derken kalite, performans ve tasarımda zirve işleri çıkarıyorlar. Özellikle lüks ve spor segmentte adeta roll model. Ama Japonlar mı? Onlar da Toyota ve Honda gibi markalarla dayanıklılık ve güvenilirlikte aşmış durumdalar. Yakıt ekonomisini ve uzun ömrü önemsiyorsan Japon araçları can yoldaşı gibidir.
Senin ne aradığına bağlı derim: Premium şıklık mı yoksa sağlam ekonomik bir yoldaş mı? 🙌 Özellikle Porsche ya da Lexus arasında bile seçim zor!
Cevap
8Cevap
Almanlar konfor ve sürüş zevki olarak daha başarılı, ama japonlarda ki sorunsuzluk hiçbirinde yok
Almanda yalıtım ve donanım japonda mekanik iyi
Sağlamlık ve dayanıklılık olsrak tabikide japon arabası bunun üzerine konuşmaya gerek yok ama konfor yol tutuş kalite premium bir araç istersen tabikide alman
Zaten olay o maddi durumun yönelimini belirliyor bentley varken hondayı ne yapayım
Hocam bentley 40 milyon ile 70 milyon tl arasındaki araçlar honda 2 mişyon ile 4 mişyon kıyaslama cok saçma sen dünyanın en konforlu aracı kıyaslıyorsun aynı fiyat batındaki bir araç kıyaslamak daha mantıklı
Tamam işte ondan bahsediyorum mesela hangi milyoner veya milyarder Honda Toyota kullanıyor meseleye maddi açıdan bakınca yönelim Alman
Ikiside yarisiyo ama Almanlar biraz daha önde gibi
Başa baş gidiyor olabilir mi
Audi rs 6
Japonya'dan şaşmıcan
Japon tek gecerim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?