Toyota Rav4
Volkswagen Tiguan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu sitedeki ergenler Alman araba reklamı çok izler iyi bilirim dünya genelini bilseler fanboyluk yapmazlar dı. Japona kimse yetişemez her alanda kalabalık Japon firmalar hepsi de ayrı ayrı çok iyi firmalar hem çok satıyorlar çok markaları modelleri var Japonların Yabancılar özelikle Abd Kanada Rusya gibi gelişmiş ülkeler de en çok satan lüks markaların başında bile Japonlar var düşün Sadece Acura Mazda Lexus Scıon Datsun Subaru İnfiniti markaları ile bile dize getiriyorlar alayını diğerlerini saymama gerek bile yok

Bir ton var kanka örnek sundum bunu sadece 😀😀
bugün bu savaşın tek kazananı var : globalleşen dünya
beşinci nesil supra'da ( a. k. a toyota gr a90 ), bmw merkezli motor kullanıldı. volvo, çin'e satıldı. ıvır zıvır. günümüzde kıyas ve ruh zor.
ama kıyası 00's öncesi için yapacaksak, galip :japonya
alman arabaları bana daha çok ihtiyaç için üretilmiş gibi gelir hep. volkswagen, opel , he-162 hep bir uğraş, hep bir çaba.
japonlar ise daha tutkulu geliyor bana. ikonik modelleri, daha güçlü modelleri anakara için saklamaları, modifiyeler, jdm ve ruh.
yüksek fiyatlı alman markalarını dahil etmiyorum, nedenini anlamışsınızdır bence. yoksa asla boxster'ın hakkını yemek istemem.
Bmw nin çoğu modelinde özelikle performans araçlarında Supra 2JZ motoru var 😀
BMW’nin hiç bir aracında 2JZ yok
Toyota ve Peugeot motoru kullaniyo genelde Bmw
@JAPANMOTORS Orijinalinde böyle birşey yok. Sonradan swap sonradan müdahale. Kullanan Bmw değil. Bmw sahipleri.
Sen öyle san orijinal de de var Modifiye edilmiş te var
@JAPANMOTORS Orijinalini atarmısın bana.
Bursa tesislerinde Renault ve Dacia için motor üreten Oyak Renault, şimdi de Alman otomotiv markası Mercedes-Benz için üretim yapıyor. Renault-Nissan ile Daimler arasındaki işbirliği çerçevesinde Mercedes-Benz'e 1.5 dizel motor veriyor.2
BMW Peugeot yani PSA (Peugeot-Citroen) benzinli motoru mu kullanıyor sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir yazı dizisine başlamış ve Alman premium otomobil markaları BMW ve Mercedes’in Fransız PSA (Peugeot-Citroen) ve Renault motorlarını nasıl kullandıklarını analiz edeceğimizi belirtmiştik. Bu doğrultuda ilk bölümü, hem yazılı hem de videolu anlatım ile BMW’nin PSA dizel motoru ile olan ilişkisine ayırmıştık.
Almanlar kendi motorlarını yapamıyo 😀
@JAPANMOTORS c180 dizel a180 dizellerde renault motoru oldugunu biliyoruz. Ben sana fabrika çıkışlı supra veya toyota motorlu Bmw soruyorum.
Japonlar bir motor yapmaya girişti mi, bunu seri üretim haline getirmeleri 6 sene sürer. seri üretime giren motor en az 12 yıl süreyle değiştirilmez, oynanmaz, çünkü zaten geliştirme aşaması olan ilk 6 yılda en iyi haline gelmiştir. tr'deki bir Japon Pikap fabrikası çalışanı sızlanır satışlar azalıyor diye, neden dersin adam cevaplar; "abi kamyonetler arıza yapmıyor ki, alan bir daha almıyor, yenilemiyor".
almansa hızlıca üretir. satışa sokar. sorun çıkarsa da yolda dürer. herkesin hemen anlayacağı şekilde örneklendirirsek (bkz: dsg şanzıman). en az 7-8 sene sorunu olduğunu bilerek satarlar, bu arada binlerce mağdur olur. sesini çıkaran olursa ve bakımlarını vw'de yapmışsa iyi niyet der bir miktar paraya değiştirir/tamir eder, o da olursa, sesini çıkarmıyorsa müşteri, oralı bile olmaz. ancak bir japon buna asla razı olmaz ahlakı gereği.
@JAPANMOTORS Dsg şanzıman sorunlu değil. kullanamayan sorun yaşar. zira aynı 7 ileri dsg Bugatti'de kullanıyor
Hehe git sanayii ye sor bunu kullanmayla alakası yok sıfır gelen Alman arabası bile aynı sorunları çıkarıyo sanayii de hepsini görüyorlar en çok sorun çıkaran markalar Alman ve Fransız arabaları diyorlar adamlar
Fanboy gördüm ama senin kadarını görmedim 😀😀🤣
Bugatti satıldı hem piyasada kaç tane var onu geç genel olarak konuş 🤣
@JAPANMOTORS Bizde 2012 model dsg vw var buzamana kadar da bir arızasını görmedik. bakımlarını yaptırırsan insan gibi kullanırsan bir problem yaşamazsın
Eminim öyledir kaç tane alman gorduysem hepsi sorunlu çıktı 😀Bakıma vereceğim parayı kendim yerim bak Japonlara adamlar Taş gibi araba yapiyo ne arıza ne bakım işiyle uğraşıyon Almanı istediğin gibi güzel kullan yine arıza verir çünkü parçaları kalitesiz iç aksamları düşük kalite. Üstüne bir kalın sac koyup kalite diye piyasaya sürüyorlar arabalarını iş bir sacla 1 deri koltukla bitmiyo o araba beni yarı yolda bırakacaksa ne anladım o arabadan cahilliğe gerek yok Abd gibi gelişmiş ülkeler bile anlamış biliyo bunu biz bilmiyoz Abd de Kanada da en çok satan arabaların başında Japonlar var hem lüks pazarda olsun hem normal pazarda olsun 😀
@JAPANMOTORS Ben herhangi bir markaya kötü demedim. Her markanın iyisi kötüsü problemlisi var. Nickinden belli kimin fanboy oldugu. ayrıca ben senden hala fabrika çıkışlı 2jz kullanan bir bmw bekliyorum.
Cevap
41Cevap
Konfor ve lüks olarak Alman, Sorunsuzluk ve ekonomi olarak Japon.
Japonlar motorda iyiler. Almanlar kasada iyiler. Bana göre ideal olanı Alman kasa, Japon motor diyorum. Alman arabaları olarak Audi, Bmw, Mercedes, Porsche, Volkswagen en sevdiklerim olarak sıralayabilirim.
İncelemem lazim ama
Motor da aşağı-yukarı aynı ayarda kalite
Kaporta biraz daha ww iyidir
Ama şanzımanda ww dsg kullanıyor toyota e-cvt
Hangisi iyi dersen al birni vur oburune ikisinide sevmem ama eğer uzun yol yapacak şehir trafiği görmeyecekse dsg iyi olur
Şehir ici trafiğinde tartışmasız cvt daha iyidir.
Bu nedenle bu iki araba kıyaslanamaz kullanım. amaçları farklı düşünülmüş
Alman sanırım şu an zaten VW kullanıyorum gayet memnunum Japon hiç kullanmadım 🤔 ya da dur ya Kia hangi ülkenindi? 😂😂😂😂 çok anlıyorum gördüğün gibi arabalardan 🙈
Tiguan değil de Touareg desen onu seçerdim, 5.0 TDI V10. 😍
Vw mi Toyota mi ozetle?
Toyota demek istiyorum ben.
Japonlar daha guvenilir, Bir iki sene once de Vw krizi oldu diye hatirliyorum.
Japonlar daha durust, daha guvenilir ve daha uygun fiyatlilar.
Volkswagen Tiguan tabi ki çünkü Japonlar her şeyi bu kadar iyi yapmasına rağmen Arabaları yapamıyorlar bence çünkü Japonların arabalarının iç mekanları kalitesiz
Opel Bmw Woswagen olmasın iç mekanı kalitesiz olan araba özelikle sorunlu arabalar bu saydıklarım Japonlar hem sorunsuz hemde kalabalık Türkiye ye göndermedikleri kaç tane marka modelleri var bunları bilmiyon herhalde 😀😀
@JAPANMOTORS Ya benim gibi düşünmek zorunda değilsin de neden hep benim görüşüme atlıyorsun ki
Fazla alman reklamına kaptırma kendini koçum 😀
@JAPANMOTORS tamam
Rav4 tabii ki. Tiguanda maalesef diğer ww güvenliği yok, yüksek olduğundan. Rav4 teknolojik olarak çok daha güzel.
Japonlar her zaman sorunsuz şimdiki modeller de konforlu zaten
Japon Toyota Corolla ile bunları tek geçerim. SUV sevmiyorum.
Volkswagen her zaman favorim. Rakibi kim olursa olsun.
Sabahta mı yazmıştım? VW❤️me
Beni kesin japon motors eksiledi. Sen seviyor olabilirsin capon. Ben sevmiyorum alla alla 😏 @JAPONMOTORS
Eksileme sebebim kafanızı Türkiye dışına çıkarın az Japonu iyi tanıyın dünya yı dize getiriyo adamlar siz halen sokakta 2 Bmw Woswagen görüp Alman iyi kafasına giriyonuz 😀
Alman iyi demiyorum. Volkswagen araçlar daha hoşuma gidiyor diyorum
Konfor ve teknolojik olsun diyorsan alman mekaniği sağlam olsun diyorsan Japon
almanlar güzel iyi
lakin ben daha çok
Japon seviyorum
Japon malına güven olmaz allah bilir arkadan yarasa falanda çıkar😂
Gözü çekik olanların hepsi yarasa yiyo ne fark var
Boş konuşmuşsun Japonlar dünyaya Teknoloji satiyo 😀
Boş konuştuğumu düşünmüyorum ama neyse
Japon kim önce onu bir öğren bence hanım efendi Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde Japon arabaları en çok satan arabalar sebebi daha kaliteli oldukları için bizimkiler de marka adına tapar 😀
Marka dışında birşeyden anladığı yok Bizim halkın 😀
Japonları çok iyi biliyorum bey efendi sizin hayal edemiyeceğiniz kadar filmini izledim ve teknolojisini kullanıyorum
Aynen bazıları nasıl konuşcağınıda bilmiyor😊
Kesinlikle en sorunsuz markalar yazın Japonlar sırayla başı çeker dünyanın en değerli otomobil markaları yazın yine Japonlar başta 🙂bunun haricinde dünya da en çok satan araba yazın Toyota gelir başta motor yazın Honda gelir başta vs vs uzar gider bu böyle
Güzelmiş🙃
Yani Türkiye de Alman şöyle böyle diyenler emin olun fanboylar onun dışında gerçeğe bakınca Japon önde 😀
Aynen ☺️
Rav4 bir üst segmentin aracı yani onun muadili tiguan değil toureg oyüxden tabiki rav4
Almanlar rahatlığıyla Japonlar sorunsuzluğuyla ünlüdür. Sizin tercihiniz hangisi?
Alman tabiki adamlar bütün araba markalarını nerdeyse satın almaya başladılar piyasayı ellerine alacaklar iyice
Bu iki araç arasında kesinlikle toyota suv olarak cok kaliteli
Japon arabaları
Toyota Rav4
Alman daha iyi sanırım
Türkiye de öyle dünya genelinde lider Japon 🙂👍
Hiç bilmiyorum 😂
Toyota daha yakışıklı geldi gözüme
Ben Alman aracımdan memnunum
Alman arabaları, kalite her konuda
Hepside birbirinden güzel
Kesinlikle alman arabaları bir kere daha konforlu
Konforda İtalyan Japon ustadır Almanlar Türkiye de abartıldı İtalyan Japon firmalar daha kalite Mazda Lexus Ferrari Maserati Acura Honda Subaru İnfiniti Lamborghini.
Alman derim açık ara hemde
Alman konforu kalitesi bi tık önde
Lafta öyle sadece 😀
bu konuda Almanlara güvenim tam.
Alman ama Caponunda hakkını yememek lazım
Alman sadece Türkiye de iyi algısı var dünya geneline bakınca Japoncu alayı 😀
Alman
Kalite Alman, görüntü Japon
Japon Mühendisliği eski de kaldı. Alman.
Hangisi alman hangisi japon
Japon sonra alman guvenlıkte volvo
Toyota daha havalı
Alman
Fazla alman reklamı izleme 🙂👍
Alman.
Alman ☺️
alman iyidir.
Fazla Alman reklamı izleme 😀
@JAPANMOTORS
ince saçlı gitmez durmaz hondalarımı izleyek kardeş.
98 99 hurdalara 70 çekip piyasanın a'sına kodunuz.
arabadan anlamaz dune kadar tofaşçı tayfa olup 3 kuruş bulunca hondaya gece team mi bunu söylüyor?
amerikancıyım alamayacağım için alman iyidir diyorum.
@JAPANMOTORS şimdi gömdük seni
subaru , ısuzu mıtsubıshı daıhatsu mazda toyota bunları yadısyamayız ikonik milimalist öncü teknolojiye sahip araçlar ve dunyaya denız hava kara motoru satan ülke.
mazda degerı bıloınmesede her parkurda hondaya takla attırır bunlarıda ılave etmek ıstedım , oncekı acıklamam mikro açıklamaydı tr deki tek bir marka uzerıneydı , makro dusunursek evet japon , japondur.
ama yınede honda almam.
Alman
Güvenilir arabalar yapıorlar
Alman
Alman candır
Fazla alman reklamı izleme dunya geneline çık bak bakalım 😀
Ben genel olarak bakıyom sevmeyle alakası yok bunun dostum 😀
Wolkswagen daha çok iyi hissettirdi
Tabiki tartismasiz alman
Alman bence
Aqır sanai álman elektronike japonnnn Vs.
Ağır sanayi Abd Teknoloji Japon Almanlar ABD ve Japonları örnek aldı 🙂👍
Das auto 😊
Alman
Wolkswagen tabiki de
“Bmw”
zor seçim
Kesinlikle alman
Volkswagen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?