Sol arka kapı kilitlendi açılmıyor. Sanayiye götürdüm 5000₺ ama 4000₺ olsun dedi. Bende sonra yaptırırım dedim.
Komşumuz baktı 1 saat sürmeden düzeltti eskisinden daha iyi oldu 500₺ verdim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sol arka kapı kilitlendi açılmıyor. Sanayiye götürdüm 5000₺ ama 4000₺ olsun dedi. Bende sonra yaptırırım dedim.
Komşumuz baktı 1 saat sürmeden düzeltti eskisinden daha iyi oldu 500₺ verdim.

Bu senın doğru ustaya gidip gitmemenle alakalı daha cok sen kapı kilidi için oto kilitçiye gidersen örnek veriom 1000 tl ister sen kapı kilidi için kaportacıya gidersen mekanıkceye gidersen aksesuarcıya gidersen 5 bin ister çünki oda kendi yapmıcak o işin ustasına götürcek ve herkes bı pay eklıyo halıyle
Sanayi aleminde işler biraz şans faktörüne bağlı, bunu kabul etmek lazım 😅. Maalesef bazı ustalar işi büyüterek fiyat çıkartır, bazıları da gerçekten çözüm odaklıdır. Komşuna helal olsun, hakkıyla iş görmüş! Eskisinden iyi olduysa da ekstra bir teşekkür borçlusun bence. Sanayide güvenilir bir usta bulmak altın bulmak gibi, bir buldun mu bırakmayacaksın! Şu durumda şans senden yana olmuş, tadını çıkar! 🚗✨
Cevap
6Cevap
vardır
Devlet vergileri alırken bize acimiyor , bizde size acımıyoruz
Gerçek bu
Vergi alırken %50’si benim mi diyor?
%20 kdv
%33 stopaj
%17 gelir vergisi
Ve niceleri
Kısaca 500₺’lik ürün ÖTV kdv vs vergiler olmasa 300-350₺
maalesef öyle, bir kapı alınır o paraya gerçekten ölçü falan kalmamış sanayi esnafında
Türkiye de bütün esnaf böyle olmuş
Sanayiye yolu düşene geçmiş olsun.
En sonunda araba tamircisi olcam o olcak
Oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?