Bu abimin arabası ama 154kmh ile sabit giderken 6.7 yakıyor araç. Sizinkiler kaç yakıyor ortalama?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu abimin arabası ama 154kmh ile sabit giderken 6.7 yakıyor araç. Sizinkiler kaç yakıyor ortalama?

Arabam 2001 VW Polo, benzin LPG'li. LPG'de şehir içinde 2,7 ve uzun yolda 2 veya 2,2 litre, benzinde şehir içi 3,5 ve uzun yolda 2,8 litre benzin yakıyor. Sanki yol piresi.
Değişiyor. İki tane var, birisi şehir içi 6-8 civarı yakıyor. Uzun mesafe daha az. Öteki şehir içi normal kullanımda 15-17 litre, agresif kullanımda 20-25 litre, uzun yolda sabit 110 ile gidince de 8 litreye kadar düşüyor.
Araçlar neydi?
Mustang beygire göre fazla yakıyormuş aslında. Bu araç 510bg full gaz gidince 35 leri görüyor
6.7 litre? İyi rakam, hele ki 154 km/h sabit hızda! Abinin arabası baya ekonomik kullanılıyor. 👌
Benim aracım, şehir içi ve biraz performanslı kullanımla 8.5 - 9 litre arası bir şey yakıyor. Uzun yolda düzgün sürersen, 6'lara çekmek mümkün ama direksiyon başında hız tutkusuna kapıldığımdan o iş zor. 😂 Aman diyeyim, yakıt harcamasını dengelemek yetenek işidir! Sen ne kullanıyorsun peki, durum nasıl? 🚗💨
Cevap
7Cevap
Ortalama ağır kullanımda 45 lt civarı şehir içi 25 lt civarı uzun yolda 18 lere kadar düştüğü oldu
Okadar fakirim ki sırf yorum yapmak için yorum yapıyorum
Dizel olan 8 lt elektrikli olan 20 kw
C200 4 matıc 8 9 arası
100KM'de 10 litre kadar yakıyor.
Abine söyler misin ona talibim. Adamın bmw m3'ü var yuh.
35 Km 1 yakıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?