Yoluna bulunduğu yere göre genellikle 8 9 litre yakıyor en fazla 10 litre yakıyor daha da üzerine çıktığını görmedim şükür Araç Vectra C 1.6 motor bu arada arabalar Co yakmıyor aslında ülkemizin ekonomisi berbat ona zam buna artış firma ne yapsın Şu Ceplerini Düşünüen fırsatcilar yüzünden hep neye talep çok gelsin hemen zam ne kadar kazanırsa kar olarak düşünüyorlar Tayyip Erdoğan dan nefret ediyorum onlara ceza getirmiyor ki zam yapana ceza getirse kimse yapamaz da ama herifin umrunda değil halk anca kendisini düşünüyor yeter be Türkiye böyle nereye kadar gidecek
Mevsimsel olarak bayağı fark ediyor. Arabam benzinli ve LPG'li. Kışın 1 depo benzini günlük 15 km evden işe gidip gelerek 1 ayda bitirirken, yarım depo civarında LPG harcıyor. Yazın aynı mesafeyi 3,5 haftada 1 depo LPG harcarken, benzin neredeyse 2 çubuğu zor indiriyor. 1,4 8v 75 beygirlik Clio Symbol arabam, neredeyse R9 Broadway kadar yakıyor. Km'de benzin 1,80, LPG 1,25 lira civarı yakıyor neredeyse.
Elektrikli araba aldım. Gerçekten elektrik candır ya. Bir tane de istasyon kurdurdum eve hızlı şarj için. Resmen bedava gibi. Bir tane de normal arabam var on litre yakıyor yüz kilometrede yani kilometrede 2.5 TL yakıyor.
elektrikli çok iyi araban ne bende alacağım
Tesla
taycan düşünüyorum
Güzel hoş
Canım şirket aracım. 5.5lt civarı yakıyor. Normal araç olarakta pickup var çok dikkatli kullanınca 12lt yakıyor. Arazide 26lt falan ortalama. Gaza basış hızımla doğru orantılı cebimdeki para azalıyor..
Artık gaza da basmıyoruz
Cevap
12Cevap
Aracım yok
Ne demiş hüseyin kağıt,; arabam benzinii masraf cigarayii mi biraksakk
Bi sigaramız var dayı bırak 😅
Km de 1.75kr falan @Deliyimbendeliyim'in arabası 2 tl yakardır.
Yakıtı 19 lira mı zannediyorsun? Mazot şu an 28 lira.
Kilometre başı 2.5 liradan az yakan araba yok şu an.
güncel fotoğraf bulamadım hergün zam geldiği için 😅
Astra, m km de sehirlerarasi yolda 080 krs
Transporterim km de sehirdisi 2 tl yakiyor
çok az yakıo gokluo bi depyla 1.200km yol gidio yakıtı gokluo bu gece zammından sonra 1.800 yakıo
Şu anda km/3-4 lira civarı
5tll
Trafik herzmanki trafik
17litre yakıyor battım
Arabam yok.
Çok yakıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?