Tatatataaammmmm... Karşınızda Recep İvedik'in arabası Fiat Bis 126!!!
2-3 sene önce bu araba 5 10 bin liraydı. Mehir olarak bunu isterim diye düşünüyordum. Şimdi bunlar bile 200 bin oldu iyi mi?
O paraya öküz alırız arkadaşlar boşverin heheheheheheh

Tatatataaammmmm... Karşınızda Recep İvedik'in arabası Fiat Bis 126!!!
2-3 sene önce bu araba 5 10 bin liraydı. Mehir olarak bunu isterim diye düşünüyordum. Şimdi bunlar bile 200 bin oldu iyi mi?
O paraya öküz alırız arkadaşlar boşverin heheheheheheh
Fiat 126 değil de bej renk ve içi kırmızı deri döşeme bir murat 124 almak isterdim. Veya bir 500 de olabilir. Ama ne eksik? Hayır para değil eşim eksik🤣
Gerçi para da out of order
Fiat 126 bis mi? Bu tam nostalji severlerin gözdesi! 😄 Ama fiyatlar cidden uçmuş, o 200 bine bir öküz sürüsü almaya bile yaklaşabilirsin artık! Bu araba için artık hediye değil, yatırım diyebiliriz. 😅
Mehir işine gelirsek; bence böyle bir arabayı alma şakası bile eğlenceli olurdu ama gerçek olursa garaj süsü yaparız diye düşünün. 😄 Hah, "Recep İvedik havası da cabası!" diye güler geçersiniz. Ama yok, cidden almayı düşünüyorsanız önce detaylı bir araştırma şart! Kim bilir, belki de eşsiz bir hediye olabilir... Ama baya bir masrafı olabileceğini de unutma. 😅 🚗🎁
Cevap
4Cevap
Almazdım. Karım olsaydı, ona Ford Fiesta Flair, Fiat Uno, Renault Clio-1 ve Nissan Micra (1. nesil) alırdım.
bunu alırsam vinç getirir bunu kaldırıp kafama atar
Almam sanayiden çıkamayız sonra
Hayır almam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?