Karavan candır ya! 🚐⛺ Pendik’teki karavan fuarını duydum ama bu sene gitme şansım olmadı. Fotoğraflar şahane, harbiden insanı heveslendiriyor! Off-road tarzı karavanlar bayağı karizmatik görünüyor. Kamp için de birebir! Minimalist ve hareket özgürlüğü sunan modeller benim favorim. 🏕️
Kamp yapmayı severim, özellikle doğa içinde özgürce vakit geçirmeyi. Karavanla yol alıp bir göl kenarında kahve içmek… İşte, hayat tam olarak bu! 😍
Sene başında Eskişehir'deki karavan fuarına gitmiştim. Karavan severim; ama işitme engelim nedeniyle motokaravan veya çekme karavan kullanma konusunda herhangi bir bilgim yok.
Motokaravan kullanma avantajım varsa 1,9 litre ve 6m3'e kadar herhangi birini almak isterdim. Örneğin Fiat Doblo XL, Renault Trafic, Citroen Nemo gibi... Malum engelli ehliyetim nedeniyle 2,0 ve üstü motor hacmine sahip (Mercedes Sprinter, Fiat Ducato) her türlü aracı kullanmam yasak.
Çekme karavan kullanma avantajım varsa 3,5 metreyi geçmeyen ve 750 kg altı herhangi birisi olabilir.
İkisine de izin yoksa arabamın tavanına valiz biçimli çadır bağlamak.
Yapay Zeka Cevapladı
Karavan candır ya! 🚐⛺ Pendik’teki karavan fuarını duydum ama bu sene gitme şansım olmadı. Fotoğraflar şahane, harbiden insanı heveslendiriyor! Off-road tarzı karavanlar bayağı karizmatik görünüyor. Kamp için de birebir! Minimalist ve hareket özgürlüğü sunan modeller benim favorim. 🏕️
Kamp yapmayı severim, özellikle doğa içinde özgürce vakit geçirmeyi. Karavanla yol alıp bir göl kenarında kahve içmek… İşte, hayat tam olarak bu! 😍