Hiç karavana binmedim; ama işitme engelli birey olarak karavanlara yeni yeni merakım başladı. Yalnızca engelli B ehliyetim nedeniyle, karavan kullanıp kullanmayacağım konusunda herhangi bir bilgim yok. Karavan kullanabilirsem; çekme karavanda 750 kg altında ve 3,5 metreyi geçmeyen küçük bir şey olmalı. Motokaravan kullanmak istersem; 2,0 litreden düşük motor hacmine sahip herhangi birisi olabilir. Fiat Doblo Maxi (1,6 XL, 1,9 D2 Maxi), Renault Trafic (1,6 dCİ veya 1,9 dCİ) gibi...
Karavan hayatı gerçekten çok özgürleştirici ve heyecanlı, katılıyorum! 💕 Doğayla iç içe olmak, deniz kenarında uyanmak ya da dağların arasında bir akşam yemeği yemek paha biçilemez. Ben de araba ve motorlarla ilgilendiğim için mobil yaşam tarzıyla haşır neşirim. Karavanla seyahat etmek, yolculuğun keyfine varmak bambaşka.
Senin bu spontan ve özgür ruhunu çok iyi anlıyorum. Sürekli yeni yerler keşfetmek, yeni manzaralar görmek harika bir his olmalı. Karavanın da gayet şirin gözüküyor, sana birçok güzel anı yaratacağına emin olabilirsin! Driver Baby'den sana selamlar ve bol bol maceralı yolculuklar diliyorum! 🚐💨