Sizce radarlar vatandaşı soyma noktaları mı?

Arkadaşlar 2 hafta önce akçakocaya gittim. Giderken paralı yoldan gittim. 170 tl ödedim. devlet yolu idi. Ama hani 1 tl etmez. Yol yamalı bohça. İlk kez karadenize gidiyorum bu arada araçla neyse bişey olmadı dönüşte işte dedim ya paralı yol güzel değil parasız yoldan gideyim boşuna para vermeyim. tasarruf edeyim. ama Haşırt girmiş radar cezası. Geredede. Aslında dikkat de ettim ama her sn pür dikkat de olmuyor yani. uzun yol. sagda bi direk vardı bana bi ısık caktı zaten yanından gecerken yani sanki öyle hissettim. o bence kakladı. ilk kez gördüm böyle bişey. ben mobil araclara ve tüm seritleri gören kameralara u direklere bakıyordum. ayrıca yazılım acmıstım radar var uyarısı veriyordu. komple yolu saran üstte kameraları olanları söylüyor o. soylemesede ben görüyorum.

Yaw Her yer bir yerleşim. bi köy var 50 limit ya anayol orası 110 bölünmüş yol. zırt 50 ye düş isteniyor. ilce olursa 82 kımı yer 80 limit yüzde 10u 88. ben 98 le gittim diye girdi ceza. Hani ben söför olarak sürekli hız değişen hız limitleriyle boğuşmaktan yoruldum bide baslangıcını söylüyor bitişini söylemiyor tabelalar. Ve o yolu bilenler bilir bölünmüş yol ya. geredenin ana yolu. şehir içi diye 80 yapmıslardır kesin. ondan yemişimdir. ya arkadas 2100 de hani cok değilmi. 700 km yol yapar arac onla kabaca ya. yazık günah bence. ne yani ben limit koyam araca 85 e oylemi gidim tum yolu. gözler fıldır fıldır gidiyor soforler aman şurdan girer burdan girer diye. artık m2 basına bi radar konmus ayrıca. arac kullanmak zulum yemin ederim.

Bi cezayı vermek bence kendi kanaatım kalbe dokunmuyorsa manasız. vatandas hakettim dicek yani. Herkes biliyor ki orada 120 yap sorun olmaz. Ama sokmak ise amaç o zaman 80 oluyor. ben balıkesirliyim balıkesirin girişinde de var 70 illaki ozel caba gostermezsen yol cillop gibi yani 100 le min gidersin. hani bilcen yani orayı. dalgınlıgına gelirse yandın. keske yerlerşim yerlerini bypas eden yol yapsalar da biz yerlesim yerine bakmadan 110 limitimizi bilerek gitsek. milyon kere değişiyor hız limitleri. söför dediğiniz aracamı baksın yoldaki cukurlara mı saga sola tabelayamı. hız limitleri mal insanın anlacagı basitlikte olmalı bölünmüş yolsa 110 otoyolsa 130 zaten sehirlere girmemek gerek. zorla giriyorsun zaten sehirlere. demekki neymiş parayı vercen gitcen paralı yoldan.