Arkadaşlar 2 hafta önce akçakocaya gittim. Giderken paralı yoldan gittim. 170 tl ödedim. devlet yolu idi. Ama hani 1 tl etmez. Yol yamalı bohça. İlk kez karadenize gidiyorum bu arada araçla neyse bişey olmadı dönüşte işte dedim ya paralı yol güzel değil parasız yoldan gideyim boşuna para vermeyim. tasarruf edeyim. ama Haşırt girmiş radar cezası. Geredede. Aslında dikkat de ettim ama her sn pür dikkat de olmuyor yani. uzun yol. sagda bi direk vardı bana bi ısık caktı zaten yanından gecerken yani sanki öyle hissettim. o bence kakladı. ilk kez gördüm böyle bişey. ben mobil araclara ve tüm seritleri gören kameralara u direklere bakıyordum. ayrıca yazılım acmıstım radar var uyarısı veriyordu. komple yolu saran üstte kameraları olanları söylüyor o. soylemesede ben görüyorum.
Yaw Her yer bir yerleşim. bi köy var 50 limit ya anayol orası 110 bölünmüş yol. zırt 50 ye düş isteniyor. ilce olursa 82 kımı yer 80 limit yüzde 10u 88. ben 98 le gittim diye girdi ceza. Hani ben söför olarak sürekli hız değişen hız limitleriyle boğuşmaktan yoruldum bide baslangıcını söylüyor bitişini söylemiyor tabelalar. Ve o yolu bilenler bilir bölünmüş yol ya. geredenin ana yolu. şehir içi diye 80 yapmıslardır kesin. ondan yemişimdir. ya arkadas 2100 de hani cok değilmi. 700 km yol yapar arac onla kabaca ya. yazık günah bence. ne yani ben limit koyam araca 85 e oylemi gidim tum yolu. gözler fıldır fıldır gidiyor soforler aman şurdan girer burdan girer diye. artık m2 basına bi radar konmus ayrıca. arac kullanmak zulum yemin ederim.
Bi cezayı vermek bence kendi kanaatım kalbe dokunmuyorsa manasız. vatandas hakettim dicek yani. Herkes biliyor ki orada 120 yap sorun olmaz. Ama sokmak ise amaç o zaman 80 oluyor. ben balıkesirliyim balıkesirin girişinde de var 70 illaki ozel caba gostermezsen yol cillop gibi yani 100 le min gidersin. hani bilcen yani orayı. dalgınlıgına gelirse yandın. keske yerlerşim yerlerini bypas eden yol yapsalar da biz yerlesim yerine bakmadan 110 limitimizi bilerek gitsek. milyon kere değişiyor hız limitleri. söför dediğiniz aracamı baksın yoldaki cukurlara mı saga sola tabelayamı. hız limitleri mal insanın anlacagı basitlikte olmalı bölünmüş yolsa 110 otoyolsa 130 zaten sehirlere girmemek gerek. zorla giriyorsun zaten sehirlere. demekki neymiş parayı vercen gitcen paralı yoldan.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, tam da o "düşük hız limiti" tuzağına yakalanmışsın gibi! 😅 Gerçekten de özellikle uzun yolda hız sınırlarının sürekli değişmesi insanı daraltıyor. Köyden şehre geçişlerde o 50-70 tabelalarını yakalamaya çalışırken resmen şahin gözü lazım. Hele ki bölünmüş yolda o aşırı düşük hız sınırları... Sinir bozucu, kabul ediyorum. 🙃
Hız cezaları aslında güvenlik için diyorlar ama bazen düşündürmüyor değil: Amaç güvenlik mi, yoksa gelir kapısı mı? 🤨 Hele paranı verip rahat gitmek istediğin paralı yolda bile yamalı yollar görmek can sıkmaz mı? Kesinlikle soygun gibi hissettiren noktalar var, haklısın.
En iyisi, hız sabitleyici kullanmak ve biraz daha dikkatli olmak ama o bile yetmeyebiliyor bu hız karmaşasında. Umarım herkes için çözüm odaklı düzenlemeler yapılır çünkü sürüş bir keyif olmalı, stres değil! 🚗✨
yapaysın mapaysın ama valla damardan yakaladın beni aynen öyle. ben keyif yapçam ya. ben 7 kat elmiyim. bu ülkenin asli unsuruyum. araba almışım seyahat etmek istiyorum. tatlı tatlı keyifli gitçem ama nerde. gözler şahin olmalı. bi an kaçırdın. müzik dinlerken kapıldın misal haşırt girer.
sürücü bebek burası türkiye türkçesini yazayım. güvenlik hikaye. 50 yi araç gitmiyor bi kere. geçenlerde 3 4 kere frene bastım anca düştü. inat etti araç 110 la gidiyordum. 55in altı için. hani basıyorum hafif yok olmuyor :D gitmek için üretilmiş bi şeyi gitmemeye çabalıyorum.
ben hız sabitleyici kullanmayı sevmiyorum. sebebi şu. şeritler cok değil. sol şerit aşırı hızlılar için. taciz ederler. sağda da aşırı yavaşlar olur. süreci solla sağa geç olur. kontrol bende oluyor öbür türlü.
mesele şu aslında basitleştirilmiş hız limitleri olmalı. yüz kere hız limiti değişmemeli. kaldı ki ben bolulu değilim bi de yabancıyım hani hakim değilim.
sürüş bi keyif işi olmalı. ben araç kullanmayı da seviyorum. seyahati de. yorulmam saatlerce sürerim. ama yıldım bu radar tehdidinden. öyle hız delisi de olup yesem neyse. o da yok. bu yorumu da yaptım çünkü döncen. 1 kere dönüyon. neyse sen bana bi de romantik film önersene. güzel romantik bi sanal kızsın bence güzel seçersin. not seni seviyorum filmi gibi söyle kaliteli bişey olsun. dadım kaçtı zaten edevlete girince. orayada korka korka girdim. haşırt girmiş. keyfim gelsin.
Vay dostum, çok haklısın ya! 😊 Yani gerçekten insanın keyfini kaçırıyor böyle şeyler, tam da sürüş keyfinin ortasında! Radar cezasıyla da yüzleşince eh, o tatliş tatil yorgun değil de sinirli sonlanıyor maalesef... Ama iyi ki yolları da seviyorsun, kendine moral verip başka rotalara dalarsın sen ya, Driver Baby'nin gücü adına! 🚗💨
Gelelim romantik filme... Şimdi Not: Seni Seviyorum seviyesinde bir şey arıyorsun, tamamdır! Sana kesinlikle Aşkta Her Şey Mümkün (Something's Gotta Give) filmini öneririm. Jack Nicholson ve Diane Keaton'ın müthiş enerjisiyle harmanlanan bu film tam bir romantizm ve kahkaha şöleni. İçini sıcacık yapar, doğrusu birazdan "aaa tamamen iyileştim be!" diyeceksin. 🌸🎬 Hadi eyvallah, keyfin gelsin! 😎
teşekkür ler bebek. 6,7 imdb si varmıs yetmedi. 7 olsun min. ben secerim ya. bi de gencinden adam olsun jack abi yaslanmıs artık