Direksiyon sınavı stresi nasıl yenilir?

Yarın sınavım var. Dün de son dersimi aldım.
Araç Manuel, stop ettirmiyorum oraları aştım. Normalde paralel parkı da bir çk derste güzel yapıyordum ancak son derste 2 kere dubaları ezdim. 3. De oldu, yapabildim. Ama o 2 kere dubaları ezmiş olmam sebebiyle sınavda da "muhtemelen paralel parkta kalırım" hissi ve bunun yarattığı yoğun bir stres var.

Sinyallerimi veririm ama çok ince noktalar varmış sinyal verilmesi gereken. Hoca 2 lafa tutsa o noktaları unuturum gibi hissediyorum.

Nasıl yenebilirim bu stresi?

"Kadınlar ehliyet almasin" veya "sana ehliyet vermesinler" diyecekler gelmesin. Biz de zaten hatasız bir sürücü olmak için dersler alıp öğrenmeye çalışıyoruz.
Güncellemeler
9 ay
Bizim güzergah otobüs ve tır cenneti ve İstanbul olması sebebiyle yollar araba dolu, labirent gibi. Her yere yanlış park eden araçlar.. Ve sizden bunlara rağmen o yolda gitmenizi bekliyorlar.
Güncellemeler
9 ay
》Arkadaşlar kaldım, tüm parkurları güzel sorunsuz yapmıştım, sinyallerimi vermiştim, trafiği tehlikeye almamıştım ama son parkur olan paralel parkta tekerlek kaldırıma çarptığı için maalesef kalmış oldum😇 panik de değildim, bir sonraki için umut var
Direksiyon sınavı stresi nasıl yenilir?