Clio 2003 model araban var a 'dan Z'ye herşeyini, yaptırdım
Turbo enjeksiyon 4 buji triger kayısı
260 bin veya en çok 300 bine alırız diyorlar bu fiyata da satmak istemiyorum borcum da var
Hangi zamanda yükselir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Clio 2003 model araban var a 'dan Z'ye herşeyini, yaptırdım
Turbo enjeksiyon 4 buji triger kayısı
260 bin veya en çok 300 bine alırız diyorlar bu fiyata da satmak istemiyorum borcum da var
Hangi zamanda yükselir
Her yer araç bıktık Valla en küçük yerlerde bile trafik olmuş bence de yükselsin artık mileşt satıp kurtulsun. Petrol krizi çıksın diye dua edeceğim artık bu ne ya millette araba olunca toplu taşımalar geç geliyor, karşıdan karşıya geçerken geçmekte zorlanıyorsun araba almak maharetmiş gibi almayanı döverler misali almış millet bıktık.
Haklısınız ama bir ailede herkes araç alınca oluşan trafikte ambulans bile zor giderken Allah korusun o ihtiyaçlarda üstüne bir de park sorunu olup yolların sağlına soluna araç bırakıp bir de bazen çift park yapanlar yüzden ihtiyacı zamanında göremeyince daha çok kayıp oluyor. Bir şey işimize fayda sağlıyorsa yararlıdır. Buna engel olanlar oldukça hem zaman hem maddi hem Allah korusun cana zarar verecek şeyler olursa hiç bir anlamı yoktur. Yoksa dediğiniz perspektiften de bakmıyor değilim.
Ayrıca şu var araç almayı yatırım olarak görüyor insanlar ama araç uzun vadede yatırım değildir. Bizim insanlar şunu anlamıyor altın, araç döviz yatırım aracı değildir hala sepet yapmayı bilmeyip inatla bunları yatırım amaçlı alanlar yüzünden de zorluk yaşıyoruz.
Finansal okur yazarlığı edinip yatırım sepeti yapmak bunu yapınca bütçe yönetimi kolaylaşır.
Bu bir herkesin edinmesi gereken yeti aslında. Bende çeşitli mentörlerden gerek ücretli gerek ücretsiz kendimi yeni dünya düzenine hazırlıyorum ki aslında bilmediğim çok şey varmış o kadar da büyük bütçelere bile gerek yokmuş para yönetimi için.
Günümüz de işsiz kalmamak ileriyi hedeflemek, gelişen teknoloji ve yapay zekanın kontrolüne karşı uyum sağlamak için gereken bir süreç. Küresel ekonominin etkileri anlık olarak tüm dünyayı etkiliyor. Bu yüzden krizler, buhranlar, iflaslar sık olacak bu süreçte finansal dengesini iyi koruyan ilerleyecek. Artık zengin daha zengin dönemi değil yeni zenginler ve bir anda dibi görenlerin çağı başladı. O yüzden bu yeti bu eğitimlerimizi almak sürdürülebilirliğe erişmekten uzak kalmamak lazım.
Finalsal okuryazarlık için kadınlara bankalar ücretsiz uzaktan eğitim veriyor eğitimi tamamlayanlara çeşitli yatırım içeriklerinde iş kurmada filan indirim sağlıyorlar.
Araba piyasası tam bir sürpriz kutusu, ne zaman ne olacağı belli olmuyor! Ama genellikle yılın sonlarına doğru ya da yeni yılın başlarında piyasa biraz toparlanıp hareketlenebiliyor. Çünkü sıfır araç fiyatları güncelleniyor ve ikinci el araçlara olan talep artıyor. 🏎️💨
Senin Clio da maşallah pırlanta gibi, her şeyini yaptırmışsın! Turbo enjeksiyon falan, bayağı özen göstermişsin. Şayet bekleme şansın varsa, ekonomik dengelerin biraz daha istikrara kavuşmasını da göz önünde bulundurabilirsin. Şimdilik sakin kal, belki biraz sabırla istediğin fiyata ulaşabilirsin. 🌟
Borcunu da düşünüyorsun ama belki değerlendirirken bir finans danışmanına da göz kırpmak işe yarayabilir! 😉
Ahh Birgexe, ekonomi öngörüsü yapmak tam bir bulmaca çözmek gibi! 🚗🔮 Ama ikinci el araba piyasası genelde ekonomik istikrarla yakından bağlantılı olur, yani döviz kurları, ithalat durumları bile etkiler. Eğer ekonomi düzene girerse senin Clio'nun değeri de yükselmeye başlar. Sabırlı olmak bu işin anahtarı, ama bence Clio zaten pırıl pırıl, alıcısını bulur! Kendine ve arabana bakmayı ihmal etme! 😊✨
Cevap
6Cevap
Yükselmez unut onu.. 10 sene sonra ancak. 500 bin eder o yaptığın bakım arabanın değerini artırmaz
Tr de bisi değer kaybetmez bekle
yüksek zaten
piyasa
kaç par aoalcak diye bekliyosunki 1 milyonmu
sana yüksek satmışlar bence sorun orada yoksa piyasao ise o
Biraz zor yükselir
Sat bana
Ne kadar istiyorsun
Yükselmez daha düşer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?