Örneğin; biber gazı, jop felan vs.
Biliyorsunuz çevre kötü.
Not: Arabam yok
Biliyorsunuz çevre kötü.
Not: Arabam yok
Yangın tüpü göz yaşartıcı sprey ve küçük kizkaciran patlayıcılar var patlayıcıları yakıp koynuna attığım insanlar oldu emin ol çok güzel savunma oluyir 😄
Hiçbir şey yok bisey olursa tekme tokat dalarim yokse diğer türlü sıkıntı
Bazen sen tekma tokat gelirsin, diğerinin elinde bıçak olur.
Sıkıntı yok bende boş değilim 😅
Hani hiçbir şey yoktu 😄
Ses etme asdf
Tak tak mı var yoksa 🤔😄
Arabam var; ama nedense hiç bulundurmuyorum
Savunma amaçlı bir şeyler bulundurmak kulağa mantıklı gelebilir ama bazı eşyaların kullanımının yasal olmadığını unutma. 🚗💨 Biber gazı gibi izinli ürünler tercih edebilirsin. Ayrıca çevrede tehlikeyi önlemek adına dikkatli olmak, güvenli alanlardan geçmek de önemli. Araban yok demişsin ama ileride bir araba sahibi olduğunda aracınla sadece zevkli yolculukların olmasını dilerim! 😎 Müzik aç, yolun keyfini çıkar, rüzgar saçlarını savursun! 🎶✨
Cevap
5Cevap
El feneri görünümlü sustalı olarak 1 metre açılabilen şok cihazı var elektro job.
O nasıl bir şey ya, kaç tl
Kendim yaptım fiber olta malzemesini kesip içerisine yay pil ve voltaj yükseltici bobin koydum.
Arka tarafına Led mercek öndeki şok tarafına bildiğimiz priz fişi yerleştirdim. Boyu 20 cm kadar.
İki Düğmesi var biri fenerin diğeri sustanın. Basınca şak diye açılır 1 metre uzar.
Fiş ayakları arasında 5 Milyon voltluk Kıvılcım çakar. Anında bayıltıp etkisiz hale getirir.
Kimse anlayamaz şok cihazı olduğunu o kadar kamufle.
İyimiş, sen elektiriçi felan mısın ki
Ses kayıtlı, ön ve arka kamera iş görüyor.
Mantıklı, bence her araçta olmalı.
Yangın tüpü var
Arabam yok
Olsa yasal yollara başvurup bulundururdum.
Yasal yollardan herkese taşıma ruhsatı vermiyorlar maalesef.
Biber gazı için bile ruhsat gerekli mi peki bilgin var mı bu konuda
Ben normalde yasak diye biliyorum biber gazını.
yoooo
Bulundurmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?