Bugun ilk kez yedek lastiğin olduğu yeri açtım bunları gördüm ne bunlar sizce ne işe yarıyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugun ilk kez yedek lastiğin olduğu yeri açtım bunları gördüm ne bunlar sizce ne işe yarıyor.

Lastik tamir kiti o. Patlayınca o sıvıyla beraber hava basıyorsun, lastikçiye gidene kadar idare edecek şekilde şişiriyor lastiği.
Yedek lastik değişme zor geldiğinden bunu koyuyorlar artık ama lastik yarıldıysa falan işe yaramıyor.
Sağol valla en iyi sen açkladın yedek lastik koymamıs fabrika bana almama gerek var mı sence
Allah korusun da jantı eğecej kadar arac zarar görürse zaten servisliktir araç
A ciddi mi otoban tarzı yollarda mı oluyor bu yoksa normal yolda da olur mu yavas giderken
Anladım yüksek hızda yanii
knk zaten yeni kullanmaya baslafım korkutma beni 🤣🤣 ben yavas yavss gifiyorum
Cevap
3Cevap
hava kompresöru.
Cakmakliga takip lastiği şişirmek içn kullanıyorsun hava kompresöru
Aaa çok sağol bilmiyordum zaten beyaz olan seyde böyle hortum tarzu bir şey vardı peki bununla şişme yatak da sisirebilir miyim
Basınç durumunu bilmiyorum ama şişme yatak filan rahat şişer
Bir denemek lazım oluraa efsane olur ben cok kampa gidiyorum pompalar cok pahalı hem de büyük filan oluyor gereksiz
Pompa resmen eziyet bence bunu yarın bir dene bak bakalım düzgün çalışıyor mu?
Çalışmazsa madem kamp olayın var kaliteli bir tane al nasıl olsa lazım olacak
Ehliyet sınavına da mı girmedin hiç
Ne alaka bir sürü araç gördüm ilk kez bir araçta bunun olduğunu görüyorum. Daha öncede sıfır araç aldık çıkmadı bunda çıktı ekstra bir şeymiş bu
Her araçta ihtiyaç kompresör ekstra çıkabilir ama ehliyet sınavında bunun kullanımını öğretmiyorlar galiba çok eksik
Hayır o kadar ayrıntıya girilmiyor sadece ceki demiri halat reflektör vs çok da önemki değil ya çağırırm servisi ceker yaparlar ben değiştirmem zaten uğraşmam sbjsj
Bu yüzden öğretmiyorlar galiba
Evet çok elzem değil bri de bbeim araba yeni uzun süre büyük arıza vermez verse de garanti kapsamında
ayrıca o kadar ayrıntıya girilse sınav bitmez
Yeni arabaların Lastiği patlamiyor aynen
Patlayabilir de yani dağ basında patlasa bile arıyorsun servisi gelip yapıyorlar knk
Bu yüzden herkese ehliyet verilmemeli. Teker patladı diye servis cağılmaz çok fuzuli bir şey
Niye fuzuli olsun zaman paradan kıymetli. Sanayi dükkanı açma ehliyeti değil araba kullanma ehliyeti alıyoruz. Hatta bir abonelik sistemi var abone oluyorsun yurt dışında bile araban arızalansa hemen gelip yapıyorlar firmanın adını bilmiyorum ama bir yakınım kullanıyordu sürekli yırt dışına araçla git gel yaptığı için artık dünyada böyle seyler var.
Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum?
Patlak tekeri değiştirmek ya da tamir etmek 15 dk, servisi beklemek (yerleşim yerine uzaksan) 2 saat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?