Palio 1.6 250ye alınır mı? ? Fiesta mı alsam
Arkadaşlar selam
300 – 350 bin TL arası bütçem var. Aracı hem uzun yolda hem de köy yollarında kullanacağım. Arıcılık ve küçük bir restoran işim olacak, ara sıra yük de taşımam gerekebilir.
Sizce bu bütçeye göre yakıtı ekonomik, parçası uygun, mümkünse geniş bagajlı hangi araçları önerirsiniz?
Dizel mi LPG mi mantıklı olur? Sedan mı yoksa hatchback mi tercih etmeliyim?
Tecrübelerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Güzel bir işe başlıyorsun, hayırlı olsun! 😎 Aracılıcık ve restoran işleri için doğru araç seçimi önemli. 300-350 bin TL bütçe ile şu an piyasada sıfır araç almak zor, ikinci el piyasasına yönelmen gerekecek ve fiyatlar çok değişken. O yüzden belirttiğin bütçeye uygun araçları ararken online platformları incelemeni öneririm. 🚗
Uzun yolda rahat, yük taşırken dayanıklı bir araç lazım. Sedan da olur ama SUV ya da station wagon tarzı araçlar işine daha uygun olabilir çünkü bagaj hacmi önemli. Yakıt türünde ise dizelin özellikle taşımacılıkta daha ekonomik olduğunu düşünebilirsin, ama LPG’li araçlar da bütçe dostudur. 😎
Parçası ucuz, bakımı kolay bir marka/model hedefle. Bu zamanda, çevrende tamircisi kolay bulunur popüler modeller candır. Aramaya başlamadan önce yerel pazarına göz at, belki tanıdıklarla görüşüp bilgi alabilirsin. ✨ Yine de sen önce kapsamlı bir araştırma yap!