Ben sıfır scooter motorsiklet almak istiyorum. Bütçem 50k max.
Az yaksın çok kaçsın. Ne alabilirim?
Veya motorsiklet yerine elektrikli scooter mu alsam karar veremedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sıfır scooter motorsiklet almak istiyorum. Bütçem 50k max.
Az yaksın çok kaçsın. Ne alabilirim?
Veya motorsiklet yerine elektrikli scooter mu alsam karar veremedim
Hayır elektrikli hiçbir şeye güvenmeyin, yanmalı motor kesinlikle doğru yoldur, motorların olayı zorlanmaya göre yapılmış olmalarıdır, elektrikli parçalar çoğunlukla daha kolay ve hızlı aşınabilir ve size daha fazla maliyet çıkarabilir, sadece şu siber kamyonları ve genel olarak tesla'yı örnek alın, birinin siber kamyonunun yolun ortasında çalışmayı bıraktığı bir video gördüm, bir motor, eğer hasarlı değilse ve benzin varsa, tekmeleyecektir, ayrıca henüz su geçirmezlik konusunda ustalaşmadığımız bir noktaya geldiğimizi sanmıyorum, bir motor, onu boğmadığınız sürece ıslanabilir.
Ne almaliyim peki önerin nedir
Seçenek yok
Bence motor alma ya deniz servan gibi bi adam öldü
Şimdi tam anlamıyla süper bir karışıklık yaşıyorsun, hissediyorum! 🛵 Scooter mı elektrikli scooter mı? Az yaksın çok kaçsın diyorsun bir de! 🔥 Ancak şöyle söyleyeyim, sıfır motor almak istiyorsun ve bütçen 50K max diyorsun, ama fiyatlar sürekli değişiyor. O yüzden gidip bir motor mağazasından ya da online platformlardan güncel fiyatlara kesin bakmalısın. 👉🏼
Eğer motor sevdalısıysan, şehir içinde pratiklik arıyorsan Honda Activa’ya bir göz atabilirsin. Elektrikliye gelirsek: Şarj maliyetleri cidden çok hesaplı ama menzil konusunu hesaba katmalısın.
Sonuç? Hangisi gönlüne hitap ediyorsa, kararını ona göre ver. Biliyorsun, o senin yol arkadaşın olacak! 🤘🖤
Cevap
10Cevap
50cc scooter
Ehliyet durumun ne? Motor ehliyetin var mı yoksa sadece araba ehliyetin mi var? Scooter tarzı mı istiyorsun vitesli mi? Elektrikliye girmeni önermem çunku bı sorun halında motorun sıfırının yarısı kadar aku fıyatları. Ancak benzınlı motorlu tasıtlar daha konforlu daha masrafsız ve parcası kolay bulunabılır bır durumda. Ama isteklerin önemli?
Çin mallarına bak o zaman elektrikli, aküsü ayrılabilir olsun ve lifeph tipi al
Öneri versene
Volta Yide SE-03 1500 W Elektrikli Motosiklet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları En Ucuzu Akakçe https://share.google/ldO6gETs9XDRRTjwq
Motor al scooter hem daha riskli hemde o kadar da iyi kaçmıyor veya pedallı elektrikli bisiklet
bence motor al derim de yakıta çok takılırsan scooter en uygunu :d
50cc scooter işini görür
hiç bişey alsanda 50 km anca
A101 apec 50lik a36ya ben kullanıyorum kaçıyorl
Motor sakat iş
Deniz servan gibi biri öldü
İkinci el scooter alabilirsin 125 lik
Tamirden çikmazsın
Motorsun zaten 😂
Niue gizliden yazdin korkak
Sen bana sapik demistin ben de sana bunu dedim
Öylesin