Yamaha R25 Honda CBR250 Kawasaki ninja 250SL Sizce bu 3 motordan hangisi alınır? Motor alırken kilometreye dikkat edilmeli mi? Tek çift silindirin önemi?
Uzun boylu isen 250 sl ve CBR de rahat edemezsin ayrıca 250 sl çabuk tekere geliyor haa şöyle bir durum söz konusu şehir içi kıvrak motorlar uzun yol yaparım diyorsan ve biraz gaza dokununca hissettirecek diyorsan R25 ayrıca CBR da 2013 ve 2016 arası alma kronik piston çakma sorunu var
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim boyum çok uzun değil 176 r25 i herkes tavsiye ediyor
Bende tavsiye ederim 250 sl kötü motor değil dediğim gibi tork olayı düşük devirde tek silindir grubunda fazla olduğu için çabuk tekere geliyor onun dışında sorun oluşturabilecek bir motorsiklet değil Ama o kadar para verdikten sonra R 25 derim
Dediğin gibi fiyatları kafa kafaya ya da arada 1-2 bin fark var r25 araştırdığım bütün motorlardan iyi ve yorumları da iyi teşekkür ederim görüşlerin için
Bizim grupta hepsini kullanan arkadaşlarım var. CBR ı direk ele derim. R25 mi kawasakimi diyeceksen yamaha r25 i tercih ederdim. Kawasaki önemsenmeyecek bir motor değil ancak yüksek cclerde düşünebilirsin. Bu arada şu an bizim arkadaşımız CBR dan MT25e geçti. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence ilk baş onu bir araştır derim. Yol tutuşu naked olduğu için kontolü ve konforu bu 3 motorada taş çıkartır. Senelerdir motor kullanıyorum bindiğimde anlayabiliyorum. Süpersport takıntın yoksa tabi. Ayrıca bütçen yeterli değilse hyosung 250 yede bakmanı tavsiye ederim.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında süper sport istiyorum hypsungu araştırdım pek iyi yorumları yok r25 te kaldım bende teşekkür ederim eline sağlık
Rica ederim. Öyle zaten ben nakit aralığı için hyosungu örnek vermiştim diğerlerine göre daha uygun. Anladım hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Koruma takozu taktırmak ilk işin olsun.
Çift silindir yüksek devirlerde daha performansli olur ve titreme cok daha az olur yakit kullanimi acisindan en iyisi cbr kokluyor resmen r25 yakar ama güzel motordur 250sl de iyi hizlanir kaliteli motordur ama bir erkek icin kucuk kaliyor biraz onerim r25
Hepsını kullandım. tamamen motordan ne istedıgıne bağlı. biri iyi gider çok yakar. digerının parçaları çok pahalı vs bütçe sorunun yoksa abslı r25 en ıyısıdır
sıfırdan ogreneceksen 200rs alıp sonra motoru buyut. malıyet ve parça olarak uygundur ve abslı oldugu ıcın sıkıntı yaşamazsın bıgun koysan yarın satarsın.
bajajın turkıye pazarı gayet guvenılır arkasında kuralkan var ondan çekınme yani. top speed 158 159 dıye bılıyorum. ilk motorunsa top spede aldanma. ve absiz motor alma gidip absiz r25 alırsan nedemek istedigimi 170 180 gıderken durmaya çalısınca anlarsın