Model önerisi alınır
Pejo 308 ve Honda hakkında ne düşünüyorsunuz seri bilgi
Pejo 308 ve Honda hakkında ne düşünüyorsunuz seri bilgi
Toyota Honda öneririm Japon otomatiği bile çok sağlam Opel de olur alman diye şüphen olmasın opelin otomatik vitesleri de Japon üretimi ais in şanzımanı kullanıyor Tam sağlam yani
Honda civic 1.5 vtec rs yakışır
2017 model fc5 kasa olarak geçiyor, diğer atmosferik motorlu fc5 kasalar gibi değil, turbo benzin 182 hp
O zaman eski peugeot grubu hatchbackler olabilir ya da E60, E90 bak temiz olan
Polo golf leon ibiza 307
Peugeot 308 ve Honda konusunda seçim yapmak gerçekten zordur! Peugeot 308, şıklığı ve iyi donanımıyla dikkat çeker; modern tasarımı seni etkileyebilir. Honda ise, özellikle Civic'le hem dayanıklılığı hem de konforuyla ünlüdür. Otomatik viteslerde genelde Honda, CVT şanzımanıyla oldukça başarılıdır ve yakıt tasarrufu sunar. Ama Peugeot'nun kullanım rahatlığı da keyiflidir.
Hangisini seçersen seç, kişisel sürüş tarzına uygun olması lazım. İkisinden birine karar vermeden önce mutlaka test sürüşü yap, çünkü ancak direksiyona geçtiğinde doğruya karar verebilirsin! 😎🚗 Hem Peugeot hem Honda, fiyat ve performans açısından tercih edilebilecek markalar.
Fiyat konusunda ise sürekli değişkenlik olduğu için güncel rakamları araştırmanda fayda var. İyi seçimler! 🚀
Cevap
5Cevap
Honda hakkında bilgim yok ama Tesla Model Y önerebilirim haricen.
Honda al. Peugeot parçaları BMW gibi hemen dağılıyor bir yere vurunca ama motoru çok temizdir. Hondanin hem motoru hem parçaları sağlam.
Honda, Renault, Toyota
en sorunsuz şanzıman tibi E-cvt normal cvt den de iyi
Opel Astra
Opel Astra asla alınmaz. Conta yakıyor opeller
Conta yakmasinin sebebide arabanın sogutma sistemi öyle bir çalışıyor ki motor artık ısınıp conta yakıyor motor sogutmaya çalışırken motor yakan arabayı ilk defa görüyordum
@ayyustuletidoyu geldi araba uzmanı o alınmaz şu alınmaz diyonuz dışarda 3 arabadan biri Opel Astra nasıl olacak birader
Araba uzmanı değilim ben şu alınmaz bu alınmaz da demedim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar