araba markaları arasında saglam ve konforlu araç uretenler hangileri?
Mercedes
Audi
Bmw
Volkswagen
Volvo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hatchback modelleri kıyasladığımda en iyisi bmw. gerek sürüş keyfi, gerek yol tutuşu, dış görüntüsü, iç konsolu çok şık, fakat konfor açısından diğerlerinde çok üst değil. audiye gelince alman standartlarında kaliteyle uyuşmazlık var, bence gereksiz pahalı ve a3'ün yeni kasası hariç diğerleri pek iyi bir görüntüsü yok. a180lerinde tasarımları çok şık fakat 1.16ed den aldığın hazzı alamıyorsun. volkswagen'ide unutmamak lazım golf7 bence şuana kadar üretilen iyi golf. efsane kasayı solladı yeni görüntüsü. ayrıca 1.4 benzinlisinin yakıt tüketimi diğer arabaların 1.6 dizeliyle aynı ve gidişi 1.6 larala kıyaslanamıyacak kadar iyi.
4 Araçta En Donanımlı Ve En Sağlam Araç Ama Seat Leon Cuprayı Unutmuşşun
1:
2:
3:
4:
5:
ve
tasarruflu yakıt tüketimi ve mütevazı tarzıyla, almanca karşılığı "halkın arabası" olan Volkswagen, hybrid de olursa hoş olur, ayrıca artık alman/fransız/italyan arabası kalmadı, bunlar çok uluslu şirketler, merkezi bir yerde olsa bile montajı ve finans ortakları başka ülkelerde oluyor
Şıklardan Bmw.Aslında benim tercihim link
Cevap
93Cevap
Her arabanin kendine ait cok guzel arabasi var yani.
Mesela mercedes gl 320 audi Q7 bmw 5.30d 7.40ld audi a7 wolksvagen toureg volvo xc90 ve S serisi gibi gibi ... Yani belli bir marka artik
Bu zaman da yanlis, her markanin opelin bile cok luks arabasi var
hepsının ıyısı var kotusu var,volvo ve wolswagenı cıkaralım once:)
gerıye kalanlar ıcınde audı ve mercedes at bası,ama mercedes burun farkıyla sanki:)
aradıgımız sadece guvenlık ıse volvonun 3 sene ust uste en guvenlı otomobıl oldugunu unutmayalım,ancak sadece guvenlıkde bır yere kadar..
MERCEDES
Kardeşim konforlusunu bilemem ama en sağlamı VOLVO'Dur Türkiye'de meydana gelen trafik kazalarından Bir milletvekili oda kemer takmadığı için volvo aracıyla çarpıp ölmüştür (millet vekilinin adını hatırlamıyorum). Onun harcinide volvoyla ölen olmamıştır net bilgidir trafik polisi arkadaşımda söylemişti gördüğü kazalara bakılırsa en sağlamı volvo :) ama ben Bmw tercih ediyorum şekil konfor felan bakımından :)
yahu adam akıllı bı sey yazım adam sıze sormus auıdı bmw volvo volkswagen mercedens siz kalkıp lamborgini porsche adam burda alınabılecek arabaları kıyaslama yapıor , bana kalırsa volkwagen rahatlı hıc bır aracta yok buyugude kucugude taksi gibi kullanılıyor :)
ben honda arabalara hastayım ama (honda crider concept 2014)
toyota yeni modellerine şıklıkta katmışlar bunun yanın da sağlıkta zaten kendini ispatlamış bir marka
opel tasarımları çoğu insan tarafından beğenilen bir marka
lüx istersen lexus, acura, audi
Mercedes mengerlerde çalısan bir abimizin lafını hiç unutmuyorum arabalar ikiye ayrılır mercedes ve diğerleri volvo en sağlam arabadır mercedes ise en iyi arabadır.
Sıralama yapacak olursak ta Mercedes audi bmw
Audi ye karşı acayip bir ilgim var . O yüzden oyumu ona verdim :) Yalnız Volvo ... İsveç malı ve dünyada onun kadar sağlam araba yok :) Can güvenliği için her şey düşünülmüş .. Arabanın içinde 15 Aırbag bulunuyor :D Ve Volvo V40 hayalimdeki araba :D
Mercedes ağır bir araba ama çok kip duruyor duruşuna hastayım zaten. Kullanmalara kıyamam. BMW çok seri trafikte onunla makas bir harika ya. Savurma yapmıyor bir kere araba
hepside çok kaliteli ama burda wolkswagen çok basit kalır..
sıralama yaparsak
audi
mercedes
bmw
volvo
audi her zaman heryerde üstünlüğün bellli eder...
izleee
Vay anasını ya. Araba konusu açan kimse honda toyota renault falan binmiyo. Millette para çookk.
Tabii ki Audi. Ekim sonu gibi A3 alıyorum hayırlısıyla.
hacı abi senin nasıl bişe istediğin ne kadar paran olduğu önemli her markanın seçkin modelleri var
Almanlar bmw yi gosteris icin audi yi binmek icn uretmislerdir:-) :-)
Araba piyasasında değişmeyen rakip Mersecedestir.Önceden mercedesin rakibi BMW idi şimdi BMW o kadar iyi değil.Mercedes'in rakimi şimdi Audi D:
3 üde iyidir ama Mercedes aşktır.
Başıma fazla sıkıntı çıkarmasın dediğin bir araç isimi göremiyorum burda hepsi lüx oto hepside pahalı parça. Volvo dersen demir gibi araba kazada dağılmaz ama bunların içinden yinede en az sıkıntı çıkaracak ve konfor diyosan Wolsvagen.
volvo s60 memnunum şimdilik ama parçası pahalı:) volvoya hayran olduğum için aldım:)
yok ya bozulma yok araba sağlam zaten kolay arızası yok ama bozulursa yani öyle pahalı parçaları
Bmw mercedes volkswagen alman arabaları alman arablarıda iyi demek ama auidi ve volvo yu bilmiyorum :)
volvo dünyanın en iyi arabası degil ama bur listedekilerin hepsinden kalıteli almanlar araba ürettiklerini sanıyor ve öyle faiş fiyatlar istiyorlar volvonun komfor ve saglamlıgına yanaşamıyorlar bile
Volvo kardeşim eğer hız ve konfor istersen de volvo s40 t4 (200hp) :D
Bende var al keyfine bak öyle bmw vs benzemez hepsinin eline verir ve bugüne kadarda volvodan ölen olmadı :D
Mercedes CLA 200 serisi
Audi A6 2.0 TDI serisi
BMW 5.20d serisi
öneririm.
adamın birirne sormuslar;
araban varmı?
ewet var
ne marka?
Mercedes
Kaç model?
Mercedes dedık ya demıs..:)))
Bu sınıftaki araçları alabilecek ekonomik güce sahip olsam tercihimi kesinlikle Audi'den yana kullanırdım.
abi mercedesden vazgeçemiyorum ya şöyle son model bembeyaz bir mercedes off diyorum :D
rollsroyce en sağlam araba
volvo en güvenilir
mercedes verdiğiniz paranın alabileceği ebn iyi
konfor ararsanız limuzin bakacaksınız
var mı bilen markasını? corvet olabilri mi..?
Bence Camaro o.
eyw kardeşim..bayadır bu kafamda unuttuğum bir arabydı hatırlamamı sağladın..camaro zl1 harika araba ve amerikada bu arabaya 20 ay çalışmakla biriktirdiğin pğarayla alırsın anasını satayım..:D tr de 250 bin aşağı satılmaz gibi..bu arada arnol bindiği bu araç corvette zr1 olabilir mi..?
kesinlikle Volvo. hem sağlam hem konforlu. herkes de alıp kullanamaz öyle :)
https://www.youtube.com/watch?v=8iTfjtNDcesohaa işte tam böyle bir araba istiyordum demek volvo'ymuş aradığım marka! peki neden hep aynı model arabayla ve neden hep volvo çarpıyor belki reklam için bir hiledir?
herkes audiyi övüyor ama audi bence İstanbul yolları için uygun değil bizim burda bir abide audi vardı ön takımları sürekli sorun çıkarıyor diye vw aldı paşa paşa kullanıyor hem rahat hemde sağlam
Bugatti Veyron Super Sport WRE
Başkada bişey demiyorum :D
Bentley,
rolls royce,
aston-martin,
pagani,
spyker.
Kesinlikle klasik bir cevap olan volvo derdim. eğer sağlamlık istiyorsam. Hız ve konfor dersen bmw ve Mercedes. Ama hepsi olsun içinde dersen AUDİ 4 ever!
mercedes çok resmi gibi milletvekillerin arabası gibi audi de öyle bana göre volkswagen
Bence Volvo ama İtalyan marka arabalarının olmaması açıkçası beni üzdü. İtalyan arabalarının yanında bunlar hiçbir şey.
valla senin tarzın nedir bilemem ama bu markaların içerisinde en güzeli audi ;) bana sorarsan sen alırsın diye bende bmw derim tarz meselesi yani
en sağlam volvo ve konforuda hiç fena sayılmaz ama 2. el değerleri çok düşük eğer maddi imkanınız varsa mercedese veya audiye yönelmenizi tavsiye ederim
Mercedes cool görünmek isteyenlerin, BMW sportif görünmek isteyenlerin, Volvo ise hiçbir şey gibi görünmeye ihtiyaç duymayanların tercihidir.
Araba üreten bir fabrikada çalışıyorum :D BMW ///M Power 'ı şıklarda geçebilecek varsa arabamı vericem
passa var bende çok memnunum zaten yazdığın 5 seçenekte 4 ü aynı konfora aynı ülkeye ait sadece volvo isveç malı hepsi aynı ayarda marka
seat ibiza veya leon arkadaşımda ibiza var akrabasında da leon var tip olarak da konsor olarak da çok güzel..
BMW M3.
Tapılmak için yaratılmış sanki. Bana yakışır gibi... Neyse konu sensin. Cevap: C.
yavrucuğums arabalar ikiye ayrılır: mercedes ve diğerleri
saglamlık ve guvenlık acısından kesinlikle volvo konforu bilmem ondada fena değildir heralde
gaza basında yüksek devir sağlayan acil durumda istedigin yerde duran bütün aracı öneririm
benim BMW vardı o arabada aldığım zevvki hiçbiri vermiyo
Nissan benim en sevdiğim marka:D ve kullandiiğim:)
Beni en çok siyah ve parlak ten rengi tahrik eder... O an ayaklarını yalamak ve emmek isterim.
mercedes s350 2014 modelse bide bugatti ferrari camaro mclaren porsche hiç birini s.klemem
E yi seçtim.Tabiki Volvo :)
Evet volva emniyetli arabadir
Mercedes bir yana diğerleri bir yana..Yanlış soru bence...:)
BMW veya Audi öneririm
Cadillac benim aşkımdır.
Fiyat performans a bakarak volvo derim
araba demek mercedes demek.
İkisini de kullanmadım ama Lancia ya da Alfa Romeo
saglamlık acısından volvo>audi>bmw
Porsche ölmeden bir tane almak isterdim :D
Siz hic BMW Grand Turismo gordunuz mu?
audi a4 :)))
keslinkle :)
mercedes varken diğerlerinin ne haddine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?