Arabalar Erkekler, yolda yürürken aniden gelip yanağınızdan makas alsam ne yapardıınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Ahahahah çok komiksiniz şapşallar ya🤣🤣 Erkekler, yolda yürürken aniden gelip yanağınızdan makas alsam ne yapardıınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 10 ay çirkinsen ığğ der kaçardım güzelsen tenhaya götürrüdüm 0 2 Yorumla Soran 10 ay Nasıl götürcen Yorumla kedisevenadam34 10 ay kucağıma aldığım gibi koşarım Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay seni asfalta yatırır herkesin içinde elbiselerini yırtar çiçek verirdim 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 10 ay öyle sarhoş bir kız sarılmıştı bana antalya sahilinde :)) 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Bu cakarim felegin şaşırır 0 2 Yorumla Soran 10 ay Hahaajajja çok dinglsiniz ya🤣🤣🤣 Yorumla GereksizYorumlar 10 ay Dimi hehehehe Yorumla
Sedat4721 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 102% 10 ay Ellerini bidaha kullanamazdin 0 1 Yorumla Soran 10 ay 😅😅😅😅 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 10 ay Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Aldırış etmem. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
çirkinsen ığğ der kaçardım güzelsen tenhaya götürrüdüm
Nasıl götürcen
kucağıma aldığım gibi koşarım
seni asfalta yatırır herkesin içinde elbiselerini yırtar çiçek verirdim
öyle sarhoş bir kız sarılmıştı bana antalya sahilinde :))
Bu cakarim felegin şaşırır
Hahaajajja çok dinglsiniz ya🤣🤣🤣
Dimi hehehehe
Ellerini bidaha kullanamazdin
😅😅😅😅
Aldırış etmem.
Seni asfalta yatırırım
Sapık der linç ettiririm
Sana kafayı koyar bayiltirdim.
Polisi ararım
Noluyo mk derim
Tekmeyi basardım 😀