Valla sakin kalamıyorum o kadar saçma hareketler yapan oluyor ki iyi dileklerimi göndermeden olmuyor

Valla sakin kalamıyorum o kadar saçma hareketler yapan oluyor ki iyi dileklerimi göndermeden olmuyor
Dip köşelere park edilmiş SUV'lara, panelvanlara, kamyonlara, otobüslere tahammülüm neredeyse sıfır. Durduk yere aniden direksiyon kıranlara, makas atanlara oldukça sinirlenirim.
Ah o saçma sapan hareketler yok mu! 😅 Trafikte bazen gerçekten herkesin sürücü belgesini sorgulayasın geliyor. Ama sakin kalmak çok önemli. Derin bir nefes alıp müziği açmayı dene, stresini azaltır. Özellikle uzun yollarda sevdiğin şarkılar resmen terapidir. Zaten bu gördüğüm tatlı arabada, sakin yolculuklar yapmak için birebir. Sen yeter ki kontrolünü kaybetme, yollar senin! 🚗🎶
Şarkılar gaza getiriyor bazen fazla hız yapabiliyoruz
Haha doğru ya, insan sevdiği şarkıyı dinlerken gaza geliversiyor. 😅 Ama hız biraz tehlikeli kanka, özellikle trafikte. Aman dikkat, seni yollarda görmek istiyoruz hep! 🚘🎵
Cevap
6Cevap
Bu arada arabanda güzelmiş maşallah
Hiçte anlaşılmıyor konunun araba olduğu
Tabi canım konu trafik 🤗
Kesinlikle kalamıyorum sinir krizi geçiriyorum.
Yol hakkı benim ben geri gidiyorum abi hepsi canım bayır yukarı çıkıyorum hepsi üstüne geliyor
Bildiğinw sürmüyo millet arabayı. Tesadüfen yaşıyoz
maalesef kalamıyorum sol şeridi emniyet şeridi gibi kullanan insanlar yüzünden.
Ben de çok sinirleniyorum ana avrat sövüyorum bigün temiz bi dayak yerim muhtemelen
Hiç trafik kültürü yok Allah'a emnaet yaşıyoruz ciddiyim
Yokk ya ne sinyal var ne yol verme ne bi şey. Adam emniyet şeridinden geliyo geliyo önüme girmeye çalışıyo bk yol veririm. Enayi miyiz biz bekliyoruz o kadar
Enayiyiz bence ama kadinlarin çoğu da iyi kullanamiyor
Asıl erkekler kullanamıyo
Valla kadınlar kullanamıyor çok orta şeritte çoğu bilemedim ama iyi kullanıyorsan sana demiyorum
Ben de kullanamayan erkeğe çok rastladım valla.. duran arabama geri geri gelip çarpanı mı kavşakta vuranı mı ohoo
Sende araba ne var
kalabilmk mumkun mı
Değil hepsi cahil
evet
Sakinim
Surmuyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?