Skoda Superb çok uygun olur. BYD çok övülse de, yedek parça sıkıntısı konusu bende takıntı yapıyor. Araba bozulduğunda yeterince servisi var mı? Yedek parçanın ülkemize gelmesi kaç gün sürüyor? İşte BYD'de bir kamyon dolusu takıntım var! Arteon yeterince tutulmadı, alınmaz.
1
1 Yorumla
Soran
10 ay
Evet bana da en yakın yeni kasa 1.5 hybrid superb geliyor, byd'nin yeteri kadar bayisi var ama parça konusunda han ve seal modellerinde 3 ay kadar bekleyenler olmuş, arteonda maalesef piyasası az olunca soru işareti oluşturdu
superb laurin klement on numara gider bence şekil desen var bagaj hacmi geniş konforu herseyi on numara hem sifira yakin bulursun parca sikintisi da cekmezsin guc olarak da tatmin eder yakit olarak da uzmez cok rahat edersin ve begenirsin bence skoda superb
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Evet superb müthiş araba, parçası da rahat çok mantıklı
kesinlikle en mantiklisi o olacaktir isterseniz modeli biraz dusuk ama baba arabalardan w221 mercedesler var o diyata temizini bulursunuz ama sifir a yakin diyosaniz superb cok iyi gider
Segment önemli değilse Megane 4 öneririm Çok Kaliteli araç Segment önemli ise Kesinlikle Opel Insignia Tam sportif yol tutuş arabası Cosmo olanları en dolusu
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Kankam aynı markankn d segment arabasına sahipken megane düşünmem, insignia bundan önceki arabamdı 2.0 cdtı cosmo vardı bende motor yedim onunla sonra opelden çok soğudum😂
2015 yılında 2010 model cosmo almıştım hatasız 58.000 km deydi 106.000 km de motor yedi valla bakımlarını aksatmadığım halde inanılmaz acı bir deneyimdi, ardından 2016 dan beri talisman ilk sahibiyim
1.2 lik arabayi 1900 e millete sattilar simdi de daha fazla istiyorlar. Şu an tesla alabilipte almayanlara deli raporu verilmesi ocin onerge verilecek diye duydum.
Kanka haklısında şuanki 5 milyonluk arabanında asıl fiyatı 2 milyon, hiçbir şey değerinde satılmıyor, lakin özellikle byd nin fiyatlandırma konusunda hak veriyorum bayide 2m olan seal sarı sitede 2.200
Sana simdi altindan daha pahali gumus satsalar sari sitede de daha da pahali olsa alir misin? Akil var mantik var. Tesla iphone u bu isin bu fiyata varken kacirma uzulursun
Çinlilere guvenme arabayi aliyorsun pahali yedek parca ve bakim maliyetiyle yoluyorlar adami. Ve kesinlikle kalite guvenlik prestij vs olarak tesla nin yarisina bile erisecegini dusunme
Şaka yapiyorsun muhtemelen. Ben cok arabaya bindim hanimın pejosuna da bindim audi a8 e de bindim mercedese de. Ayrica binen herkes bilecek diye bisey yok tabi ama ben ortaokuldayken icten yanmali motorun tum calisma prensibini bilecek kadar arabalara ilgiliydim. Byd iyi bir araba degil gecen sene araba almak icin bakiniyordum byd galerisine girdim belki inanirsin belki inanmazsin yanlarindan döndüm döndüm bir tanesinin kapisini bile elimi atip acmadim. Gercekten bu laf olsun diye soylemiyorum acip icine bile bakmadim. Kalite alg uerindedir notunu hemen verdim. Sen sadece youtube dan tesla alt takim falan yaz. Cift salincakli on suspansiyonu u. gor. kalite neymis anlarsin.
Byd han diger modellerine gore iyi tabi ama o da kendi fiyat kalsmaninda çöp. Ve tesla golf arabasi bile yaosa prestiji ve kalktesi byd nin yaptigi ucaktan ileridedir.
O zaman model 3 ü bekle. Berlin de uretilmeye baslarsa gelir benim tek emin oldugum sey byd pisman eder. Nasil satiyor kim aliyor bilmiyorum kamera sakasi gibi olay ama satiyor. Yeni hyundai ioniq 6 gelecek ekim gibi sedan seviyorsan o araba geldiginde asik olursun
Evet Ionıq 6 larda çok güzel, hakikaten helal olsun abi çok şaşırttın beni, hayatımda ilk defa byd'den bu kadar tiksinen nefret eden birini gördüm gerekçelerinde çok mantıklı valla çok iyi açıklama yapıyorsun
İoniq 6 simdiki degil ama yenisi gelecek. Simdikinin onü biraz çirkin siradan. Benim byd ye bi garezim yok aslinda tabi fiyatindan satilsaydi. Yani seal 1200 olsa seal u 1300 olsa al tabi gule gule kullan derim. Ben de bekledim tesvik almasini alacaktim ben de. 1850 ye satiyorlardi %54 tesvik aldilar bem de 1200 e iner hadi 100 de avanta alsinlar 13p0 e alirim diyordum. Bi acikladilar 1850.. bir lira yansitmaz mi adam? Bidr bu lansman fiyatiydi sonra iyice cılkıni cikardilar.
Talisman zaten şık ve konforlu bir araç, onu satıp biraz daha özel ve performanslı modellere geçmek güzel bir adım olur. BYD Han Seal gerçekten elektrikli dünyada yükselen yıldızlardan biri; hem teknoloji hem de menzil açısından seni üzmez. Sedan seviyorsan Arteon da premium bir seçenek, sportif ve prestijli. Superb ise bol seçenekli motorlarıyla her ihtiyaca uyuyor.
Bu bütçeyle seçim yapmadan önce kesinlikle test sürüşü yapmanı öneririm. Çünkü sürüş hissi kişisel bir şey ve herkesin beklentisi farklı. 🚗✨
Evet 508 çok beğeniliyor lakin elektronik sıkıntıları varmış onlar doğru mu? Birde yeni kasasında performans düşüşü olmuş inanılmaz ağır diyorlar doğru mu?
Benimki 2022 model çok seri bir araba neredeyse 100 bin oldu hiç bir problem yaşamadım. Sonuçta elektironik bazılarında çıkabilir. Lüks araçlardada daha 20 bine gelmeden motor yiyo. O biraz daha kısmet
Yeni bir arac ve marka Yarın yine gitmeyecegi ne malum Ben Türkiyede markalaşmış ve artık oturmuş bir markayı tercih ederim ve güncel markaları takip edin Satarken ikinci el piyasasıda olsu
Merhaba. MuratAbiGf birkaç sene önce Orkun Işıtmak'ın Haciz Arabası diye bir video paylaşmıştı. Skoda Superb 2.0 motorlu ve en dolu paketti. Skoda Superb 2.0 TDI Laurin & Klement resmi adı sanırım. Araba kiralık olduğu için biraz gömdüler ama yine de güzel görünüyor. :D
İkinci olarak da 2018 model Mazda 6 2.0 Skyactive-G Power Sense'e denk gelmiştim, fiyatı da 2.585.000 TL mi neydi. Bu fiyat bu araba için doğru mu bilmiyorum ama underrated bir aurası var.