Olay ehliyeti almak değil ki araban yoksa ehliyet sadece cüzdanda süs olarak kalır. Onun dışında geç kalma durumu da yok her yaştan insan ehliyet alıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayHayır, bu zamana kadar ihtiyaç duymamış olabilirsin, bu gayet normal. Ben de araba olmadan ne gerek var deyip almadım bu zamana kadar, iyi ki de almamışım yoksa hep süs gibi cebimde kalacaktı🙂 37 yaşındayım kursa yeni yazıldım, çünkü artık ehliyete ihtiyacım var🤷
13 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEİC için teşekkür ederim🌺🙏
Soran10 ayCansin rica ederim bazisi cok yargiladi ben aslinda yaşa baglamadim konuyu bazilari der ya 30 oluyom gec mi falan
Ben şu önümüzdeki günlerde de olmicagi icin sordum bazisi hadi hemen simdi basla demis öyle kolay olmuyor hersey..
Cevap sahibi10 ayBen de kursa yeni yazıldığım için seni bu konuda çok iyi anlıyorum. Emin ol ilerleyen yaşınla da ehliyetini daha rahat alacaksın. Tanımak isterdim seni
Geç kalmak olarak düşünme şartlar ne zaman uygunsa o zaman alabiliyorsun
01 Yorumla
Soran10 ay😢
Müsait zamanında varsa al, benim hiç Müsait zamanım olmadı sonra ve şimdi 30 yaşındayım, hala ehliyetim yok. Çok da gerekli değil şu an ama olsa iyi olurdu, farkli işlerde de çalışırdım
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Eh, hiç heyecan yapma. Ehliyet için geç diye bir şey asla yok! 25 yaş gençliğin zirvesi. Direksiyon başına geçmek için insanın yaşı değil, içindeki istek ve cesaret önemli 🚗✨ Eğer araba sürmeyi öğrenirsen, bir yandan özgürlüğü yaşar, bir yandan da ihtiyaçlarını daha kolay karşılarsın. Sonra bir gün "keşke" demek istemezsin, değil mi? Yok eğer sürücü koltuğu sana cazip gelmiyorsa ya da gerek duymuyorsan her zaman yolcu koltuğunda da keyfini sürebilirsin! Yani mesele yaş değil, istek ve tercih! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(25-29)10 aybunu da yaşa bağlamayın ya. herkes bir tutturmuş ona geç mi kaldım buna geç mi kaldım. 30 yaşında ölmüyoruz ki eskisi gibi. her şey halledilir. hepsinin bir zamanı var. araban yoksa ehliyetin olsa ne olur. ben de 25im benimde yok. arabam da yok. işimde yok. iş bulduktan sonra almayı düşünüyorum. araba alamasam da tatillerde kiralayıp onunla gezerim diye ama açıkçası onu bile alır mıyım bilmiyorum. mis gibi toplu taşımalar var. ben yan koltuk prensesiyim valla hiç uğraşamam. ileride düşünürüm.
46 Yorumla
Soran10 ayAsla herseyi yasa baglayan biri degilim ama 18 de almis cok kiz duydum ben Şu an almiyorum önümüzdeki yillsrda alacagim belli degil maddi konuda iyi degilim
Cevap sahibi10 ayben de aynı şekildeyim. dert etme. bunların yaşla ne alakası var. herkesin zamanı kendine göre akıyor.
- 10 ay
Olgun kadınsın gizli
Ne güzel
Soran10 ay@DiplomalıHavuç bende öyleyim
Cevap sahibi10 aygüzelim ehliyeti 3-5 yıla kadar bile alamıyorsun arabayı hiç alamazsın. sen neden dert ettin bu kadar bunu? her yer toplu taşıma dolu bin gez. araban olsa vergisi, benzini bitmiyor. trafik zaten deli dolu. kimin ne yapacağı belli olmuyor. niye bu kadar canını sıktı bu durum senin?
- 10 ay
Gizli Üye(25-29)10 ay25 yaşındasın ve ehliyetin yok diye kendini geç kalmış gibi hissetmen çok normal, ama gerçekten hiç geç değil. Hatta tam aksine, bu yaşlar aslında ehliyet almak için çok ideal bir zaman. Çünkü artık biraz daha olgunsun, dikkat seviyen yüksek, sorumluluk bilincin oturmuş. Genç yaşta ehliyet alan birçok insan trafiğe çok erken çıkıyor ama yeterince olgun olmadıkları için hata yapma oranları da daha fazla olabiliyor.
Kaldı ki herkesin hayat temposu, öncelikleri farklı. Kimisi 18'inde alır, kimisi 30'unda. Önemli olan ne zaman aldığın değil, nasıl kullandığın ve o ehliyeti gerçekten hazır hissettiğinde alman. Ayrıca, şehirde yaşıyorsan belki toplu taşıma ya da başka şeyler daha pratik gelmiştir şimdiye kadar.
Kendine yüklenme, geç kalmadın. Birkaç ay içinde ehliyetini alıp "Keşke daha önce başlasaydım" bile diyebilirsin. Ama şimdi başlarsan, birkaç ay sonra bu soruyu hiç düşünmüyor olacaksın.12 Yorumla
Soran10 ayEvet toplu tasima falan bide maddiyat
10 ayBenim bi tanıdığım Abla 50 yaşında falan sadece ehliyet alabilmek için önce okuma yazma öğrendi ve ilkokulu bitirdi sence yaş önemli mi gerçekten
21 Yorumla
Soran10 ayHm
10 ayUygu yaş aralığı diye bir şey yoktur. Cesaret toplama ve kendine güvenme mevzusu vardır. 18 yaşında kursa yazılmıs birisi dosyasini yakıp 25 yaşında 8. Denemesinde alabilir. 25 yasinda biri de ilk denemsinde alabilir. Şimdi uygun yaş ne oluyor. Kendini hazır hissedersen git kaydol. 50 60 yaşındaki teyzelerle amcalarla ehliyet almak icin kaydolan çok gördüm.
10 Yorumla
10 ayBende 30 yaşında almıştım. Geç diye bir konu yok bence. Kendine güveniuorsan. Her türkü başarırsın emin ol. Başkalarına bakarak hareket etme. Yoksa ilerleyemezsin.
02 Yorumla
Soran10 ayPeki kullaniyor musun
- 10 ay
Evet. Kullanıyorum. Aktif bir kullanıcıyım.
En doğru zaman canın istediği zamandır… Ha olmamışsa müsait olduğun zamandır. Ben 30 yaşındayken almıştım çünkü o zaman arabam olmuştu 🤣 Şimdi arabam yok mecburen bisiklet kullanmayı öğreneceğim,
00 Yorumla
10 ayBen şu an (30 yaşımda) alıyorum. Bana da geç kaldığımı diyorlar da kime göre geç? Aracın yoksa köşede hiç de geç değil alacak durumun olana değin.
10 YorumlaBiran önce al 30 dan sonra zorlanıyorsun alırken ihtiyaç çünkü ehliyet keyfi değil
23 Yorumla- 10 ay
bende 31 yaşındayım ehliyetim yok
Soran10 ay@Organicchemist1919 ciddi misin
- 10 ay
ciddiyim
Ben 25 yaşında aldım bence ne kadar erken o kadar iyi. Ben gerci çabuk alıştım bir yil sonra yurtdisina çıkıp kullandım.
Ne kadar erken o kadar iyi ama tabi imkan ölçüsünde
00 YorumlaGeç kalmak sadece bir şeyin randevu vaktini geçirmektir. Ehliyette yaş sınırını geçtin mi ki geç kalasın? Ayrıca ehliyetim var ama araba kullanmıyorum. Kullanmayacaksam almamın da bir acelesi yoktur.
00 Yorumla
10 ayGeç kalmış değilsin ama edinsen iyi olur araban olmasa bile cebinde olsun. Bazen öyle ihtiyaçlar oluyor ki , pişmanlıkları yaşamanı istemem
04 Yorumla- 1 gü
Hoşheldin 🌹. İyisindir umarım. Ehliyet konusunda hâlâ almamış olmanda çok normal. Burada aklıma bir soru geldi seni ehliyet alma düşüncelerine veya isteğine sürükleyen etkenler nelerdir?
Soran1 güMerhabs, acikcasi alamam cünkü param yok alsam da araba alacak para yok.. Şu an düsünmüyorum sadece etraftaki kizlarin yasimiz geciyo diye almasi ya da 18 de almis kiz görpnce gec kalmis hissi
Soran1 gü26 oldum jdjd
- 13 sa
Anlıyorum hepimizin imkanlarıda öncelikleride farklı farklıdır. Başkalarının düşünceleri ve eylemleri bizi maddi olarakda duygu ve düşünce olarakda zora sokmamalı. Zora soruyorsa bizim için zararlı kişiler olduğunu gösterir. Aynı zamanda genç bir yaştasın. Bu düşünceler seni yıpratmasın. Senin hayatındaki bazı kriterlerde başkalarının hayatında olmasını istediğidir ama ya olmuyordur ya da zamanı gelmemiştir.
10 ay17 yaşında sınav 18 yaşında ehliyet elimde idi 17 yaşında da arabam vardı ehliyetim yoktu 🙂🙂 geç değil bide haberin olsun
03 Yorumla- 5 gü
Daha almaidn mi
Soran5 güBen ztn aliyom sinavdayim demedim..
- 5 gü
O zaman hayrlı olsun diyelim
hayır tabi ki bende 25 yaşındayım ve geç kaldığımı düşünüyordum. 2 hafta once aldım ehliyetimi hem de tekte geçtim. 45-50 yaşında bile gelen vardı kursa asla geç kalmıs sayılmazsın
30 YorumlaBen dün geçtim sınavı sonunda ya 1 senedir geçmeye çalışıyordum
13 Yorumla
Soran10 aySürcen mi
Soran10 ayBana gec mi kaldin diyon
Gizli Üye(25-29)10 ayGeç kalmadın merak etme rahat ol 27 yaş benimde yok kullanamıyorum çünkü arabamız yok
20 Yorumla
10 ayHiçbir şey için geç değil her zaman her şey yapılabilir lakin ben acele ettim 18 yaşıma girer girmez ehliyet aldım
00 Yorumla
10 ayBen de yeni aldım, arabam yoktu o yüzden ihtiyacım da yoktu. Şimdi araba alma durumu oldu o yüzden aldım.
00 Yorumla
10 ayBen 32 yaşında aldım. Bu hayatta herkes kendi hayatını yaşar. Kendini başkaları ile kıyaslama.
01 Yorumla
Soran10 ayKiyaslamiyorumm
10 ayGeç kalmak diye bir şey yok ben sınavda 45 yadindkai kişileri bile görüyorum. Ne zaman hazır hissedersen, herkesin kader yolculuğu başkadır.
00 Yorumla
10 ayEhliyetin yaşı olmaz 34 yaşındayım karayolundaki bütün araçları iş makinalarini kulkanabiliyorum şu dakika uçak ehliyeti desinler onu bile alirim
00 YorumlaYoo niye geç olsun? Tolstoyun bisikletini duymadın mı? :)
10 Yorumla
s 10 ayHayır geç kalmadın. Ben şu an alıyorum, 40 yaşında evli çocuklu abla bile var sınıfta.
10 YorumlaBenim vardi da ne oldu alkolden dolayi gitti ehliyet
00 Yorumla
10 ayBenim de yok ehliyetim. Ki olsaydı bile arabam olmadığı için anlamı olmazdı
00 YorumlaHayır, henüz geç kalmış sayılmazsın. Ehliyet alabilirsin.
00 YorumlaYok asla gec kalmadin halen çok gencsin başvur sınavi kazan al ehliyeti
00 YorumlaBende 29 yaşında aldım dert etme ;)) hâlâ kullanamıyorum çünkü arabam yok
00 YorumlaBen de 25 yaşımdayım geç kalmadınız sadece bazen merak olmuyor o kadar.
00 Yorumla
10 ayEhliyetin olsa ne olacak milyon TL olmuş arabalar
00 YorumlaBunlar her zaman halledilebilecek şeyler. Hiçbir önceliği yok.
00 Yorumla
10 ayBende almadım daha kendine güvenince al zamanı yok bence
00 Yorumla36 yaşındayım benim de hâlâ ehliyetim yok araba kullanmayı da bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAnnem 50 yaşında aldı şimdi çatır çatır kullanıyor. Geç değil asla
01 Yorumla
Soran10 ay😅😅
Gizli Üye(25-29)10 ayGeç kalmadın ama şart da değil nasıl istersen öyle yap, iq testini geçeceğine eminsen her yaşta ehliyet alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKanka ben de geç aldım ama bence bir şey kaybetmedim alabiliyorsan al yazılı kolay zaten komisyon da iyi olursa geçiyorsun
00 Yorumla
10 aykız yok 40 yaşındaki kadınlar doblo sürmek için ehliyet alıyor şimdi
10 Yorumla
10 ayerken ehliyet alsan bile araba olmadan sürmeden alışamıyorsun bence araba almadan önce almak daha mantıklı benim 2020den beri var ama 28 oldum hala bir işime yaramadı sdfsg
00 YorumlaBende senın gibiyim imkanım olmadığı için alamamıştım ama senın varsa al bence çünkü sürekli fıyat artıyor brlkı evlenirsen eşinin arabası falan olır sende götürürsün bır yerlere
00 Yorumla
10 ayGeç kalmadin bende 31 yaşındayım ehliyetim yok önemli olan senin istemem başarılı olacağını eminim
040 Yorumla
Soran10 ayTsk ederim sen neden almadin
- 10 ay
benim arabam yok Türkiye'de araba almak mantıklı dgil yurtdışına gittiğimde alacagim
- 10 ay
@yαdѕıмɑ canım malll ben kimyagerim hayatıma kızda girdi ehliyet alırım keyfimim kahyasimisin
- 10 ay
@yαdѕıмɑ İsimde var gücünde
- 10 ay
@yαdѕıмɑ yok
- 10 ay
@yαdѕıмɑ kardeş boş insan değilim
- 10 ay
sadece ehliyet almadım onuda en kısa zamanda alcam
- 10 ay
@yαdѕıмɑ Ama aşk konusunda yüzüm gulmedi
- 10 ay
@yαdѕıмɑ tipim iyi fiziginde iyi
- 10 ay
çaba gösteriyor sonu gelmiyor
Soran10 ayYa sus uydurma sen sametsin
Soran10 ay@yαdѕıмɑ bu arkadas yalan söylüyor adi samet di konyali olan
- 10 ay
konyali değilim
- 10 ay
@Organicchemist1919 Konyalısın lan neyini inkar ediyorsun sanki tanımıyoruz
Soran10 ay@RealistPitbull ayn öyle bak sen bile biliyon jajha bu samet ben tsniyom
- 10 ay
Niye yalan söylüyor onu anlamadım
Soran10 ay@RealistPitbull hahah cünkü işsizm diye agliyon falan dedi ya biri ondan
- 10 ay
Beni diyorsan ben işsiz değilim artık
Soran10 ay@RealistPitbull yok sameti diyom
- 10 ay
boş ver Sameti ya değişik
- 10 ay
sizin işiniz gücünüz yok mu embelsilmisiniz
- 10 ay
@Organicchemist1919 Düzgün konuş
Soran10 ay@RealistPitbull patron cildirdi hahahha
Soran10 ay@RealisticPitbul 😂😂
- 10 ay
@yαdѕıмɑ Kedi ulaşamadığı ciğere mundr der gerçek hayatta abi çekecekler burada kabadayı olmis
Soran10 ay@yαdѕıмɑ yalaka kavgayi sen baslattin
Soran10 ay@yαdѕıмɑ kezban burasi benim sorum ezik
Soran10 ay@yαdѕıмɑ ederim
Gizli Üye(25-29)10 ayBenimde yok çünkü arabam yok ne zaman araba alacak güve ulaştım o zaman gider ehliyette alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayŞu geç mi kaldım evde mi kaldım yaşım bu diyen sorulardan da bay geldi artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYakın zamanda almaya bak. Çnkü hep pahalilasiyor.
00 Yorumla
10 ayBence gec değil muhtemelen vaktin olmadığı için alamamışsındır vakit varsa hemen al aradan cıksın.
01 Yorumla
Soran10 ayHem vskit hem para hem araba
50-60 yaşında üniden mezun olanlar var abartmayın kendinize bu şekilde sınırlar koymayın ileri de pişman olursunuz.
00 Yorumla
10 ayYooo niye herşeyi geç kaldı mantığıyla bakıyorsunuz * var mı var o zaman. Yaşamaya devam
02 Yorumla
Soran10 ayAma halen almiyorum
- 10 ay
Ne almıyorsun ben verim sana
10 ayBende 25imde aldim hayir
10 Yorumla
10 ayBen 36 yaşında aldım ehliyeti
10 Yorumla4ay önce aldm 20yaşındayım şu an aile evindeyim ehliyetim öğrenci evinde😀araba yok çünki
10 YorumlaYani hiç bir şey içi geç değil başvuru yapıp alabilirisin. z
00 YorumlaNeden geç kalasın araba alacak paran yoksa geç sayılmazsin
00 YorumlaSanki çok büyük hayati bir şey gibi sormuşsunuz böyle şeylerin yaşı zamanı olmaz
00 Yorumla
10 ay40 yasinda ehliyet almam is var ehliyet alma kolay arac da kolay alirsin Acele etme
00 YorumlaHayır geç kalmış sayılmazsın ben 28 yaşımda almıştım ehliyetimi
00 Yorumla
10 ayPoncik imkan bulursan ehliyetini al derim.
03 Yorumla- 5 gü
Hâlâ almadın mı ehliyeti poncik 😆
Soran5 güHyr para yok.. ben dedim size alsam araba yik
- 5 gü
Hehe
Çok tatlışsin
Gülümsedim 😆
Olmasada olur be takma, kocan kullanır 😂
01 Yorumla
Soran10 ayAhahha
Yaşla ilgisi yok bacım. Git al o ehliyeti🙏🏻
01 Yorumla