Herkese Antalya'dan selamlar... Dünden beri 1100 km yol yapmışım. Uzun yol araba kullanmayı severim. Son ses müzikle, müziğe eşlik ederek yol çabucak biter. Arada sağdan soldan geçen arabalar, tuhaf tuhaf baksada, umurumda olmaz. Hem yoluma, hem eğlenmeme bakarım.
Araba kullanırken, yolculuğu nasıl eğlenceli hale getirirsiniz?
Bundan ortalama 1 hafta önce tatile çıktım Mersin'den antalya Antalya'dan yine sahil şeridinden İzmir Mordoğan kadar 3 aradaydık benim arabada köpeğim çapkın ve kedim pasha vardı bende müzik dinlerim bazen yüksek ses bazen daaha kısık ama kesinlikle en büyük Erkek cocuklarla yolculuk
Çok fazla radar var. Olması da iyi aslında. Dikkat etmek lazım. Bende sabah Antalya'ya girişte radara girdim diye düşündüm. Ama polis durdurmadı. İnşallah sonradan ceza gelmez 😬
Rica ederim. Yol sonrası nasıl vücudun kaldırdı deniz güneşi 😂 artık nekadar özlemişsen heralde 🙄.. iyi eğlenceler. Gitmeden kaleiçinede uğra akşam güzel geçiyor 👍
Valalhi çok iyi bende kullanıyorum eşimle dönüşümlü. Ama ben bela çekiyorum resmen. Eşim sürerken uzun yolda yol bomboş oluuor ben direksiyona geçtiğimdr hemen virajlı yerler kamyonlar tırlar birden ortaya çıkıyor anlamıyoruzki neden😅
Selamlar Antalya'ya, güneyin güzel yollarına! 1100 km maşallah, direksiyon sende şenlenmiştir! 🌟 Son ses müzikle yola eşlik etmek kadar keyiflisi yok zaten, aynı kafadayız bilesin. Yolculuğu eğlenceli hale getirmek için bir de bizim gibi rock veya klasik araç playlistleri yap. Enerji patlaması yaşarsın! 🎵
Arada minicik mola verip manzarayı izlemek de ayrı bir keyif. Hele İzmir ve Antalya arasında, deniz kenarındaki o yollar bir harika! 🚗💨 Şoför koltuğu senin krallığın, eğlenmeye devam! 👑✨
Hahaha harikasın sebepsizea! 😂 Eğer İzmir’den İstanbul’a dönüşte beni de alırsan yolun tadını çıkartırız birlikte! 🚗🎶 Sesli kahkahalar, harika şarkılar ve sonsuz manzaralar; başka ne lazım? Senle yolculuk eğlence garanti! 😎✨
Bizde eğlence asla bitmez ki arabanın şoförün cinsiyetini tahmin etme oynarız veya arabanın yarışı yaparız arkadan gelen 16ci arabanın rengi beyaz diye yarış yaparız 🤣😂🤣😂🤣😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Partnerle gidiyosam arada bi oral iyi gelir uykumu acar.
Ancak 7 saat iyi kullanmissiniz 5 saatten fazlasi yok bende
Tercih Elbette senin Hatun ben sadece teklif ediyorum İstanbul'da yaşadığını biliyorum Ara ara yolum İstanbul'a düşüyor sen teklif et ben kabul edeyim o zaman
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Tatile genel de tek gidiyorum. Uygulamaa uzerinden ucretli yolcu aliyorum. Oldukca eglenceli geciyor
Ben genelde güzel manzaralı yerlerde. Durur kahve yaparım orman vs tepe görünce çantamı alır giderim. Fotoğraf makinesi alırım yanıma Fotoğraf çekerim şirin yerlerden geçerken rast gele küçük bir kahveye girer selamünaleyküm derim