Selam 👋
arabamın farları bir anda soldu kötü görünüyor, camı temizleniyormuş bunların. Bunu İzmir’de nerede temizlerler? Ya da ben temizleyebilir miyim?

Selam 👋
arabamın farları bir anda soldu kötü görünüyor, camı temizleniyormuş bunların. Bunu İzmir’de nerede temizlerler? Ya da ben temizleyebilir miyim?

Cevap
28Cevap
Far temizleyici kullan güneşten solmuş bende de Opel Vectra C var bu plastik farların sorunu maalesef ki
Sanayide far parlatma isleri yapılıyor kendinin yapabileceği bir şey yok parlatsan da 1 2 sene içinde eskisi gibi oluyor
1-2 seneye başka araba alırım 😅
Türkiye’deki ilk arabam 😊
Mikrofiber beze biraz diş macunu sık ve ovala.. Suyla durula.
Bunlar hep TikTok palavralari olmuyor 😂
Denedin mi
Denedim. Karbonat limon dismacunu falan denedim aynı. Biraz temizleniyor gibi oluyor sonra yine aynı
Sanayiye götür. 10 dkk da temizlesinler. Kaportacı
Pasta makinasıyla temizliyorlar ya da farklı bi parlatıcı ilaç var onla. Kendin yapamazsın önce zımpara atman lazım
Yapan yerler var bence seninde elinden gelir kendinde yapabilirsin
Sanayide yaparlar ama görüşüne engel değilse karisma
yapıyorlar ama geri eski haline gelio zımpara mımpara
Aaaaa youtuber biri göstermişti bir sprey cidden pırıl pırıl yapmıştı
Kaporta boyacılar yapıyor pasta cila yaparak birazda olsa eski haline dönüyor
sen yap, dışarda bi dünya para alırlar
çok basit link atıyorum
Eyw 🙋♀️
kolay gelsin
alıp yapacak olursan yaz tarif ederim
Buharlı far temizliği var
Getir ücretsiz hallediyim
çamaşır suyu elma sirkesi ve kolonyayı karıştır ama dikkatli ol karışımı yaparken
Sanayide pasta cila yapıyorlar
Kloroform buharı ile temizlenmesi gerek
200 kum zımpara ve eter buharı
Ancak sanayide parlatilir sökülüp parlatiliyor
Standart yıkayalım işte
Farlara zımpara yapıyorlar
değiştir arabayı
Var ama sen yapamazsın polisaj makinası lazım
Parltan tamirciler var
Sanayide boyacılar yapar genelde
İnternet de buna yönelik kitler var
Servise verdiğinde söyle onlara
2012 Opel Corsa mi bu
Kıskandım.
Neyi?
Öğrenciyken arabanın olmasını.. Biz otobüslerde süründük senelerce. Bir de arabamız yok diye manita da yapamadık
Sende çıksaydın yurt dışına 😅 ben aylarca Malta’da çalıştım yetmedi birazda babam destek çıktı 😅
Vayy uyanık vayyy nasıl becerdin sen o işi :O
Anlatması uzun hikaye ama dil okulu dedim mi yeterince özetler…
İtalyanca mı dşyecem ama sanırım maltanın italyanca, berberi Arapçası ve sanırım biraz da ilgilizce karışımı kendine has ayrı bir dili var
İngilizce gibi dilleri. Herkes İngilizce bilir İngilizce de konuşurlar genellikle
Evet Bettani Hughes ile dünya hazineleri belgeselinde izlemiştim. Uzun yıllar ingiliz sömürgesinde kalmış kıbrıs gibi.
sök yıka yak
Camsille
Evet
Akseki yolu mu burası fssf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Farların solması sık rastlanan bir durum. Kendin de temizleyebilirsin! Plastiği parlatmak için far temizleme kitlerini kullanabilirsin. Bunlar genelde cilalama ve zımparalama gerektiriyor. Bazıları diş macunu gibi yöntemler de dener ama kalıcı sonuç için kitler daha etkili. İzmir'de oto kuaförlerde profesyonel yardım alabilirsin. 😉 Unutma, temizlenen farlar gece görüşünü de artırır!