Arabalar Arabanın farları sönmüyor? Belatric Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konyalı kapatmama rağmen farlar sönmüyor. Araç jettaneden olabilir? Sabaha kadar böyle kalsa bir şey olur mu? Arabanın farları sönmüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
drifter00 Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Otomatikte olmasın o kitledikten sonra kapanıyor Otomatikte ise en fazla 2 dakika yanar 0 0 Yorumla
Tolgaborabora Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Wolswigen lerin direksiyonun solunda çevirmeli anahtarı oluyor 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Konyalı değil de kontağı kapat ve akü biter yani bu durum devam ederse 0 0 Yorumla
Sisvari Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Otomatikte ve tüm home. modunda kendi kendine kapanır. Ama otomatik değilse şok tarafta far çeviri tuşu var onu 0 konumuna al 0 0 Yorumla
mavigfb Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Akü biter git akü yü sök bence kutup baslarını cıkart 0 0 Yorumla
Apollo3469 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Akün biter vurdurmak zorunda kalirsin ablacim 0 15 Yorumla Belatric +1 yıl Vurdurmak ne demek Yorumla Apollo3469 +1 yıl Ehliyeti size nasil veriyorlar akulu arabaylami anlamiyorumki Yorumla Belatric +1 yıl Ben hiç vurdurmak diye bir terim duymadım Yorumla Apollo3469 +1 yıl 😂😂 simdi sana 24 saat onu anlatmak yerine sana farlarini nasil kapatacigini tarif etmemi istermisin Yorumla Belatric +1 yıl Evet Yorumla Belatric +1 yıl Ben simdi kapatmaya inicem de korkuyorum ya bir şey olmaz demi Yorumla Apollo3469 +1 yıl Araban ne marka korkma biseycikler olmaz kucuk hanim Yorumla Belatric +1 yıl Jetta. İndim baktım açık değilmiş. Korkudan hala titriyorum. Pislik erkekler ne hale getirdiler ülkeyi Yorumla Apollo3469 +1 yıl Korkma onda auto modu var aracini kilitlediginde 30 sn icinde kendiliginden söner Yorumla Belatric +1 yıl Ben nerden bilim. Gaza basıyorum gidiyorum şimal veriyorum arabanın başka özelliğini bilmiyorum Yorumla Belatric +1 yıl Sinyal Yorumla Apollo3469 +1 yıl Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayio dalga gecilecrk bir durum yok acio izleyebilirsin ozrlliklerini hem zor durumda kalmazsin en azından haksizmiyim Yorumla Belatric +1 yıl Haklısınız çok sağ olun Yorumla Apollo3469 +1 yıl Ne demek matmazel gecen tatli olsun Yorumla Belatric +1 yıl İyi geceler Yorumla
seeeevdeee Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl akü akar aküü 2 2 Yorumla okay_ay +1 yıl akü akar nil aküü pslsnssskslnssbdjndkk hatırladıkça ali amcanın sesi kulaklarımda çınlıyor Yorumla seeeevdeee +1 yıl smnshsbsı çok korkmuştum ama ya ve bana 73 kişi akü biter ama sen bilirsin yazdı biliyor musun ösnsm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl akü biter sadece :) 0 4 Yorumla Belatric +1 yıl Simdi herkes uyudu ben asağı inmeye korkuyorum pek tekin yerler değil akü bitince nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sabah arabayı vurdurucan ya da akü değiştiricen boşa masraf birini uyandır kapatın Yorumla Belatric +1 yıl Vurduracan ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ittiricen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Otomatikte olmasın o kitledikten sonra kapanıyor Otomatikte ise en fazla 2 dakika yanar
Wolswigen lerin direksiyonun solunda çevirmeli anahtarı oluyor
Konyalı değil de kontağı kapat ve akü biter yani bu durum devam ederse
Otomatikte ve tüm home. modunda kendi kendine kapanır. Ama otomatik değilse şok tarafta far çeviri tuşu var onu 0 konumuna al
Akü biter git akü yü sök bence kutup baslarını cıkart
Akün biter vurdurmak zorunda kalirsin ablacim
Vurdurmak ne demek
Ehliyeti size nasil veriyorlar akulu arabaylami anlamiyorumki
Ben hiç vurdurmak diye bir terim duymadım
😂😂 simdi sana 24 saat onu anlatmak yerine sana farlarini nasil kapatacigini tarif etmemi istermisin
Evet
Ben simdi kapatmaya inicem de korkuyorum ya bir şey olmaz demi
Araban ne marka korkma biseycikler olmaz kucuk hanim
Jetta. İndim baktım açık değilmiş. Korkudan hala titriyorum. Pislik erkekler ne hale getirdiler ülkeyi
Korkma onda auto modu var aracini kilitlediginde 30 sn icinde kendiliginden söner
Ben nerden bilim. Gaza basıyorum gidiyorum şimal veriyorum arabanın başka özelliğini bilmiyorum
Sinyal
Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayio dalga gecilecrk bir durum yok acio izleyebilirsin ozrlliklerini hem zor durumda kalmazsin en azından haksizmiyim
Haklısınız çok sağ olun
Ne demek matmazel gecen tatli olsun
İyi geceler
Yoq hiç bişi olmaz aküsü biter
Aküyu tüketir bir süre sonra
Yanlış yeri kapatmışsın kontagi kapat
akü biter kendin söndür elin yok mu
akü akar aküü
akü akar nil aküü pslsnssskslnssbdjndkk hatırladıkça ali amcanın sesi kulaklarımda çınlıyor
smnshsbsı çok korkmuştum ama ya ve bana 73 kişi akü biter ama sen bilirsin yazdı biliyor musun ösnsm
Kapılardan biri açık olabilir
Aküyü sök bari
Akü biter
Akü biter
Akü biter
akü biter sadece :)
Simdi herkes uyudu ben asağı inmeye korkuyorum pek tekin yerler değil akü bitince nolur
sabah arabayı vurdurucan ya da akü değiştiricen boşa masraf birini uyandır kapatın
Vurduracan ne demek
ittiricen