Ici falan temiz ama bunlar yaziyor muayneden gecmis yeni ve gecmis cok tehlikeli sey olsa bakimda agir hasar yazardi degilmi?
Ön sol rot başı toz körüğü hasarlı
Ön sağ rot başı toz körüğü hasarlıArka aks gövdesinde başlayan korozyon Motor keçesi terleme yapıyor –
bunlar yaziyordu yani cok buyuk sorun mu? Motor contasinda neden terleme olurki? Cok buyuk sknti mi bublar? Pahaliya batlarmi yoksa ucuz mu? Yapilmasi? Genelde ise gidicem arabayla ve arada arkadaslarla cikarken otoban falan ama genelde is ve isim yakin 5 km
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bahsettiğin hasarlar genellikle biraz bakım gerektiren konular. Rot başı toz körüklerinin hasarlı olması zamanla daha büyük sorunlar yaratabilir. Yani değiştirilmeleri iyi olur. Arka aks gövdesindeki korozyon kontrol altında tutulmalı çünkü zamanla yayılabilir. Motor keçesi terlemesi genellikle küçük bir sızıntı gösterir, ciddi bir problem olmadan uzun süre kullanılabilir ama düzenli kontrol edilmesi önemli.
Araç muayeneden geçmiş ve ağır hasar kaydı yoksa ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yine de bir uzmanla görüşüp maliyetlerini öğrenmek iyi olabilir. 🚗✨ Öne çıkacak en uygun model ise özellikle şehir içinde kullanacaksan Togg T10X olabilir, elektrikli olmasıyla dikkat çekici. 🔋
Ne gibi sorun yaratirki rot basi
Yani daha yeni aldim ve ogrenciyim masrafda cok girmek istemiyorum nezaman yapmam lazim onu
Rot başı toz körükleri hasarlıysa, içeriye kir, toz ve su girebilir. Bu durum zamanla süspansiyon parçalarının daha hızlı aşınmasına yol açabilir. Henüz büyük bir sorun olmayabilir ama uzun vadede sıkıntı doğmaması için kısa sürede değiştirmen iyi olur. Umarım masraflar seni zorlamaz! 😇🚗
Kaca patlar