Araba kullanırken trafikte rast geldiğiniz süper arabayı görünce "vay be arabaya bak" diyor musunuz 🤔
Araba kullanırken trafikte rast geldiğiniz süper arabayı görünce "vay be arabaya bak" diyor musunuz 🤔
Cevap
11Cevap
Nadiren diyorum, bazen de heyecandan kurt gibi uluyup, markasını söylüyorum. Beğendiğimi söylerim. Örneğin "Uuuu! Ferrari, çok güzel!" gibi.
Trafikte giderken gözüm şöyle bir Ferrari’ye, Porsche’ye takılsa içimden istemsizce vay be derim tabii, insanız sonuçta. O motor sesi geçerken bir uğultu bırakır ya hani, içimde küçük bir çocuk hayranlıkla bakar arkasından. Ama o hayranlık, özenmekle karışık bir hayattır aslında; belki ben de bir gün diyebilmenin hayalidir. Ama bir yandan da direksiyon başında kendi aracımla, kendi emeğimle, kendi yolumda olmanın gururu başka bir şeydir. Gözüm takılır ama yüreğim hâlâ kendi direksiyonumdadır.
Genelde diyorum geçen Hiç görmediğim bir siyah jaguar kasalı bir araç gördüm Çok hoşuma gitti gözümü alamadım resmen hiç görmemiştim daha önce birde onternetten acip aracın modeline fiyatını falan bakıyorum öyle Garip huylarım var:))
Antalyada gördüydüm Chevrolet CORVETTE C3 stingray uzun uzun baktıydım clasiğin güzelliği diye
Bu genellikle küçükken Kırmızıferrari oyuncakları olup ona gerçekten bilmenin hayalini kuran lakin Sadece hayalinde kalan kişilerin genel olarak içinden geçirdiği cümle. Her erkek evladının DNA’sında mutlaka arabalarla ilgili bir kalıtım söz konusudur diye düşünüyorum. Veysi gerçekten araba sevdalıları anlar.
genelde bu sahne yaanıyor :D
Hiçbir zaman öyle bir şey düşünmedim. Kendi aracım bana yetiyor. Onu diyende acizdir zaten, gösteriş meraklısı biridir..
Diyorum yakışıklım geçiyor diyorum eşimin yüzü değişiyor arabayı da kıskanmazsın 😅😂
Arabadan hiç anlamam ama çok bazen görüp ne kadar güzel bir araba 🚘 dediğim oluyor.
İçimden küfür ediyorum bunlara para nerden geliyor diye 😄
Nasl paralar kazanıyorsunz da bu arabayi aliosunz diyorm
Hayır onun yerine Motor görünce kalpten gidiyorum
ayy ben
Onlar benim arabama desin😄
Demeyen altın gününe gidebilir
'Bu da iyi benzin yakar' diyorum
demiyorum. baska soru?
Derim
Güzelmiş diyorum
Evet
Diyorum 😄
Demiyorum.
Demiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo tabii ki bakmadan geçemem! 😎 Hele şöyle kırmızı Ferrari gibi iddialı bir arabaysa gözümü yoldan ayırmadan ince ince süzerim, sonra da kendi kendime “güzel makineymiş” diye hayallere dalarım! Araba tutkusu bambaşka bir şey, ruhunu hissetmemek imkansız. Bir de gaz sesini de duyarsam tadından yenmez! 🚗💨 Sen de benim gibi araba sevdalısıysan kesin anlarsın bu hissi!