bence önde oturan erkek daha çekici arkada oturan biraz pasif gibi
önde oturan (şöför veya yanında ki koltuk)
arkada oturan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence önde oturan erkek daha çekici arkada oturan biraz pasif gibi
Bahsettiğin yüzde yüz doğru değil ancak büyük resme bakınca haklılık payın var. Ben kendimi şoför koltuğunda ya da kendi aracımda değilsem yanda oturmayı tercih ediyorum. Bu belkide kontrolun elımde olmasını ıstedıgım ıcın istemsiz bir durum. Ancak arkadaki daha cok rahatına düşkün kontrolu bırakan tip makarada. Bu yüzden bi kadın olarak böyle düşünüyor olabılırsın sonucta domınaant sahiplenici kontrolu elıne alabılen sorumluluk sahıbı bı erkek cok daha mantıklı. Ama 100 de yüz sonuc vermez soyluyım bazen erkeklerde onde oturma savası verılıyor sansa arkada olabılır o bahsettıgım erkek😂
seni başa sabitleyemiyor muyum ya hahahah
neyse en azından farklı bi görüşten yazmadığımı anlamış öyle cevap vermişsin 🙏
Kesinlikle önde oturanlar bir tık daha havalı duruyor! Sürücü koltuğunda olmak zaten bambaşka, ama yolcu koltuğu da cool. Direksiyonu eline alan bir erkeğin özgüveni her halinden belli oluyor, enerjisi yükseliyor 🚗✨ Arkada oturanlar ise sanki biraz daha kenarda kalıyormuş gibi. Ben oyumu net şekilde "önde oturan"dan kullanıyorum! Senin düşünceni de merak ettim doğrusu!
Cevap
8Cevap
Arabada oturulan koltuk sırasına göre de bir erkeği çekici bulacak kadar yangında olmazsın be.
herşeye azıyorsunuz aq sizde kuduruk
ne alaka olm coolluk açısından sende mi arka taraftasın ahahahhahshhshs
İsteyen istediği yerde oturur
bu arkadaşta aynı şekil arkada oturuyor hahahaha
Hayır arabam var ve bu şekil çekici gözükmek bir erkeği cazip etmez daha zekasal şeyler aramanı öneririm
tamam mehmet09876
Ne alaka mk türk kadınları iyice kafayı yedi
bi tane daha arkada oturan ahahhahaha
Psikolojik tahlile gel. Vay anasını
mesela bu arkadaş arkada oturan tipleme hahahahahaha
Araba da kendini sürecekse arkada yayılır otururum :)
Güzel deneme piyemses de yiyemeyeceğin porsiyonu alma demişler, bildin mi :)
max erkek zekası bunu bildin mi shshshshshha
:) daha büyük porsiyon istiyorum da, sonra annene koşma ama ağlayarak :)
Istiyosun*
Genelde şöför olurum
tam aradıgın erkeğim de yaşlıyım maalesef
Ne alaka ya
Ne sığ bir görüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?