Araba için biriktirdigim parayı sevgilimle ev almak için kullanmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ciddi bir ilişkim var ve sevgilimle evlilik düşünüyoruz. Ben daha önce bir evlilik yaptım ve yedi ay sürdü bundan ötürü insanlara karşı güvensizliğim var ve bu ilişkim boşandıktan sonra ilk ilişkim ben uzun süre kimseyle beraber olmadım bu kişide yakın arkadaşımdı aslında evlenmeden öncede takıyorduk birbirimizi. Başkasına güvenmek çok zor olur belki ama öncesinde tanıdığın insan olduğundan ötürü ona güveniyorum ve bu yüzden ilişkiye döndü. Kendisinin arabası var fakat evi yok boşandıktan sonra benim hayalimde hep bir arabamın olmasıydı ve bunun için bir birikim yaptım yaklaşık üç yıldır biriktiriyorum açıkçası evlendikten sonra kirada oturmak istemiyorum fakat kendimce düşünüyorum nasıl olurdu evimiz olur diye. Kendisiyle daha önce bu durumu konuşmadım fakat kendimce düşündüğüm bir durum var kendisini arabasını satması için teklif etsem ve benim araba için biriktirmiş olduğum ücreti ortaya koyup belki çok az kredi çekip 1+1 evimiz olsun diye teklif etmeli miyim? Açıkçası bu süreçte genelde verici olan kızlar hep üzülüyor bir önceki tecrübemden de bunu çok iyi biliyorum fakat ben kendimi tanıyorum ve kötü olamıyorum hayatımdaki insana da güveniyorum ama bu teklifin ne kadar yerli veya yersiz olur bundan emin değilim. Fakat evimiz olduktan sonra rahat bir birikim yapıp ona da bana da bütçemize göre araba alabileceğimizi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce nasıl olmalı bu durum?

Araba için biriktirdigim parayı sevgilimle ev almak için kullanmalı mıyım?