Merhaba arkadaşlar ciddi bir ilişkim var ve sevgilimle evlilik düşünüyoruz. Ben daha önce bir evlilik yaptım ve yedi ay sürdü bundan ötürü insanlara karşı güvensizliğim var ve bu ilişkim boşandıktan sonra ilk ilişkim ben uzun süre kimseyle beraber olmadım bu kişide yakın arkadaşımdı aslında evlenmeden öncede takıyorduk birbirimizi. Başkasına güvenmek çok zor olur belki ama öncesinde tanıdığın insan olduğundan ötürü ona güveniyorum ve bu yüzden ilişkiye döndü. Kendisinin arabası var fakat evi yok boşandıktan sonra benim hayalimde hep bir arabamın olmasıydı ve bunun için bir birikim yaptım yaklaşık üç yıldır biriktiriyorum açıkçası evlendikten sonra kirada oturmak istemiyorum fakat kendimce düşünüyorum nasıl olurdu evimiz olur diye. Kendisiyle daha önce bu durumu konuşmadım fakat kendimce düşündüğüm bir durum var kendisini arabasını satması için teklif etsem ve benim araba için biriktirmiş olduğum ücreti ortaya koyup belki çok az kredi çekip 1+1 evimiz olsun diye teklif etmeli miyim? Açıkçası bu süreçte genelde verici olan kızlar hep üzülüyor bir önceki tecrübemden de bunu çok iyi biliyorum fakat ben kendimi tanıyorum ve kötü olamıyorum hayatımdaki insana da güveniyorum ama bu teklifin ne kadar yerli veya yersiz olur bundan emin değilim. Fakat evimiz olduktan sonra rahat bir birikim yapıp ona da bana da bütçemize göre araba alabileceğimizi düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sizce nasıl olmalı bu durum?
1 yılMerhaba , öyle güzel düşünüyorsunki , böylesi temiz iyi niyetli , yapıcı düşünen kadınlar görmek çok mutlu ediyor beni ve suistimal edilmeleri , temiz güzel hayalleri ve düşüncelerinin ise hayal kırıklıklarına dönüştürülmesi kıymetlerinin bilinmemesi çok ama çok üzüyor. Çok güzel ve mantıklı düşünüyorsun fakat diyelim ev alacak oldunuz. Burada tapu iki hisseli olmalı. Ayrıca, kredi çektiniz diyelim toplam çekilecek olan kredi miktarını iki kişi ikiye bölüp ayrı ayrı çekmeli , bunun dışında yine sıkıntı yaşayan sen olursun. Ayrıca sen araba alacaksan bence arabanı al , evet ev olması daha mantıklı ama önceki dönemlerdeki gibi araba çok değer kaybetmiyor. Yani evlilik sonrası arabayı satıp nakite dönüştürebilirsiniz. Sen arabanı al , ardından emin evim projesine katıl. Emin evimden evlenecek olduğun kişiye bahset o da katılsın. Evlilik sonrası için birikiminiz olur sonra arabaları satıp , zaruri ihtiyaç varsa daha ekonomik bir araba ile bir süre idare edersiniz. Sonrasında borçlar bitince , arabayı öyle yenilersiniz. Şu an birikimlerin hangi alanda bilmiyorum ama , TL veya euro dolar cinsindense ve araba almanın önünde engeller varsa birikimini altına dönüştür ve bu durumu şimdiye kadar bilenlerin dışında hiç kimse bilmesin Ayrıca umarım bu birikimden evleneceğin kişinin bilgisi yoktur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSorunun yarısına kadar okudum geriye kalan kısmını okumadım cevap vereceğim ev al Fakat resmi bir nikah ve evlilik olmadan birlikte iş yapma hatun yarın ne getireceğini kimse bilemez Şimdilik Sadece sevgilim Eşin değil kocan değil çocuklarının babası hiç değil işi resmiyete dökmeden nikah ve evlilik olmadan birlikte iş yapma Yazık Edersin kendine yarının ne getireceğini kimse bilemez dediğim gibi
00 Yorumla
1 yılYani bu ortaklığı yapıyorsanız bir sıkıntı olduğunda yarı yarıya bölüşecek şekilde de yapmanız gerekiyor. Evliliklerde bile biliyorsunuz evlendikten sonra alınan Her şey ortak. Sevgiliyken Asiler geri almak zor olur Bunun için gerekiyorsa aranızda ciddi bir protokol yapabilirsiniz bilmiyorum Hani evi ikinizin adına yapılsa iki kişinin harcı bile yüksek
00 Yorumla
Peki şöyle olsa nasıl olur. Madem öyle bir düşüncen var öğle veya böyle bir ev parası kadar paran yoktur yüksek ihtimalle, hatta yarısı kadar da yoktur. Ama sen paranı versende ev senin üstüne olsa, yani bir erkek be kadar seviyor olursa olsun. Ben olsam ve güveniyorsam ve zaten bunu kağıt üstünde anlaşmaya da dökebilirsiniz. Ev senin üstüne olsun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Araba tutkun biri olarak içim “direksiyon” diyerek kıpır kıpır oluyor ama sana şunu söyleyeyim; hayaller hepimiz için çok değerli. Bir yandan ayaklarını yere sağlam basmak istemen ve hem geçmişinle ilgili kaygıların hem de sevgiline güvenmen çok güzel bir denge olmuş.
Ev almak büyük bir adım, hele de birlikte bir gelecek planladığın biriyle. İçindeki sesi dinle ama kendini feda etme. Senin hayalin araba sahibi olmak ve yıllarca para biriktirmişsin. Bunun karşılığında “ev” teklif etmek çok tatlı, romantik bile diyebilirim ama bence sevgiline bunu açıp açık açık konuşabilirsin. Hayat arkadaşına güveniyorsan ona hislerini rahatça anlatmalısın. Sonra kazanan yine sevginiz olur zaten.
Bir yandan da araba için biriktirdiğin parayı hemen farklı bir hayale aktarmak yerine önce kendi tutkunu gerçekleştirmek de senin hakkın. Sonuçta hayaller rafa kalkarsa insanın içinde bir şeyler eksik kalır. Benzer bir hikâye bana da çok tanıdık; “Driver Baby” olarak ben arabama kavuşmadan asla rahat edemezdim! 🚗🔥
Ciddi bir adım atarken mutlaka konuşarak, ortak karar alıp, herkesin hakkını gözeterek ilerlemeni öneririm. Zaten her şey para değil, önemli olan beraber yolda olmak değil mi? 😎 Ama sakın kendi isteklerini kolayca bir kenara atma. Hayat senin direksiyonunda!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
1 yılÇok güzel düşünüyorsun fakat ilk teklifi sen yapma 👍 o senden ev almak için yardım isterse verdiğin para miktarı kadar eve ortak ol. Sonuçta kardeşler bile miras kavgası yüzünden bir birini öldürüyor ve mahkeme salonları bir birine güvenen insanlarla ve onların davalariyla dolu. Sen gene güven bu konuda sıkıntı yok fakat yaptığın işi, verdiğin parayı ve zorunlu halleri belgeli yap ki ileride sorun olursa çıkarıp gösterirsin 👍
20 Yorumla- Arabalar konusunda 328 cevap paylaştı.
s 1 yılSevgilim dediğin an cevap belliydi. Hani sütten ağzın bir kez yanmış neden tekrar yakmaya çalışıyorsun? Anladığım kadarıyla ciddi bir şey de yok yani nişan vs. Al arabanı evlilik yoluna girince düşünürsün. Ayrıca boşanma durumunda evin yarı hakkı onun, gerek var mı?
22 Yorumla- 1 yıl
sonunda duygularıyla hareket etmeyen mantıklı bir insanın yorumu
- 1 yıl
Bazen de saf aşık olmamak lazım, yoksa ilerde çok ağlarız😐
1 yılEvlenmeden önce alınan mal varlığı kanunen ikinizin olmaz , yani ev kimin uzerine olacak bu önemli. Kimse boşanmak için evlenmez ama olur da boşanırsaniz, o evi paylaşamazsiniz tapu sahibine ait olur.
Yıllarca evli kalıp bosanmis biri olarak , ne kadar aşık olursan ol , önce sen, üç yılının emeği var ortada, arabani al kardeşim, evi de düşünen erkek bir şekilde elini taşın altına koyar, halledilir diye düşünüyorum.
10 YorumlaAraba için biriktirdiğin parayı başka herhangi bir şey ve ya başka bir kimse için kullanmamalısın, evlilikten önce edinilen mallar sana aittir, evlilikten sonra edinilen mallar ortaktır. Ayrıca arkadaslik başka bir durum evlilik başka bir durum. İlla ev almak istiyor isen evlendikten sonra alın
10 YorumlaAplacim ekonomi ile alakalai teklifleri direk asla yapmayin!! Siz kendinizi iyi ve elindekileri sunan olarak goruyorsunuz ya adamin da araba icin hayali varsa ev icin zorlanmak istemiyorsa ve sizi sevdigi icin kabul ederse sadece yol yapin akil vermeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen daha birinci kocayı almadım. Birinden ayrılsam bilmem kaç sene unutayım diye bekliyorum. Siz nasıl hemen ikinci kocayı seviyorsunuz. Bakın nasıl buluyorsunuz demiyorum. Koca çok. Ama nasıl seviyorsunuz hemen. Ben kendimi zorluyom zorluyom bir türlü sevemiyom ya.
11 Yorumla- 1 yıl
Seni anlıyorum fakat duygusal düşünme ağırlı ile ilerlediğimiz sürece sıkıntıları üzerimize kendimiz alıyoruz. Gayet tabi duygularımızı bir kenara bırakmayacağız. Mantığımızla düşünüp duygularımızla yapabildiğimiz zaman , bu söyledikleriniz ortadan kalkıyor. Buna ulaşmanın yolu ise her insanda farklı olsada , özünde hayatın tecrübesi oluyor.
1 yılİlişkinin devamının garantisi yok bu yüzden bana pek mantıklı gelmedi. Evlenirseniz arabaları satar alırsınız bence bu şekilde her an her şey olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen olsam önce ev alırdım.
Sonra zamanla araba için tekrar para biriktirdim.
Kirada oturmak istemiyorsan, araba hayalinden vazgeçmen gerekebilir.
Evi alınca kendi üstüne yaptır bence.
Karşındaki kişiye güvenemeyebilirsin.
Parasını eşit bi şekilde ödeyin.
Bunun için önceden anlaşma falan yazın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz napalım 😄 siz daha bunda güvenemiyorsanız bir de 30 yaşın üstünde kendini geliştirmiş adamı düşünün evini arabasını almış tüm düzeni kurmuş adam. böyle evlilik sözleşmesinde şunu yazdırmalıyız.
"Evliliğime sadece elbiselerimi getirdim. boşanmam durumum da elbise paramı alıp çıkıcağım"
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlamadığım şey ailesel sebeplerden neden araba alamayasın. Arabayı alıp gelince yakacaklar mi. Kaç yaşında insansın bu aileler de bi garip. Al arabanı çek kapinin önüne veli gerekmiyo araba almak için. Evlenmeden de hiçbir şey alma. Ortak bile alma. Aldınız diyelim olmadı ne yapacaksın
00 Yorumla- Arabalar konusunda 600 cevap paylaştı.
1 yılSen akıllanmazsın ee sonuçta türk kızısın normall bu da ee sonuçta ne hakediyorsanız onu yaşıyacaksınız
20 Yorumla - Arabalar konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılGelin ata binmiş ya nasip demiş diye bi atasözü var bizde düğün günü ayrılan çok insan gördük evin tapusunu üzerine alacaksan olur da onun dışında babana güvenme dedikleri dünya da elin oğlu sana neler yapmaz
10 Yorumla
1 yılBacım saçmalama ortada evlilik yok bir şey yok... parayı değerlendir altın olur faiz olur yap kenara köy evlenirsen ev alırsın evlenmezsen araba... durup dururken niye hicbirseyin olan bir adama gel ev alalım diyesin
00 Yorumla
1 yılEğer araba olmazsa olmaz değil ise güzel düşünmüşsün.
Ama bunu yaparken ya nikah kıymış olun ya da evi hisseli ortak olarak alın yarın bir gün üzülme. Sevgili dediğin nedir 40 yıllık evliler boşanıyor...
00 Yorumla
1 yılTam dolandırılmaya müsait bir insansın neden onun üzerine alacaksın ki kendi üzerine al yarın bırakıp giderse görürsün ebeninkini
13 Yorumla
Soran1 yılŞu an kendi üstüme araba alamıyorum aileyle alakalı problemler var ve araba parası boşuna altında duruyor. Yani ben araba alsam bile evlendikten sonra almak zorundayım yine de her ikimizin malı olarak sayılıyor zaten sadece kira vermek mantıksız diye düşünüyorum
- 1 yıl
Kardeşim sen gerçekten pek kafan çalışmıyor evlenmediğin adamın üzerine bütün birikimini yapma yarın bırakırsa rezil rüsva olursun kötü günleri düşün saçmalama
Soran1 yılAbiciğim sen neden hemen karşı tarafa ezici cümleler sarf ediyorsun ben burada zaten farklı fikirlere açık olduğumu beyan ettiğimden ötürü soru soruyorum. Şöyle düşün evlendikten sonra araba aldığımda ortak mal sayılacak fakat evlenmeden önce evimizi alırsak ev benim üstüme olursa aldıracağım zaten ve bu da benim üstümde kalacak bunları ben de düşündüm ama çok detaya girmek istemedim
1 yılCanım kullan da önce bi evlenin istersen onDan sonra alın evi garanti olsun her şey (araba yerine ev almak evet✔️ sevgilinle ev almak hayır❌) EV senin olacaksa al tabi ama erkeklere güvenme
01 Yorumla- 1 yıl
Bence araba alıp paranı boşa harcama sevgilinin arabası varmış her yere götürüp getirsin evlenmek zor bir şey değil bir imzadan ibaret resmiyette bir şey olmadan kimseye güvenme insanoğlu para hırsından babasını bile tanımıyor
1 yılAçıkçası nikahını kıydıktan sonra bu dediğini yap henüz şu an onunla evlenip evlenmeyeceğini garantisi yok hem birikiminden olma hem kendini garantiye almış ol.
00 Yorumla
1 yılbence onunla konuşup bir sonuca var belki kendisi bir şekilde ev işini halledebilir olmazsa birikiminden birazını ver ama araba diye tutturduysan birikiminden verme bu kadsr basit en doğrusu onunla konuşup bir sonuca varmanız burdakilerin aklına uyup da yapılcak iş değil o.
00 Yorumla
u 1 yılAcele etme birikimin sende kalsın birinci evlilik yapmissin insanlar evlenince cok değişiyor evlendigim adam bumu diyorsun.. o paraya dokunma kalsin ya da bir güvencen olsun
00 Yorumla
1 yılEvin tapusu ikinizin de üzerine olacaksa ve aile konutudur diye bir ibare ekleniyormus o ibare eklenirse neden olmasın.. guven tabi ama önlemsiz olma
00 YorumlaArkadaşım evlenmeden kesinlikle bişey almayın kimse babanızın oğlu degil sonu ta seninde bi hayalin var anlıyorum yardımcı olmak istiyosun ama ben olsam arabamı alırdım
00 Yorumla
1 yılEvlilik düşünüyoruz diyorsun ama garantisi yok. Evlendikten sonra alırsın, kendi üzerine yaparsın.
10 YorumlaKendine gelllll ona alacağın evi kendine al bu zaman da kim kime ev alır bırak sevgilinnnnn kocan olsa eyw al derdim 🫡
10 Yorumla
1 yılEvet sevgilinle ev 🏡 almak için kullan, ama eğer ona güvenmiyorum diyorsan ve ayrılırsan gel güçlerimizi birleştirelim beraber ev 🏡 alalım
00 Yorumla
1 yılYahu ne sacmaliyon. Yarin hayatinda olmuyacak biri icin bir ton para sokaga atilirmi. Atsan neyse adama belesten ev alacaksin bide. Kirikmisin
00 Yorumlahayır ki böyle bir şey yapacaksan dahi tapu sende kalsın yoksa tekmeyi yediğinde ilerde hiçbir şey gelmez elinden
00 Yorumla
1 yılHadi nişanlı falan olsanız (evlilik yolunda olsanız ) tamam derdim de sevgili ne? Bugün var ama yarın ne olacağı belirsiz.
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden onun üstüne bir şey alma sakın evlendikten sonra alınan mal ortaktır
02 Yorumla
Soran1 yılAçıkçası ben ev alırsak da kendi üstüme olmasını isterim sonuçta ona para vermek zorunda değilim ve onu kiradan kurtarmak istiyorum
- 1 yıl
Aklın yolu bir...
- Arabalar konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılBirikim senin. Evlenmeden almayın. Tapuhu müşterek yapın
06 Yorumla
Soran1 yılEvet çok haklısınız ben bunları da düşündüm fakat ailesel nedenlerden dolayı şu an araba alamıyorum her türlü evlendikten sonra araba almam gerekiyor ve evlendikten sonra alınca mal ortak sayılıyor zaten
- 1 yıl
O zaman araba almanız şu an için daha mantıklı
Soran1 yılYani evlensem bile evlendikten sonra kendimi araba almak daha mantıklı diyorsunuz
- 1 yıl
Evlenmeden almanız daha mantıklı
Soran1 yılEvlenmeden önce alamıyorum maalesef ailem izin vermiyor
- 1 yıl
Siz daha iyi bilirsiniz
1 yılSen onun arabasını al, oda ev alsın problem çözülsün:)
013 Yorumla
Soran1 yılMaalesef sadece verim birikimim araba almaya yetmiyor mecburen onun arabasına da satmamız gerekiyor
- 1 yıl
O zaman resmi bir şey olmadan ortak işe girme:)
Soran1 yılŞahsen şu an bu teklifi ona yapsam bile alacağımız evin benim üstüme olmasını isteyecektir buna eminim gerçekten öyle biri. Aslında bu daha iyi değil mi evlenmeden evim benim üstüme olması hem de ortak sayılmayacak :)
- 1 yıl
Senin üstüne sayılacaksa alabilirsin. Mahkemeler birbirine en çok güvenen insanlar ile dolu...
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılEvet bunu bizzat yakından biliyorum yedi ay evli kalmış birisi olarak hala karşı taraftan altınlarımı alamadım bu arada fakat oradan da bir gelirim olacak ben onu da düşündüm :)
- 1 yıl
:) pragmatist davranmak zorundasın...:) bunu unutma sonra seni Müge Anlıda izleyemeyelim...
Soran1 yılBen anlamadım o kadar arada kaldım ki evlenmeden araba alamıyorum evlenip araba alamıyorum yani biriktiriyorum ama niye biriktiriyorum ben de bilmiyorum çok saçma 😆
- 1 yıl
Türkiyede yaşadığını unutuyorsun:):) başlangıçta eski model otomatik bir corsa al.. Üstüne koya koya git.
Soran1 yılEvet çok haklısınız hemen şu an yarın alabilirim o arabayı fakat ailem izin vermiyor kadın başına araba sürmek saçma diyor güvenmiyorlar bana. Ben de bundan ötürü araba alamıyorum zaten araba alsam bile evlendikten sonra almak zorundayım yine ortak mal oluyor iki arada bir derede kaldın resmen
- 1 yıl
Bence acemiliğinizi atmak için evlenmeden önce küçük bir araba alın. Bu hayatı ailen yaşamıyor. :) Sen bir bireysin. Tekrar evleneceğini biliyorlar mı
Soran1 yılKeşke alabilsem ben de almayı çok istiyorum ama maalesef olmuyor. Evet ailem biliyor aileme kalsa hiç almayayım zaten parayı onlara vereyim onlar kendisi değerlendirsin
- 1 yıl
O zamaan tekrar bir an önce evlenmek zorundasın:):)
1 yılBence erkeklere güvenme ne olursa olsun. Arabanı al güzelce kullan ev falan kalsın şimdilik
09 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın genel ister ki öyle olsun fakat Aileen nedenlerden dolayı şu an arabamı alamıyorum her türlü evlendikten sonra alabilirim arabamı ve ortak mal olarak sayılacak
- 1 yıl
Ev de ortak mal sayılacak ama alırsanız
Soran1 yılAçıkçası evlenmediğimiz için ikimizin üstüne olması normal karşılamayacaktır evin bir sahibinin olması normal karşılanacaktır diye düşünüyorum ve bu durumda aslında tepkisini de çözmüş olurum yani ev alınırsa benim üstüme olur benim için de bir güvence olur derim ben de
- 1 yıl
Bilemedim hiç mantıklı değil bence ama siz bilirsiniz tabi sizin hayatınız sizin tercihleriniz
Soran1 yılParanın boş durması da beni mutlu etmiyor ki gerçekten kafam çok karışık
- 1 yıl
Ev alacaksanız eğer tapuya ortak girin ikinizin de payı olsun. İlerde ayrılırsanız paranızı geri alırsınız en azından
Soran1 yılKarşımdaki insanı azıcık tanıdıysam gerçekten ev alma fikrini söylediğimde evin benim üstüme olmasını bile isteyebilir ben bunları düşünmedim insanlar çok
Zorbalıyor Yorumlarda ya- 1 yıl
Biraz safsın o yüzden anlatmaya çalışmışlar ama bazıları da ağır konuşmuş boş ver onları. Ev komple senin üstüne de olmasın onun üstüne de olmasın cidden sıkıntı olur yarın bir gün. Tapu alırken ikinizin ismini verin ortak tapu olsun ama söz hakkı sende olsun sen istemediğin sürece satış yapılmasın falan filan öyle şeyler oluyordu diye biliyorum
Soran1 yılEvet öyle bir şey varmış ben daha önceden de duymuştum o çok dikkate almamıştım zaten henüz paylaşmış olduğum bir fikir değil ben bunun üstünde biraz daha Düşüneceğim ama neden olmasın
1 yılhayır!
sen ne alacaksan kendin al kendi adına al
kimseyi karıştırma02 Yorumla
Soran1 yılEvet çok haklısınız bunu ben de düşündüm fakat şu an ailesel nedenlerden dolayı ailem araba almama izin vermiyor ve param boşuna bekliyor yani her türlü evlendikten sonra arabamı alabilirim yine de ortak mal sayılıyor belki evlenmeden önce ev alırsak benim üstüme yapabilir diye düşünüyorum
- 1 yıl
Araba alma gram altın yap dursun
Ver canım ver başka kadın atsın başkasına yedırsın
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce böyle bir şeyler yapmanı tavsiye etmem ben
10 YorumlaEv kimin üzerine olucak? Onun deme düşüp bayılırım🙄
11 Yorumla- 1 yıl
Ortak, hisseli olmalı eğer sevgili iken alacaklarsa. Nikahtan sonra alınırsa zaten olası bir boşanmada ortak mülk sayılıyor diye biliyorum
1 yılKullanmamalisin kullanıp sonradan çok pişman olanlar var
00 Yorumla
1 yılHayır sevgilik garanti değildir. Parani kendi hayallerine kullan
00 YorumlaHalledersen Harıka bı düşünce çok iyi bir insansın her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvi olan ve kira derdinden kurtulan biri, zamanla rahatça birikim yapıp en iyi arabayı alır. Ev, gelirdir, araba giderdir. Ev, araba aldırır. Ama araba, ev aldırmaz
00 Yorumla
1 yılSevgiliyle ev alınmaz. Arabanı al, evlenirseniz satarsın öyle alırsınız evi.
00 Yorumla
1 yılBu nasıl güvensizlikse, birikimini vermeyi düşünüyorsun resmen... Hata olur bence.
00 Yorumla
1 yılSevgilin sonuçta, nişanlın ya da eşin değil. Yaptıktan sonra pişman olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ev daha mantıklı ama evi kendi üzerine yap. Sakın onun üzerine yapma.. Hatta ailenden başka birinin üzerine yap ki boşanma olursa hukuken eşinin mal varlığı diye düşünülmesin..
00 Yorumla
1 yılSakın yapma kimseyle mal ortaklığına girme.
00 YorumlaBu faizde hicbir banka ev icin kredi vermez biraz bekleyin bence
01 YorumlaArada resmiyet olmadan hiçbir şey yapma bu zamanda kimseye güven olmaz
00 YorumlaHayır
El oğlu için onca birikimini heba etmeye değmez!
00 YorumlaYa bırak alsın kendisi 1 defa yıkılmışsin birde dolan dirilip yıkılmak var
00 YorumlaArabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz bence o senin kendi paran yani sevgili dediğin şey belki de gelip geçici biri
00 Yorumla
1 yıl1+1 daire için arabadan vazgeçmek hiç mantıklı gelmiyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayırr yapma ben eski eşime evliyken altınlarımı bir miktar paramı da verdim ev yaptırdık ama şu an o evde pay bile alamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMantıklı ama evlenmeden önce kimseyle ortak mal mülk yapma.
evlenince ise birikimlerinizi birleştirip ortak bir ev alırsınız.
tapuya da ortak isim yazdırın olsun bitsin.00 Yorumla
1 yılBak arabanı al yolunda ilerlerken evlenmeden ortak işine girme evlendikten sonra arabayı satarsınız ikinizde ev alırsınız
Yarın sana ne verecek bilmediğin biri için elindekini riske atma pişman olursun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYap sonra gel burada benim gibi ağla 😂😂😂 İyi ki var bizim gibiler 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçmalama kendine araba al ne malum evleneceğiniz ayrılmayacağınız iyi misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenip boşanmışlar bile bizden hızlı koca buluyor jfkfkdh
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence öyle bişi yapma bununla da olacağının garantisi yok
boş ver evi sen düşünme paran olduğunu bile söyleme erkek isterse alır yapar fedakarlık yapma sakın yine kaybedersin... akişina bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı b*ku bende yedim evlendim ayrıldım. Aşırı vericiydim şu an aynı hataları yapmam diyorum sakın öyle biley yapayım deme adımlarını sağlam at kimseye güvenme evlensen bile güvenme bi tarafın hep açık kalsın
00 Yorumla
1 yılResmiyette evlenmeden sevgilin için büyük şeyler yapma pişman olursun
00 Yorumla
1 yılotobüs var niye araba alıyonki tonlarca zarar edersin
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam