Kendime araba almak için para biriktirdim. O parayi abime ev alması için borç versem mi vermesem mi?

Zamaninda ailem varlikli iken özel üniversiteyi kazandim abim ailemi vazgeçirdi. "Hiçbirimiz özel üniversitede okumadik o da çalışsın devlet üniversitesini kazansın" dedi. Almanyada üniversite okumam için fırsat çıktı. Onu da abim vazgeçirdi. "Bu kiz tembel, dili beceremez, okulu beceremez, sinifta kalir, babamin tüm parası orada çarçur olur. Buna yatirim ölü yatirimdir" dedi ve ben yurtdışına gönderilmedim.

Devlet okulunda 2 yillik bilgisayar programciliği kazandim ve mezun olunca kpss ile 90 puan alip memur oldum.

Ben kendime bir ev aldim. Araba almak için biriktirdiğim parayi ona borç verirsem o kendine bir ev alacak. Yoksa alamiyor. Ailede kendine ailt bir evi olmayan sadece o var. Ev almayı mantiksiz buluyordu bunca yil ev almadı. Ev fiyatları arttı, ulaşilmaz oldu.

Benim hiç arabam olmadı. Onun ise birçok kez arabası oldu, hatta son arabası Bmw idi onu satti şimdi ev almak için.

Bütün arkadaşlarimin arabası var, sadece benim yok. Sizce borç versem mi vermesem mi? Verirsem 5-10 yilda azar azar ancak öder. Siz olsaniz verir miydiniz?

Kendime araba almak için para biriktirdim. O parayi abime ev alması için borç versem mi vermesem mi?