Bu sorunun hayvanla seni değiştirmeyle alakasının olmayacağını biliyorum tabii ki sorundaki yatan amacın aslında şu bir erkeğin yanınızdayken şartlar koşullarına olursa olsun ona güvenmesini istiyorsunuz yani bir aracın lastiğinin patlaması ıssız bir yerde kalmak en olumsuz bir şarttır en olumsuz bir şartta bile ayaklarınızı uzatıp adamım dediğiniz insanın şartları ne olursa olsun mücadele edip bir şekilde içinde bulunduğu durumdan sizi güvende tutarak hedeflerinize ulaştırmak. Evet bu soruda mesele lastik değil gerçekten sizi güvende tutan bir insan yoksa O insandan uzak durun olmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSorun şu ki: artık yedek lastik taşıyan araba kalmadı. Hatta daha dün bununla ilgili bir İngilizce bir video seyretmiştim. Önce açıklamayı yapayım: Yeni nesil arabalarda yedek lastik yerine lastik tamir kiti veya run-flat lastikler kullanılmasının başlıca nedenleri; araç ağırlığını azaltarak yakıt verimliliğini artırmak, bagaj alanından tasarruf sağlamak, üretim maliyetlerini düşürmek ve sürücülere daha pratik çözümler sunmaktır. Ayrıca yol yardım hizmetlerinin yaygınlaşması, stepneye olan ihtiyacı azaltırken, modern lastik teknolojileri de küçük patlaklarda sürüşe devam etmeye olanak tanır. Tüm bu etkenler, otomobil üreticilerini geleneksel yedek lastikten uzaklaştıran temel faktörlerdir.
Video linki:
https://www.youtube.com/embed/8j5lrpEQ93gYani artık o erkek iyi bir karaktere sahipse, lastik değiştirebilse de olur değiştiremese de olur.
110 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Zaman değişiyor, insanlar da değişiyor...
- 1 yıl
Kesinlikle. İşte bu köpükleri almayı akıl edecek erkekten olur mesela
- 1 yıl
Çok doğru, katılıyorum buna hahahah 😅
Hayat her zaman problemlerle dolu sonuçta. Her konuda olmasa da bazı konularda zeki olunmalı - 1 yıl
Estağfurullah, asıl ben teşekkür ederim hem böyle bir konuya değindiğiniz için hem de eig için.
- 1 yıl
Teşekkürler, size de iyi günler :D
Demekki bir arkadaş için sordun 😁😁😁
yav değiştiremeyebilir. Benim mesleğim olduğu için kolay geliyor ancak araca zarar verende çok oluyor lastik değişimi sırasında. Birkaç sefer yapsa becerir
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnemli bu değil bunu değiştiremeyen onca iyi adam var Asıl sadakatsiz bir erkekten adam olmuyor ağa. Sizlerin erkekliği araba degistirmekle olculmuyor sadakatle ölçülüyor. Çünkü bu eksik olduğunda asıl sizi kadınlar erkek olarak görmüyor. Sonrası ön teker nereye giderse arka tekeride oraya goturusunuz
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, işin özü şu: lastik değiştirmek bir erkeğin “olup olmamasıyla” alakalı bir şey değil. Evet, temel bir pratik ama hayat kırk takla — herkesin harikası başka! Kimisi motoru söküp takar kimisi harita okur, kimisi yalnızca lastik pompasını tanır. Herkesin ilgi alanı başka sonuçta. Sen lastik değiştirebiliyorsan harika, değişemiyorsa da elbet bir gün öğrenir. Önemli olan kafanın çalışması ve yolda kalınca ne yapacağını bilmen, özgüven mühim! 🚗😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu klasik sorulara sende mi dahil oldun 😅 olmaz bence
23 YorumlaArabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Araba lastiğini değiştirmeyi bilmiyorum. Bir kız arkadaşım bile yok.
20 YorumlaNeden cinsiyetçilik yapıyorsunuz Nasıl ki her kadın araba lastiğini ve diğer araba tamirlerinden anlamıyorsa bazı erkekler de yapamayabilir gayet doğaldır bu
Her şeyi erkeklerden beklemekten yorulmadınız mı 🙄
11 Yorumla
1 yılolmaz arda. o ne oyle ya erkek dedigin tamirat tadilat isini iyi yapar arabadan super anlar yani. kenarda sevgilimizi tekerlek degistirirken izlemiceksek napicaz
14 Yorumla- 1 yıl
yaptirmaz ama yardima ihtiyaci olursa tabi benden once yardimci bulamaz 😌
- 1 yıl
🫡🫡
1 yılLa Adam olsun da varsın değiştiremesin ben değiştiririm
(Kurtlar vadisi izlemeyen ve takım tutmayandan olmaz ama)25 Yorumla- 1 yıl
Eyvallahh
- 1 yıl
La izle izle hem siyaset bilgin gelişir hem de izlemezsen cok şey kaybedersin kral
Ben eril bir enerji arıyorum ya zorda kalsam ben bile değiştiririm jfncnfn yine de olur olmaz malzemesi değil
11 Yorumlaarabaları en ufak parçasına kadar söküp tekrar toplayacak kadar arabalardan anların sizde bi zahmet bir lastiği değiştirin
11 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın? Belki lastiği değiştiremiyor ama çok iyi yemek yapıyor.
Haa HİÇBİR ŞEY bilmeyen adamdan da, kadından da olmaz zaten.11 YorumlaYol yardımı diye bir şey var. Neden kendim değiştireyim
25 Yorumla- Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı.
s 1 yılOlur neden olmasın? Adam arabanın sesinden bile sorununu anlasa ama mesrla aldatsa daha mı iyi
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAraba lastiği BİLE değiştiremeyen derken?
"Bile" neden kullanıldı bu cümlede?
Araba lastiği değiştirebilmesi ya da değiştirememesi benim için kriter değil.
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAraba lastiği değiştirmekten daha önemli ve daha basit işler var benim için. Araba lastiği değiştirmek benim için bir kriter değil.
Araba lastiği değiştirmek, kişinin elinden iş gelip gelmeyeceğinin ölçütü değil.
Cevap sahibi1 yılSanayici tanıdıklarım (şükür ki hiçbiriyle kan bağım yok) arabaları hakkında ne kadar becerikli olduklarıyla övünüyor ama anneleri hastalanınca önüne bir kase çorba koyamıyorlar.
Bir iş becerebilmenin ölçütü araba lastiği değiştirmek değil. Herkes aynı alanda becerikli olmak zorunda değil.
Ne ustalar, ne zanaatkarlar gördüm ben araba lastiği değiştirmeyen. Bu onları daha az becerikli yapmıyor.
Cevap sahibi1 yılPrizi, ampulü ben de yapıyorum. Ampulü herkes değiştirebilir zaten. Bunu da beceri olarak görmezsin yani.
1 yılOlurda öğrensin bende bilmiyorum yolda kalırız
11 Yorumla- Arabalar konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılElektrik aksamından tut triyger kayışına kadar ben değişiyorum.
11 Yorumla Arabanın lastiğini değiştiremeyen erkek zengindir. Olur 😄
11 Yorumla
s 1 yılYoutubedan acar izler ogreniriz, beraber degistiririz
11 Yorumla
1 yılBen bile degistiriyorum ya babasinin piremsesi erkekler uzak dursun jfjdnc
15 Yorumla- 1 yıl
Sanmiyorum hshdh
- 1 yıl
Yalnizca hakedenler jfjdhfh
1 yılAraba kullanan her erkek en az 1 kere değiştirmiştir ya
11 Yorumla
1 yılNe alaka adam da karakter kişilik yok ama araba tekerini değiştiriyor diye kızlar tav mi olacak lastikciler bunun için var ara yol servisini gelip değiştiriyor sen kahveni içerken
20 Yorumla
1 yılBazı insanlarda bunu beceremiyor. erkek de olsa ne yapalım yani alıp çöpe mi atalım:) onu da seven sever. onu da beğenen beğenir ya da en fazla öğrenmesine sebep olacak bir şey yapacaksınız :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğiştirmeyen deneyelim de her erkek yapmaz..
Mesela cerrahlar da erkek ama o işlere girmezler. Ellerinin kalibresi bozulmasın diye...
11 Yorumlaartık yol yardım gibi seçenekler var ama her ihtimale karşı bazı şeyleri öğrenmek öğrenilmesi lazım. Issız bir yerde başa gelirse yol yardım gelmesi vs uzun sürer.
10 YorumlaOlmaz bir zahmet onu yapsın
Günümüz erkeklerin kriterleri kadına taş çıkartır
Prenses erkekler 😅23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla onu bunu bilmem ama tamirden anlayan adam bana her zaman çekici gelmiştir.
11 Yorumla
1 yıltamirci erkeklere bayiliyorum o yuzden olmaz diyorum
20 Yorumla
1 yılOlsun ben biliyorum ben değiştiririm lastiği karakteri ve tipi düzgün ise beceriyi sonradan beraber de değiştiririz
21 Yorumla
1 yılArabayı sırtlayan Kriko olduğu için evet olur.
10 Yorumla
1 yılOlmaz, bu gibi zor işleri halleden erkekler her zaman daha çekicidir
10 Yorumla
1 yılYani gayet de kolay olay gözünde büyütüyordur her işi o erkekle olmaz işte.
10 Yorumla
1 yılTamirci var kendisinin değiştirmesi ya da degistirmemesi umrjmda olmaz
10 Yorumla
1 yılLastikçiler de ekmek yesin Oğlum ne alakası var🤪
10 YorumlaOlmaz heralde ya neden dersen çünkü errrkek adamın bu erkek işlerini bilmesi lazım hani😀
114 Yorumla
1 yılErkekten araba istiyorum diye diye başını şişirenler kadınlar bilsin değiştirmeyi :)
10 YorumlaBence erkek arabanın dilinden anlamalı şoförlüğü iyi olmalı (gerekirse maganda gibi kullansın ama dikkatli bi şekilde)
11 Yorumla
1 yılArabanın lastiğini değiştiremeyen kızdan olur mu?
İyiçe saçmalıyorsunuz..12 Yorumla- 1 yıl
yani öyle zaten
1 yılHayırdır hacı... Kendine araba lastiği değiştiren erkek arıyon herhalde. Bu yaştan sonra huy mu değiştirdin. Hiç yakıştıramadım sana...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYumurta kıramayan erkek desen tamam da abi lastiği nasıl herkes değiştirsin
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabanın lastiğini değiştirmeyi bilmiyorum. Varsın onu da bilmeyeyim. Ayıp değil.
10 Yorumla
1 yılDeğiştirme huyunu öğrenmesin. Her anlamda 😀🤦🏻
25 Yorumla- 1 yıl
Aynen alışkanlık falan yapar bünyesinde 😀. Her işi ehline bıraksın millet de kazansın 😀
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum efendim. 🤦🏻😀
Adam olsunda lastiği lastikci değişir.
22 Yorumla
1 yılO somunlar genellikle dönmüyor. O zaman ne yapıyorsun?
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın mühim olan karakter...
11 Yorumla
1 yılBen biliyorum onun bilmesine gerek yok jdjdnx
110 Yorumla- 1 yıl
Tabi 🕶️ dnxnd
- 1 yıl
Abimden basit iş kriko mriko işte tak çıkar
- 1 yıl
Onlar yalan söylüyor hdjfjfms
- 1 yıl
Hiiii ayıp ayıp yaa artık cinsiyetler yer değiştiriyor jdkdndksms
- 1 yıl
😂😂
Neden olmasın sanki her erkeğin arabası mı var
11 YorumlaArabalar konusunda 349 cevap paylaştı. Lastik değiştirmek mi kaldı?
11 Yorumla
u 1 yılOlmaz, yapamıyorsa niye var hahah
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah evet
Yani ben mi değiştiricem ösösös
114 Yorumla
1 yılNe esim değiştirmeyi bilir ne de babam
11 Yorumlaherkesin eli her isi tutmak zorunda degil? neden olmasin
10 YorumlaAslında bunun erkek ile kadını yok reşit olduktan sonra kendi işini artık kendin görebilmelisin
10 Yorumla
1 yılÇok saçma değil mi o zaman yemek yapamayan kadın dan olur mu gibi bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKrikoyu tak kalkınca altına güvenilir olsun diye bir tane de takoz koy. Arabanın diğer lastiğin de takoz koy. Bijon anahtarı ile değiştir. Bunu çocuk bile yapar
10 YorumlaOlmaz, motor becerileri gelişmemiş erkeği anası sevsin
11 Yorumla
1 yılben de hiç bilmiyordum patlayınca yolda yutubeden baka baka değiştirdim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe olur mu tam olarak?
11 Yorumla
1 yılSorun yok ben değiştiririm
10 Yorumla
1 yılOlabilir normal bisey bu.
10 Yorumla
1 yılBana göre olmaz.
10 Yorumla
1 yılOnu ben daha çocukken öğrenmiştim sjsjsj...
10 YorumlaBende bilmiyorum suç değil
10 Yorumla
1 yılNe alaka ya belki arabası yoktur
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım