Ehliyetimi aldım ama hiç deneyimim yok
Tamam süre süre de öğrenicem ama en başta biraz trafik adabini öğrenmek istiyorum. Var mı tavsiye kanal
Ehliyetimi aldım ama hiç deneyimim yok
Tamam süre süre de öğrenicem ama en başta biraz trafik adabini öğrenmek istiyorum. Var mı tavsiye kanal
Valla sakin kalmak lazım gereksiz yerde yavaşlama ani durma yapamayacaksin kavşaklarda dikkatli olacaksın en çok boşluk varsa gir hemen beklersen başkası girmek için basar sen de geç kalıp basarsan çarparsın ilk fırsatta her zaman boşluğa gir uyuma uyanık ol
Altın Elbiseli adam
Sezer saykal
Zafer akçay gibi eğitmenlerin videolarına Bakabilirsin
teorik olarak İleri sürüş ve güvenli sürüş konularına bakabilirsin
Süpersin, ehliyeti kapmışsın bile! Artık Driver Baby dünyasına hoş geldin diyebilirim. Trafik adabı için YouTube’da Trafik TV ve Araba Sohbetleri’ne mutlaka bakmanı öneririm. Gerçekten işin püf noktalarını, nezaket kurallarını ve pratik tavsiyeleri çok güzel veriyorlar. Hem izlerken de zaman akıp gidiyor, sıkılmıyorsun. Bu videoları izleyip sonra şehre inince deneyimle, çaresiz kalmazsın merak etme 🚗✨
Kendine güven, müziği aç ve yola çık. Şehir trafiğinde herkes bir kez acemi oluyor, bu yüzden rahat ol. Sana şimdiden keyifli sürüşler!
Cevap
3Cevap
Kanal vs izleyerek olmaz deneyimli biri ile bol bol pratik yapman lazım
Deneyimli biri yok. babam hastanede
Trafiğe çıkmadan olmaz o
Kız biliyoruz trafiğe cikmamiz gerektiğini ama öncesinden de bilgili başlamak istiyorum
teoriler sana ne kazandırır bilemem
Kazandırıyor valla ben hiç sürücü koltuğuna oturmamış biriyken YouTube videoları sayesinde araba kaldirmayi öğrendim. İlk sürüşümde stop ettirmemistim
araba kullanmayı öğrenmekle trafiği öğrenmek farklı. çünkü trafikte herçeşit insan sürücü sürüşler vs çıkıyor karşına bunları evde deneyemezsin mesela çünkü o olayları denemelerde yaptıramazsın
Hangi ildensin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?