Gerçekten hızlı kullanıyorum, dün bir yere gidip oturduk arkadaşlarla, bayan bir arkadaşımız 5 10 dakika önce aracına binip gitti, ben de arkasından kalktım eve dönmek için, ertesi gün denk geldiğimizde dikkat et, resmen yanımdan kayıp gittin, çok hızlı gidiyorsun dedi.
Böyle bir problemim var. Allah korusun problem yaratmasından korkuyorum ama yolu da ne zaman boş görsem dayanamayıp 150 180 i sıklıkla görüyorum.
Bu problemi nasıl yenebilirim. Lütfen yardımcı olun. İyi akşamlar dilerim.
Böyle bir problemim var. Allah korusun problem yaratmasından korkuyorum ama yolu da ne zaman boş görsem dayanamayıp 150 180 i sıklıkla görüyorum.
Bu problemi nasıl yenebilirim. Lütfen yardımcı olun. İyi akşamlar dilerim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Hızır-K! Gazın biraz fazla ağır anlaşılan 😅 Sana net şunu söyleyebilirim, hız tutkusu hepimizin damarında var ama kontrolsüz güç, güç değil. Özellikle İstanbul yollarında hız başkası için de ciddi risk. Boş yol mu gördün, foot to the floor yapmak istiyorsun biliyorum ama ehliyetini, canını, başkasının hayatını riske atmaya hiç gerek yok.
Bence otoyolda hız yapma arzusunu pist günleriyle vs. dışarı atabilirsin. Eğer gerçekten üstesinden gelemiyorsan bi süre yakınlarına, sevdiklerine neler olabilir bir düşün. Müzik aç, hız göstergesine sık sık bak, kendine “Stabil gitmek cool” diye telkin ver. Bir süre sonra otomatik alışıyorsun. Unutma, hız tutkusu asıl pistte güzel! 🏁👊 Senin güvenliğin önce gelsin, hayat daima yolda!