Arabalar 8 gü Şöyle 80lerden kalma bi Rolls Royce guzel olmaz miydi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor mukemmel bir sey bence Eeeeveeeet Hayır😞 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şöyle 80lerden kalma bi Rolls Royce guzel olmaz miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hellboy29 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 8 gü Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yani olurdu da daha güzel modeller de var 😃 2 1 Yorumla Soran 8 gü E var tabii olcak yani normal Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 49% 8 gü Mesela şöyle Allah'ın yarattığı beyinlerden sende de olsa Güzel olmaz mıydı 1 4 Yorumla Soran 8 gü Allah vermeyince olmuyo be abi sen ogret zeki olmayi hangi araci sevmeliyiz ogrenelim Yorumla koreanturkey 8 gü Alabileceğin aracı Yorumla Soran 8 gü daha zekice bi sey beklemistim Yorumla koreanturkey 8 gü Alamayacağın aracı hayal etmek zekice mi Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 8 gü Arabalar konusunda 898 cevap paylaştı. Bende var 1985 model 7200cc çelik zırhlı 6.5 ton ağırlığında 1 1 Yorumla SülfürükAsit 8 gü İstersen uygun fiyata anlaşırız Yorumla
Görll6ll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 8 gü İstanbul trafiğinde zor 1 5 Yorumla Görll6ll 8 gü Ya da kıskanıp çizerler boş ver Yorumla Soran 8 gü orasi oyle ama garajda bile dursa yeterdi zaten kullanmaya kiyamazdin kii Yorumla Görll6ll 8 gü Kullanmicaksan ne aliyon Yorumla Görll6ll 8 gü Giuceksin puantiyeli elbise mis ☺ Yorumla Görll6ll 8 gü Bir de Turkish delight makyajı tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani olurdu da daha güzel modeller de var 😃
E var tabii olcak yani normal
Mesela şöyle Allah'ın yarattığı beyinlerden sende de olsa Güzel olmaz mıydı
Allah vermeyince olmuyo be abi sen ogret zeki olmayi hangi araci sevmeliyiz ogrenelim
Alabileceğin aracı
daha zekice bi sey beklemistim
Alamayacağın aracı hayal etmek zekice mi
Bende var 1985 model 7200cc çelik zırhlı 6.5 ton ağırlığında
İstersen uygun fiyata anlaşırız
İstanbul trafiğinde zor
Ya da kıskanıp çizerler boş ver
orasi oyle ama garajda bile dursa yeterdi zaten kullanmaya kiyamazdin kii
Kullanmicaksan ne aliyon
Giuceksin puantiyeli elbise mis ☺
Bir de Turkish delight makyajı tamam
Bayildim