Sizce bu araba havalı mı güzel mi? Ayrıca sizce yaşlı arabası mı hangi yaşlara daha çok yakışır?

Sizce bu araba havalı mı güzel mi? Ayrıca sizce yaşlı arabası mı hangi yaşlara daha çok yakışır?

Tabi yaşlı arabası, onu alacak parayı kazanana kadar ömür biter :)))
Doğru bir bakış açısı ama diyelim ki dediğin gibi olmadı ve yaşı gençken zengin biri bu arabayı aldı nir de o açıdan bakarsan yorumun ne olur? 😀
Karakteristik özellikleri gereği Rolls Royce gençler için uygun bir marka değildir. Esasen bizden evvelki nesillerde 4 kapılı bir RR u sahibinin kullanması ayıp sayılırmış, Corniche gibi modeller tabiki istisna. Zamanın getirdiği değişimle insanlar görgüsüzlüğü marifet sanmaya başladığı için bugünlerde 18 yaşında birinin RR ile drift yapmaya çalıştığını görsem yadırgamam.
Güzel açıklamışsın teşekkürler
Ben de teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Yaşı önemli değil. Parası olan herkese yakışır 😂
Peki böyle çok fizikli olmayan biri (eli ayakları küçük) bu arabanın yanında emanet gibi durur mu?
Bir de g63 ve urus gibi araçlardan daha mı havalı bir araç bu fiyat olarak onların çok üstünde çünkü
Önemli olan cüzdanın fizikli olması 😂 Araba güzel. Herkesin zevki farklı. Kimine havalı gelir kimine kaba. Bence karizmatik bir araç 😂
Teşekkür ederim kral
Havalı duruyor, yaşlı işi olduğunu da düşünmüyorum
G63 ya da lamborghini urus gibi araçlardan güzel mi fiyat olarak onların çok üstünde
Son bir soru sormak istiyorum arkadaşa sorduğum gibi sence çok fizikli boylu olmayan birine bu araç yakışır mı? (Eli ayakları küçük)
Sağol 😀
Dünyanın en prestijli markasının suv modelinden bahsediyoruz 😂 ultra premium markaya da havalı öı diye sormazsın ya 😂
Bunların farkındayım RR diyince aklına zenginlik gelir ama insanlar yaşlı arabası kötü diyoe bu yüzden sordum g63 ve lambprghini urustan daha havalı mı sence bu fiyat olarak onların çok üstünde çünkü bir de yaş konusuna ne diyorsun bu arabanın yanına çok fazla boylu poslu olmayan biri yakışır mı sence? (El ve ayakları biraz küçükse)
Suv denilince aklıma direkt g63 Amg v8 biturbo gelıyor ama bu demek degıl kı bu rr kotu makına. Kanka alacakmış gıbı sorma kafam acıyor
Ne bu atarlı haller insan gibi soru soruyoruz yurt dışında yaşıyorum ayıptır söylemesi durumumda oldukça iyi biraz üslubuna dikkat et konuşma tarzın üzücü hayat güzel bu kadar kötümser olma
Tarzım bu bro. Biraz dobra ve sert mizacım var eyvallah
Sana da eyvallah
20. milyon kadar. Sonuçta rolce royce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar