Birkaç gün önce bu sitede en sevdiğiniz araba markası hangisidir diye sordum. Listeye 7 tane araba markası ekledim, içlerinde Jaguar da vardı ve bir kişi bile Jaguar'ı seçmedi. %0 oyla yarışmanın sonuncusu oldu. Çevremde de bazen Jaguar XF, XE gibi araçlara denk geliyorum ama geneli 34 ve 07 plaka. Yani çevremde de pek göremiyorum. Aslında premium segment araçtır fakat ülkemizde sevilmemesinin ve tutulmamasının nedeni nedir?
Ben görmemişim.. Görsem direk jaguar derdim.. Geçen bir araba alsanız ne alırsınız sorusuna jaguar dedim.. Bence harika ötesi ve çok ağırlığı olan bir araba.. Özellikle eski modelleri harika ötesi.. Kardeşime adam jaguarini atmamıştı vaktiyle iyi bakamazsın diye.. Eski modellerini tutkuyla sevenler var :))
TR şartlarında alınmaz. Ben olsam hız tutkunu ve sportiflik sevdiğim için en iyilerinden BMW veya Audi alırdım. Jaguar'ın servis maliyeti ve parçası aşırı pahalı. Bir de çok bekletirler parça değiştirecek olursan. Parçalar yurtdışından geliyor.
Jaguar, aslında yakışıklı ve kaliteli bir marka ama Türkiye’de sevilesi otomobil olmak için biraz şansı az yakaladı diyebilirim. En büyük sorun fiyat-performans dengesi; öyle benzin, yedek parça, servis işi de caydırıcı ne yazık ki 😅 Tasarımları Avrupa standartlarında ama Almanlar kadar prestijli ve yaygın değil. Ayrıca Türkiye’de Toyota, Audi, BMW, Mercedes gibi güçlü alternatifler varken Jaguar biraz arka planda kalıyor. Sen sence de prestij yarışında birkaç adım geride kalmış olabilir mi? 🚗🔥 #driverbaby#JaguarNedenAzSeviliyor
En İyi Cevaplar