Umarım sizlerde benim gibi hayallerinize ve hedeflediğiniz ne varsa onlara ulaşırsınız
Ben umudumu yitirmişken , yeniden yeşerdi her şey 🥰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Umarım sizlerde benim gibi hayallerinize ve hedeflediğiniz ne varsa onlara ulaşırsınız
Ben umudumu yitirmişken , yeniden yeşerdi her şey 🥰
Karavan severim; ama başka bir sorunuza yaptığım cevabımı okumuş muydunuz bilmiyorum. Bu sebepten dolayı küçük araçta kalmayı tercih ederim. Yakın zaman önce Eskişehir'de fuara gittim ve çoğunu yerinde inceledim.
Harika vallahi 🥰
Çok sevindim senin adına.
Dilerim her şey gönlünce olur, hep yeşersin hayatın…
Bende çekme karavan hayalı kuruyorum kaç zamandır.
Bu yılda alamayacağım gibi ama önümüzdeki yıla alabilirim inşallah
Umuyorum sizlerde en kisa süre zarfında hayalinize kavuşursunuz. Kapsül karavan düşünürseniz yardımci olabilirim :)
Ne anlamda yardımcı olabilirsiniz?
Elinizde mi var yoksa tanıdık falan mı?
Karavan üretimi yapıyoruz 🌸 çekme karavan Şu an örnek olarak üretim aşamasında, tabiki projemiz tamamen bitmeden sunumunu yapamıyoruz. Lakin fuarda kapsül karavanımız çok talep aldı seri üretim devam etmekte 🌸
Aa harika, evet yardımcı olabilirsiniz öyleyse çok mutlu olurum…
Peki çekme karavan ile kapsül arasındaki fark nedir?
Yani kapsül karavanı model olarak ilk kez duyuyorum.
Kapsül karavanı genelde motor severler tercih ediyor. ya da minimal isteyenler. Kapsül karavana cift kişilik yatak - mini buzdolabı - tv - mini mutfak eşlik ediyor. Çekme karavan daha detaylı tabiki içini istediğiniz şekilde fulleyebilirsiniz.
Hmm
Anlarım, model olarak biliyorum aslında ama kapsül diye geçtiğini ilk kez öğrenmiş oldum.
Eşim ve çocuğumla üç kişiyiz biraz da keyfimize düşkünüz.
Çekme karavan daha uygun bizim için.
Üretim aşamasında dediniz, nezaman seri üretime geçip satışa çıkar ve şimdiden fiyat vermeniz mümkün olur mu?
maalesef tamamen bitmeden fiyatlandırma yapamayaiz. Haziran veya Temmuz gibi satışa başlamayi düşünüyoruz
Peki şöyle bişey yapabiliyormuyuz, mesela ben kendim birproje çizsem yıl sonuna kadar çizmiş olup size teslim etsem, siz üzerinde olur olmaz düzenlemeleri yapıp 2026 Nisan ayına kadar üretebilirmisiniz.
Böyle bi özel üretim mümkünmüdür?
Siz hayal edin biz üretelim :) tabiki mümkün
Çok güzel, teşekkür ederim 🥰
Yeriniz nerede, görüşmeyi nerede yapabiliriz
Vay beee! Bu karavan resmen ev gibi ya 😍 içi o kadar şık ve fonksiyonel ki, hayallerin gerçek olma yolunda ilerliyor gibi ✨🚐. Senin gibi hayvan gibi tutkuya sahip insanların karavancılığı sevdiğine eminim, oh miss! Bu tarz geniş, kompakt ve teknolojik donanımlı karavanlar gerçekten büyük hayaller. Online piyasalarda fiyatlar hızla değişiyor, 2025 için araştırmak şart. Ama bu güzel konuya adım atmak için hep hayallerle devam edip, plan yapmaya başla! Sence, yeni maceralar için en çok nereye gitmek istersin? 🌍🛣️
Cevap
6Cevap
burada
Ne karavanı boolum, bin Vito'ya, gittiğin lokasyonda otelde kal. Boş işler karavan işleri, börtü böceği bitmez
Zevk ve tercih meseleesi be oglum :)
Az önce karavanla ilgili soru sormuştum :) evet ben alacam. Depremler kafamı kurcalar oldu.
şu an sanırım en önemli yatırımlardan biri :)
Yatırımdan ziyade hem güvenlik meselesi hem de kafa tatili için ideal bir hamle olacak gibi. :) sen almayi düşünüyo musun?
Benim bir karavanım var :)
Yatırim dediğim zTen güvenlikten dolayi
Aa çok iyi. Kaç metre?
7
Görüşme içinde olduğum karavan bu. Nasıl sence?
Depremlerden dolayı karavan almaya karar verdim. Sizce mantıklı mı? ↗
Fiyati nedir sordunuzmu
1.2M istiyorlar da 1M'ye anlaşırsak okeylicem. Hobby 2023 12mt.
Gayet güzel fiyat olarak fulll mu peki?
Ewt her şey full. Güneş enerji sistemi de dahil edilecek.
Süper cok mantikli
Karavan üretimiyle mi ugrasiyosunuz siz?
Evet :)
Yorumlardan gördüm :) katalog sitesi falan var mı?
Neden çekme karavan değilde motokaravan tercih ettiniz?
Otobüs karavanlar çok iyi
Aileler için bence uygun. Ileride belki aile planlamasi yaparsam tercih edebilirim : ) şu an bana yetiyor ve fazla bile
Tesekkür ederim 🌸
burdayım
Profiline baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?