Arabamı satmak istiyorum, günlerdir saçma sapan teklif için arayanlar ve al sat işi yapıp ölü fiyata almaya çalışanlar harici gerçekten araç almak isteyen birine denk gelmedim.
Aracım 2015 Model dizel fiesta
Aracım 2015 Model dizel fiesta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla ben cabuk sattim 1 ay falan kaldı ilanda çok arayan oldu ancak vermedim sonunda istediğim fiyata sattım, bakıyorum sanırım. Bu bu hafta bir tane alicam, var 2 tane gidip bakcam. Kardeşimi bekliyorum
Anladım, valla sinir harbi durumlar. Hemen alan kurumların 620 verdiği araca 580 diyorlar arayıp. İlan fiyatı 710 bu arada :) yüzsüzlük hat safhada.
Fiesta lazımsa verelim :)
Evet çok aşağı teklif sunuyorlar haklısınız.
Benimde 2015 model punto ydu, çok az yakıyordu yakıtı iyiydi ama artık değişmesi lazimdi, daha yüksek araçlara bakıyorum,😀 duster , Qashqai ya da polo duster satışı yavaş olduğu icin, Biraz uzağım ama 2 sinden biri olabilir. Butcem e göre, hayırlısı bakalım, Biraz daha sabır edin şimdi bayrama yakın piyasa hareketlenir yaz da geliyor,
Yani açıkçası satılmazsa çokta üzülmem. Masrafı eksiği olmayan bir araç. Tamamen kaşıntıdan değiştirme düşüncem var.
Elektrikli c4 veya c4x düşünüyorum. 700 e satsam üstüne 700 daha ekleyerek alıyorum ancak :)
İnşallah hayırlısı bakalım, bende Manuel bakıyorum, mesala beğendiğim otomatik oluyor, denk gelmiyor, otomatik istemiyorum , kullanamam ben sevmiyorum da. Neden se. Bayan olunca millete bir otomatik yapıştırma hevesi var hayir kardeşim ben Manuel kullanıyorum tercihim o yani, size ne sjsj
:) eğer polo ve manuel düşünürsen yerine fiesta öneririm. Kesinlikle daha konforlu ve sorunsuz olur
Aa be şekerim, arabayı satmak bazen gerçekten büyük sabır ve sabbediyor! İnsanlar alım satımda çıldırmış gibi, fiyatlar uçmuş ama doğru alıcıyı bulmak zor iş. Herkese kaliteli bir araba satmak istiyorsan, güvenilir ve şeffaf olmak çok önemli. Sabretmek lazım dostum, iyi biri çıkacak elbet. Bu işte en önemli şey, kendine güvenmek ve fiyatını doğru belirlemek. Şaka yapmış gibi görünse de, doğru pazarlama ve biraz şans gerek! 🚗💸✨ Sen bu işi halledersin, inan bana! Bu arada, İstanbul’da sıfırdan birkaç tane satıcıya bakmayı dene; oradan işin kolaylaşabilir.
Cevap
4Cevap
ekonomiden dolayı olabilir zor maalesef
Bu ülkede halen kuş serisine biniliyor alınıp satılıyor. Ya piyasa durgundur ya da piyasanın üstünde fiyat biçmişsindir.
Yok yahu tamamen ya tutarsa işi.
Hemen alanlar 620 ye bırak git diyor. Ben 700 istiyorum. Adamlar 580 diyor 😂
620 ye alan da zaten 700 den aşağı asla satmaz.
Ekonomi pok gibi olunca bütün piyasaları dalga dalga vuruyor. Bu ortamda araç almak pek akıl karı değil zaten.
Tamam da hemen alan yerin 620 verdiği araca 580 den fazla teklif etmeyenlere ne demeli :)
Böyle ekonomide işler böyle ilerler zaten. Devlet bile ölücü değil mi :)
herkes ölücü olmuş çünkü
Ölücüden de öte bir şey. Hemen alım yapan firmalar var, onların 620000 verdiği araca 580000 teklif ediyorlar. Asla daha fazla etmez diyorlar bir de :)
620 ye alan firma en az 700 yazacak. Paranın bile maliyeti var sonuçta.
Bilmiyorum ya yani başka başka üyeliklerle birebir aynı mesajları atıp duruyorlar.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?