Hangi benzin firması sizce daha iyi? Arabanızı hangi benzinlikde dolduruyorsunuz?

Biraz reklam gibi olacak ama daha önce, totalden ve shell den benzin dolduruyordum. Bir kere bp'den dolduriyim dedim. Fulledim depoyu, inanır mısınız, hem daha az yakmaya başladı, hemde araba dahada hızlandı, gaz pedalına basıyorum araba 0-100 km hızlı çıktı, daha sonra arabamın benzini bitmek üzereyken, yol üstü diye shell'den benzin aldım. Shellin en işlek yerinden, en çok satan müşterisi yoğun olan yerde aldım , arabanın hem hızı düştü, hemde fazla yakmaya başladı, içine nasıl katkı maddesi koyuyorlarsa artık. ya da koymuyorlar mı? Shell satıcıları görsünde övsünler kendilerini. Bence en iyi benzin bp satıyor. İnternette Yorumlara bloklara baktığım da da, herkes en çok bp, opet, po, övüyor. Total övende var ama benim aldığım yerde çok fark etmedi. İstasyondan istasyona değişiyor sanırım. İşlek olmayan yerden alınınca, benzine kir birikiyor, performansı etkiliyormuş. Lüks, işlek yerden almak lazımmış. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Hangi benzin firması sizce daha iyi? Arabanızı hangi benzinlikde dolduruyorsunuz?